reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eh, szkoda ze tak pozno to wyszlo. Wiekszosc z nas zapewne przelala pieniazki na konto z poczatkiem 90... :-(
Wiem, ze to tez jest wazne, ale na 1 miejscu liczy sie kaska na operacje

Witam was gorąco!
U mnie dzis piękna pogoda. Świeci słonce! Mam nadzieje, ze i do was dotrze!
Priscilla, niestety nie jestem z Warszawy lecz ze Szczecina. Pytalam o to, dlatego, ze mozna poprosic o pomoc wolontariuszy od Pani Janiny Ochojskiej. Zapytaj Hakera o namiary. Mysle, ze wszedzie mozna trafic na ludzi wielkiego serca. I mocno w to wierze, ze sie uda. Sprobuj tez zadzwonic w to miejsce:
Centrum Wolontariatu - Regionalne Centrum Wolontariatu w Warszawie

Tu mozesz poszukac konkretnych osob:
Centrum Informacji o Wolontariuszach

Ja sprawdzilam w wyszukiwarce pomoc w organizacji imprez w Warszawie i wyskoczylo ponad 20 nazwisk: -)

Tylko musisz tez pamietac, ze taką impreze bedziesz musiala koniecznie przekonsultowac z fundacją. Mysle, z oczywiscie da sie zalatwic, ze pieniazki trafią tylko do Mai.

Aha i mozna pomyslec o jakims honorowym patronacie nad tą imprezą. O to mozna zapytac Panią Jankę. Moze zna osoby, ktore chetnie uczestniczą w takich imprezach. Ja tez mam pewnien pomysl ale poki co ...ciiii:)

Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie!
Calusy dla Majuni!

dzisiaj na naszej firmowej stronie pojawił się artykuł apelujący o pomoc dla majki, co prawda nie moge podać linka, bo to nasza wewnętrzna strona niedostępna z zewnątrz, ale i tak mam nadzieję że sporo osób zareaguje jak trzeba :cool2:

pozdrawiam was i całuje majeczkę !!!!!!!!!

Dziękuję Wam dziewczyny, po raz setny i tysięczny :)

Ciężko mi, Maja...kolejny dzień się męczy. Jestem w kontakcie z dr Wojtalikiem, ale to wszystko tak się dłuży. Wciąż woła o dodatkowe badania, opisy....czyli dla mnie to już znak, że jest ciężko...mu się zdecydować. Teraz weekend, więc pewnie sprawa zastygnie do poniedziałku. W dodatku okazuje się, że doktor wymaga pewnych badań na papierze, których nikt nigdy mi nie dał. Boję się, że bez tego nie ruszymy, i od przyszłego tygodnia będziemy musieli znowu się prosić w szpitalu o zrobienie kolejnego echa serduszka z opisem ...znowu trzeba czekać, znowu umawianie się na terminy...ehhhh...mam dosyć... :sorry:

Mońcik ty nie możesz nie dac rady ! Musisz i koniec ! Wieże i wiem że jest Ci ciezko ...ryczec ci sie chce i serce boli ..ale trzeba zebrac sie w sobie i rozpychac łokciami ...prosić , przypominac sie i ciagle ...ciagle walczyc !
Masz dla kogo ...nie jestes sama ...głowa do góry ...

MUSI BYĆ DOBRZE !
INNEJ OPCJI NIE MA !

KOLEJNY RAZ MAM OKAZJĘ SIĘ PRZEKONAĆ, ŻE TO POGODA WPŁYWA NA SAMOPOCZUCIE MAI.
RANO POKAZAŁO SIĘ SŁONECZKO, I NASZA CÓRECZKA WSTAŁA W DOBREJ FORMIE. OGÓLNIE CAŁY DZIEŃ MA ŚWIETNY...TERAZ ZBLIZA SIE WIECZÓR, NIEBO ZASZŁO CHMURAMI I...ZNOWU SŁYCHAĆ MAJECZKĘ.

BŁAGAM O SZYBKĄ POMOC DLA MAI, ORAZ SŁONECZNĄ JESIEŃ I ZIMĘ :sorry2:

NA STRONCE COSIK RUSZYŁO... :shocked2:

Witam Państwa,

Nazywam się Monika Błońska i jestem mamą 7 miesięcznej dziewczynki-Mai,
która urodziła się z poważną wrodzoną wadą serduszka.Mimo to moja córcia
ma żar w oczkach i pragnie normalnie żyć. To silna, wytrwała i radosna
dziewczynka, która pomimo ciągłych pobytów w szpitalu, dzielnie znosi
trudy życia, jakie przynosi jej ta skomplikowana wada serca.
Jedynym ratunkiem dla mojej córki jest bardzo kosztowna operacja. W Polsce
uznano, że wada Mai jest \"nieoperacyjna\", znalazł się natomiast lekarz
za granicą dr Hanley z USA, który z powodzeniem operował takie przypadki i
chce pomóc Mai. Potrzeba uzbierać około 500 tys USD. To ogromna kwota, sami
nie zgromadzimy takich środków, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w
zbiórce pieniędzy. Maja ma konto w fundacji zdążyć z pomocą.Proszę o
kontakt i pomoc.
Monika Błońska (akinom.w@interia.pl , gadugadu 2699618, skype mmmb2007,
tel : 600 406 886)
-----
Witam!

Prosimy zainteresować tym tematem którąś z redakcji programów społeczno -
interwencyjnych. Na stronie każdego z programów znajduje się formularz
kontaktowy, za pomocą którego można skontaktować się bezpośrednio z
autorami audycji.

Listę programów znajduje się na stronie:
http://www.itvp.pl/arch/publicystyka/

pozdrawiamy
iTVP

...i tak, jeden odsyła do drugiego... :angry:
--
Dziękujemy za kontakt i pozdrawiamy,
Zespół iTVP
http://www.itvp.pl/

Mam pytanie czy ktoś pisał już do fundacji Dorośli Dzeciom i Fundacji "margaretka"

"Dorośli Dzieciom" to fundacja, która została stworzona dla potrzeb pomocy dzieciom.
Jej działanie jest wszechstronne. Obejmuje przede wszystkim niesienie pomocy dzieciom chorym i niepełnosprawnym, których ze względów finansowych nie stać na leczenie i kompleksową rehabilitacje bez, której powrót do zdrowia i utrzymanie sprawności jest niemożliwe"

Moze warto by było, jeżeli jeszcze nikt tam nie pisał
tutaj jest adres doroslidzieciom.org/fundacja.php

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry