reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eh, szkoda ze tak pozno to wyszlo. Wiekszosc z nas zapewne przelala pieniazki na konto z poczatkiem 90... :-(
Wiem, ze to tez jest wazne, ale na 1 miejscu liczy sie kaska na operacje

Witam was gorąco!
U mnie dzis piękna pogoda. Świeci słonce! Mam nadzieje, ze i do was dotrze!
Priscilla, niestety nie jestem z Warszawy lecz ze Szczecina. Pytalam o to, dlatego, ze mozna poprosic o pomoc wolontariuszy od Pani Janiny Ochojskiej. Zapytaj Hakera o namiary. Mysle, ze wszedzie mozna trafic na ludzi wielkiego serca. I mocno w to wierze, ze sie uda. Sprobuj tez zadzwonic w to miejsce:
Centrum Wolontariatu - Regionalne Centrum Wolontariatu w Warszawie

Tu mozesz poszukac konkretnych osob:
Centrum Informacji o Wolontariuszach

Ja sprawdzilam w wyszukiwarce pomoc w organizacji imprez w Warszawie i wyskoczylo ponad 20 nazwisk: -)

Tylko musisz tez pamietac, ze taką impreze bedziesz musiala koniecznie przekonsultowac z fundacją. Mysle, z oczywiscie da sie zalatwic, ze pieniazki trafią tylko do Mai.

Aha i mozna pomyslec o jakims honorowym patronacie nad tą imprezą. O to mozna zapytac Panią Jankę. Moze zna osoby, ktore chetnie uczestniczą w takich imprezach. Ja tez mam pewnien pomysl ale poki co ...ciiii:)

Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie!
Calusy dla Majuni!

dzisiaj na naszej firmowej stronie pojawił się artykuł apelujący o pomoc dla majki, co prawda nie moge podać linka, bo to nasza wewnętrzna strona niedostępna z zewnątrz, ale i tak mam nadzieję że sporo osób zareaguje jak trzeba :cool2:

pozdrawiam was i całuje majeczkę !!!!!!!!!

Dziękuję Wam dziewczyny, po raz setny i tysięczny :)

Ciężko mi, Maja...kolejny dzień się męczy. Jestem w kontakcie z dr Wojtalikiem, ale to wszystko tak się dłuży. Wciąż woła o dodatkowe badania, opisy....czyli dla mnie to już znak, że jest ciężko...mu się zdecydować. Teraz weekend, więc pewnie sprawa zastygnie do poniedziałku. W dodatku okazuje się, że doktor wymaga pewnych badań na papierze, których nikt nigdy mi nie dał. Boję się, że bez tego nie ruszymy, i od przyszłego tygodnia będziemy musieli znowu się prosić w szpitalu o zrobienie kolejnego echa serduszka z opisem ...znowu trzeba czekać, znowu umawianie się na terminy...ehhhh...mam dosyć... :sorry:

Mońcik ty nie możesz nie dac rady ! Musisz i koniec ! Wieże i wiem że jest Ci ciezko ...ryczec ci sie chce i serce boli ..ale trzeba zebrac sie w sobie i rozpychac łokciami ...prosić , przypominac sie i ciagle ...ciagle walczyc !
Masz dla kogo ...nie jestes sama ...głowa do góry ...

MUSI BYĆ DOBRZE !
INNEJ OPCJI NIE MA !

KOLEJNY RAZ MAM OKAZJĘ SIĘ PRZEKONAĆ, ŻE TO POGODA WPŁYWA NA SAMOPOCZUCIE MAI.
RANO POKAZAŁO SIĘ SŁONECZKO, I NASZA CÓRECZKA WSTAŁA W DOBREJ FORMIE. OGÓLNIE CAŁY DZIEŃ MA ŚWIETNY...TERAZ ZBLIZA SIE WIECZÓR, NIEBO ZASZŁO CHMURAMI I...ZNOWU SŁYCHAĆ MAJECZKĘ.

BŁAGAM O SZYBKĄ POMOC DLA MAI, ORAZ SŁONECZNĄ JESIEŃ I ZIMĘ :sorry2:

NA STRONCE COSIK RUSZYŁO... :shocked2:

Witam Państwa,

Nazywam się Monika Błońska i jestem mamą 7 miesięcznej dziewczynki-Mai,
która urodziła się z poważną wrodzoną wadą serduszka.Mimo to moja córcia
ma żar w oczkach i pragnie normalnie żyć. To silna, wytrwała i radosna
dziewczynka, która pomimo ciągłych pobytów w szpitalu, dzielnie znosi
trudy życia, jakie przynosi jej ta skomplikowana wada serca.
Jedynym ratunkiem dla mojej córki jest bardzo kosztowna operacja. W Polsce
uznano, że wada Mai jest \"nieoperacyjna\", znalazł się natomiast lekarz
za granicą dr Hanley z USA, który z powodzeniem operował takie przypadki i
chce pomóc Mai. Potrzeba uzbierać około 500 tys USD. To ogromna kwota, sami
nie zgromadzimy takich środków, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w
zbiórce pieniędzy. Maja ma konto w fundacji zdążyć z pomocą.Proszę o
kontakt i pomoc.
Monika Błońska (akinom.w@interia.pl , gadugadu 2699618, skype mmmb2007,
tel : 600 406 886)
-----
Witam!

Prosimy zainteresować tym tematem którąś z redakcji programów społeczno -
interwencyjnych. Na stronie każdego z programów znajduje się formularz
kontaktowy, za pomocą którego można skontaktować się bezpośrednio z
autorami audycji.

Listę programów znajduje się na stronie:
http://www.itvp.pl/arch/publicystyka/

pozdrawiamy
iTVP

...i tak, jeden odsyła do drugiego... :angry:
--
Dziękujemy za kontakt i pozdrawiamy,
Zespół iTVP
http://www.itvp.pl/

Mam pytanie czy ktoś pisał już do fundacji Dorośli Dzeciom i Fundacji "margaretka"

"Dorośli Dzieciom" to fundacja, która została stworzona dla potrzeb pomocy dzieciom.
Jej działanie jest wszechstronne. Obejmuje przede wszystkim niesienie pomocy dzieciom chorym i niepełnosprawnym, których ze względów finansowych nie stać na leczenie i kompleksową rehabilitacje bez, której powrót do zdrowia i utrzymanie sprawności jest niemożliwe"

Moze warto by było, jeżeli jeszcze nikt tam nie pisał
tutaj jest adres doroslidzieciom.org/fundacja.php

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry