reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny jeszcze jedna prosba. w opisach macie linki do strony Mai ... niektore z was maja link do adresu :
Maja ewidentnie chce żyć!

jest to stara strona Mai

wlasciwy link to :
Ratujmy Maję - ona ewidentnie chce żyć! - Strona główna

stara strona niedlugo przestanie istniec ... bardzo was prosze o zmiane na wlasciwy link...

co do koncertu to fundacja nie bedzie sprawiala zadnych problemow... mamy zielone swiatlo;) jedyne co bedziemy musieli zrobic to zwolac komisje ktora policzy sume ze zbiorki publicznej i wplaci ja na konto...oczywiscie z nr. 50.......;) takze teraz musimy sie za to konkretnie wziasc... bede informowala o szczegolach co i jak wyglada...

reklama
Drogi Mońciku, pozwoliłam sobie zrobić aukcję dla twojej Majeczki, a nuż przyszłe Mamusie bedą dobrze licytować choć z obserwacji takich aukcji tego nie widać niestety:( wklejam link-abyś miala podglad-moze coś jest źle i chciałabyś coś zmienić? w końcu rządzę się Twoimi danymi, pozwoliłam sobie też wkleić poradnik zalogowania się do twojego pamietnika napisany pzrez Nikę:)
Wpłacę też jakąs kwotkę na Wasze konto i przy tej okazji zwróciłam uwagę na problem: otóz pomyslałam ze moja wpłata będzie tak mała w porównaniu z potrzebami ze aż nic nie warta i przyszło mi do głowy ze wiele osób tak myśli-że ich parę złotych i tak nic nie pomoże i choć płaczą myśląc o cierpieniach Majeczki to nie robia wpłaty:zawstydzona/y:. Może by tak wydrukować druki pzrelewu z kontem i kwotą np. 20 zł? Taka kwota jest bliska każdemu portfelowi i problemu z pzrelewem mniej bo już gotowy. takie przelewy razem z wydrukowana np tą stroną główną Majki można dać jakimś rozsądnym dzieciom z sąsiedztwa aby zaniosły do swoich klas i mądrze wytłumaczyły pozostałym jakie to ważne i rozdały dzieciom. dzieci mają wielkie serduszka i choćby same nie miały albo nie chciały się pozbyć kieszonkowego bo bedą wiercic dziurę w brzuchach rodziców , coby oni wpłacili. no nie wiem, tak wymyśliłam ale nie mam doświadczenia.
Wielce Cię podziwam, Ciebie , Twojego męża i Bohaterkę Maję. Wszyscy macie ten zapał w oczach-widziałam na zdjęciach:tak:

Lapis_L... jestem Ci ogromnie wdzięczna, wszystko ładnie ujęłaś, nie ma żadnego problemu :)
Pomysł z drukowanym kontem też niezły. Pomyślimy o tym napewno. To się może sprawdzić zwłaszcza podczas koncertu charytatywnego dla Mai, który wstępnie planowany jest na 31 października. Byłby to traf w "10". Brawo !!!

Jeszcze raz za wszystko dziękuję...kochane jesteście....a w naszej fundacji mówią, że Maja to naprawdę gorący temat. Non stop wpływają pieniądze i dzwonią telefony...jestem pod wrażeniem, zawojujemy Polskie serca !!!
Jeszcze tylko muszę zapytać jak to jest z tymi zagranicznymi wpłatami....i jak tylko udzielą mi info to napiszę...Pozdrawiamy :)

Mońcik super, same dobre wiadomości :-)

Napisałam do tych fundacji o których wspominałam, czyli "Fundacji Dorośli Dzieciom" i "margaretka" niestety nie otrzymałam od nich żadnej odpowiedzi, ale wysłałam dopiero dzisiaj,więc mam nadzieje, że jeszcze się odezwą:tak: a jak nie to będę jeszcze raz pisać
pozdrawiam :happy:

Odpowiedz od Governatora Californii...

Thank you for your kind email and request for a personal financial donationfrom Governor Schwarzenegger. The time and talent that people devote totheir communities keep us strong, and the Governor is grateful for yourefforts.Governor Schwarzenegger has for years given to several organizationscreated by him or his family including After-School All-Stars, SpecialOlympics and Best Buddies. He also supports his local church and hospital.As you can imagine, the Governor receives a great number of requests;however, he believes that by contributing generously to fewerorganizations his donations have the greatest impact. For this reason, wemust respectfully decline your request.The Governor is committed to community service and to policies whichenrich our communities. He believes that public service is the mostgratifying activity that anyone can pursue and wishes you great successwith your fundraising drive. Sincerely,Luis PortilloOffice of Constituent Affairs

:-( Trudno, bedziemy probowac gdzie indziej! :tak:
Super, ze jest takie duze zainteresowanie losami Majeczki. Oby tak dalej!!

Mońcik, może to ja nie znalazłam,ale jesli mam racje, to na stronie Mai warto zamieścić nr konta i tytuł wpłaty w formie tekstu możliwego d skopiowania i wklejenia od razu do danych przelewu (dużo ludiz robi zlecenia intrnetowo). bo to co tam jest, to obrazek i z tego można tylko przepisac chyba, a przy tylu cyfrach łatwo o pomyłkę.

reklama
Witam
Prosze o podanie numeru konta na wplaty z zagranicy.
Potrzebne bedzie Iban,Swift Code,dokladny adres fundacji ,banku i angielska wersja dopisku (Irole beda kaleczyc polskie wpisy).
Postaram sie cos zdzialac w Irlandii.
Moze polonia w Irlandii?
No nic,zobaczymy.

Majunia jest sliczna i strasznie dzielna.
Trzymam kciuki za Was:tak:

Udało mi sie dowiedziec co i jak wyglada z wplatami z zagranicy... ;):-)
tak wiec przed numerem konta trzeba wpisac:
SWIFT BK
i wtedy bedzie ok.

Wlasnie jestesmy po wizycie bardzo milego p. fotografa z gazety FAKT . Nasza cala rodzinka miala cala sesje zdjec;) teraz pozostaje jeszcze tylko zredagowanie do konca tresci i pojdzie to do druku... oczywiscie dam znac kiedy ukaze sie nasza historia na lamach Faktu.Musze uciekac... odezwe sie wieczorkiem...moze bede juz cos wiecej wiedziala .
:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry