reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze, Karolcia, troszkę się tego obawialam....nie chciałam łez, miała być niespodzianka na wesoło, bo z Mają nie dało rady pod Kościół podjechać żeby życzonka złożyć, a tyle Ci zawdzięczam.... ;-)

reklama
Monika to było przepiękne!! Mnie także łzy pociekły, aż Rafał musiał mnie uspokajać. Ale to było takie piękne, że aż brak mi słów!!!

Witam!

Prosimy zainteresować tym tematem którąś z redakcji programów społeczno -
interwencyjnych. Na stronie każdego z programów znajduje się formularz
kontaktowy, za pomocą którego można skontaktować się bezpośrednio z
autorami audycji.

Listę programów znajduje się na stronie:
http://www.itvp.pl/arch/publicystyka/

pozdrawiamy
iTVP

Moniś to ja do nich w piątek pisałam w Twoim imieniu, nie łam się, nie wolno Ci, ZABRANIAM, ja jestem wytrwała i dziś wyślę dokładnie to samo do tych programów z listy, może komuś serduszko skruszeje ... pozdrawiam, bądź dzielna i ukochaj Majeczkę!

Agnes2606, pisz do tych fundacji śmiało, jak napiszesz to daj znać, żeby było wiadomo, że te fundacje są juz "załatwione".

Dzięki dziewczyny!

Maja ma dzsiaj dobry dzień...bawi się, szaleje, wyzywa sie na zabawkach....ja odetchnęłam.
Wciąż zabiegam o dadatkowe papiery informacyjne dla dr Wojtalika, aby mógł zadecydować, czy podejmie się operacji Majeczki. Ale cieszę się, że dr tak szybko odpowiada na korespondencję. Zobaczymy co z tego będzie :)

Słoneczko, świeć nam jak najwyżej...

Słuchajcie kochane...

Właśnie miałam tel z TVN "UWAGA" - widocznie fundacji udało się do nich dotrzeć.
Ustaliliśmy, że jak tylko dr Wojtalik się określi...to mam dać im znać i wrzie potrzeby zadziałamy, zobaczymy jak mogą nam pomóc.....:-D

Super wiesi!! Gratulacje!!
I trzymamy kciuki za dobry humorek Majeczki i niegasnace sloneczko :tak:

Słuchajcie kochane...

Właśnie miałam tel z TVN "UWAGA" - widocznie fundacji udało się do nich dotrzeć.
Ustaliliśmy, że jak tylko dr Wojtalik się określi...to mam dać im znać i wrzie potrzeby zadziałamy, zobaczymy jak mogą nam pomóc.....:-D

SUPER SUPER SUPER :tak::tak::tak: Wreszcie jakieś lepsze wieści!
Słonko niech Wam świeci kochane cały czas, a Pan doktor niech działa! Powodzenia!

Tak jak obiecałam napisałam do tych programów telewizyjnych:

Warto rozmawiać
Po twojej stronie
Celownik
Reporterzy non stop
Sprawa dla reportera

A teraz biorę się do pracy! Caluski!

Dostałam list tradycyjny od Gminy Kleszczowa...
Niestety nie mogą nam pomóc...tekst podobny, do tego co odpisują nam fundacje!
Piszę o tym, aby osoba, która do niej "uderzyła", wiedziała, że był jakis odzew.

India zadziałała z gazetami...odrazu odezwał się FAKT !
Sprawa tak nabrała tempa, że jeszcze dziś lub jutro, przyjadą reporterzy na zdjęcia z nami :tak:....raju...nie wierzę...:szok:

reklama
No widzisz Mońcik - wszystko sie elegancko uklada :-)
Jeszcze tlyko czekamy na dobre wiesci od pana doktorka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry