Karolcia, a więc do zobaczyska u Hani, a potem....się zgadamy
Eve...domyślam się co czujesz, ale trzeba wierzyć, że wszystko pójdzie jak trzeba i szybko zapomnicie o ASD.
krupka, rzeczywiście warto porozmawiać o takich sprawach i powymieniać się argumentami, najlepiej w realu, bo tutaj zapisałabym się. Myślę też, że są bardziej oczytane czy uświadomione osoby ode mnie aby zrobić to wlaściwie - muszę modlić się o charyzmat ewangelizacji, to by zdecydowanie pomogło
Jeśli chodzi o księży i ich święcenia - śledząc PismoŚw, albo relacje księży egzorcystów, dowiadujemy się, jaką niesamowitą moc Bóg nadał kapłanom do tej właśnie posługi. Księża uprawnieni do tego(i innych spraw), są jak Apostołowie Jezusa, którym przez Ducha Św nadał taką moc.
Nie uważam, że ludzie zajmujący się bioenergo... muszą być źli. Nieraz postawa takiego czlowieka wydaje się byc nienaganna i naprawdę żaden z nich nie ma złych zamiarów. Ale co z naszą wiarą? my, którzy przyjęliśmy chrzest św, komunię itd... przecież Bóg jasno mówi w przykazaniach czego nie wolno - że on jeden chce być naszym Panem i skoro dopuszcza w swojej opatrzności na nas jakieś cierpienie lub chorobę, to taka jest wola Jego, być może tędy ustanawia naszą drogę do zbawienia, oczyszczenia... Myślę, że rzadko które z nas zastanawia się nad tą prawdą, że żyjemy na tym świecie tylko chwilę, a dopiero po śmierci czeka wieczność - tylko w niebie, czy w piekle?
Jak mówiłam, zapiszę się, a i tak sporo jest do wypowiedzenia, uargumentowania.
Kochana, szukaj w lekturach, w PŚw, zagadnij księdza,...pytaj..a Duch Sw da Ci poznać prawdę. Powodzenia.
Dziewczyny, miłego dnia życzę.