reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was serdecznie dziewczyny !
Monisiu jak po grillu ! (wiem o nim bo masz na gg w opisie ;-))

Hanuś cieszę się bardzo że z dzidzia wszystko w porządku ! co do anemii wiem coś o tym miałam ją przy pierwszej ciąży i do tego baaaardzo niskie ciśnienie i też miałam termin na listopad ale mojej Nadii nie chciało się wyjść o czasie wiec zeszło się do grudnia ! BEDZIE DOBRZE !! TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I ZA DZIDZIĘ!!!!!
Oleńko a jak tam jeszcze 2 w 1 ;-) czy już po wszystkim?
Trzymaj się kochana i dużo wytrwałości Ci zycze i powodzenia ! :)

Mamo Kuby jestem z Tobą myślami i modlitwą za Twojego tatę ! Trzymaj się jesteśmy z Tobą !

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY !!!! POZDRAWIAM ! :))

(*) Majeczko na zawsze w sercach naszych.............

reklama
Monisiu miło Cię widzieć taką usmiechniętą :tak: piekne foteczki. Wypoczywaj kochana i podsyłaj nam coraz to nowe zdjęcia :-)

Dzidzia jest ruchliwa, miała nóżki założone na siebie - jaki luzak... Lekarz z ledwością zmierzył, ale udało się i Maleństwo ma 8,1 cm. :)) Z nóżkami więcej jak powiedział. :))
Jejciu! Hanuś Gratulacje! :-):tak:Nie wiedziałam, że spodziewasz się maleństwa... Gratulacje raz jeszcze!!! Podczytuję Was, ale czasu mam nie za wiele i jak widac to moje czytanie starsznie jest nieuważne :zawstydzona/y: Bardzo się cieszę z Twojego maluszka!

Kuby Mamo tryzmaj się kobitko, bądź dzielna, wszystko będzie dobrze, pomodlę się za Twojego tatę :tak: Sciskam mocno!

Olu i jak tam jeszcze 2 w 1 czy już odzielnie??

riefenstahl piekne wiersze...

Hej kochane!
Haniu, cudne wieści przynosisz o swojej kruszynce!

Ja w całości. Dziś byłam na ktg i wszystko ok. Liczę, że przed kolejnym umówionym ktg się rozdwoję. Wprawdzie Maks urodził się po terminie, a podobno jest coś takiego jak "pamięć macicy" hihi więc jeszcze pewnie pochodzę (boso, bo już się i w klapki nie mieszczę, chyba że japonki!).

Tynka, dzięki - nawet nie wiesz jaką ulgę odczułam po wymoczeniu nóg w zimnej wodzie.... przestały boleć, choć obrzęk się utrzymał. Teraz moczę co wieczór!

WITAM WAS KOCHANE.MONIA UDANEGO GRILLOWANIA Z TUBYLCAMI WALIJSKIMI;-):-DALEŻ CIĘ ŚLEDZIMY;-):tak::-D
OLU MAM NADZIEJE ŻE SZYBKO SIĘ ROZDWOISZ, A I NÓŻKI BIDNE WRESZCIE ODPOCZNĄ:tak:
HANUŚ SUPER WIEŚCI O TWEJ KRUSZYNCE:tak:MOJ TEZ BARDZO ZYWOTNY BYŁ W BRZUSIU NAWET JESZCZE JAKO MAŁA FASIOLKA:tak:
RIEFENSTAHL BARDZO ŁADNIE I MĄDRZE NAPISAŁAŚ..JAK CZYTAŁAM TWOJ 1SZY POST WROCILY WSPOMNIENIA..JAK JA NA JEDNYM TCHU CZYTAŁAM PAMIĘTNIK MONI...:-(
WIERSZE PIĘKNE...
KUBY MAMO BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!:tak:

MAJECZKO..KOCHANY ANIOŁECZKU...NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH..........

riefenstahl...dziekuję za te słowa - ja wciąż to przeżywam, i teraz kapię cioteczce na laptopa...wszystko wciąż takie świeże. Znowu złapałam się na tym, że co ja tu robię, musze wracac do domu, do Mai bo tak tęsknię i chciałabym ją przytulć, poczuć ten niesamowity zapach dzieciątka. Noooo, teraz to już wyję.........................................
Oj Majeczko, Majeczko...

Dalej.
Grill nad rzeczką super sprawa. Założyłam T-shirt i jeansy,no i towarzystwo wzięło mnie za podlotka - ze 20 lat to może by mi dali he he. Nie zdają sobie chyba sprawy ile człowiek już przeszedł. A ja się nie chwalę.
Dzisiaj mamy typowo angielską pogodę, zimnawo, deszczowo, wilgotno. Wczoraj było lato. Zimna Zośka przyszła!
Codziennie poznaję nowych ludzi, Polaków, Anglików, Słowaków...także tych, którzy starali się nas wspomóc w wyprawce Mai do USA.
Czas szybko ucieka, wykorzystany maxymalnie.

Haniu, witaminki, witaminki, a jednak! Jeszcze trochę i będziesz wyłapywała kopniaki he he. Sciskam.

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Monia...Ty napewno wiesz że my też pamiętamy i tęsknimy za Majeczką....i nieraz zakręci się łezka w oku za naszą Pszczółką....na wspomnienie tamtych chwil....

oj tak..:-(Monia..wszyscy wiemy, a raczej staramy sie wyobrazić jak Tobie, Wam jest baaardzoooo ciężkoooooo:-:)-:)-(my to z Wami przeżywamy,każdy na swoj sposob..jednak to nieporownywalne z Waszym bólem...ale Monia TY MASZ W SOBIE TAKĄ SIŁĘ,SPOKOJ,MĄDROŚĆ,WIARĘ...ja wierze że ten najgorszy czas jakos przetrwacie,że złe,gorsze myśli odejdą, a wiadomo wspomnienie,tęsknota za Majeczką będzie zawsze w Was, w Waszych sercach......Monika Ty wiesz że myślimy o Was, o PSZCZÓŁCE, OLIWCE...i tak jak pisze MONIKA3...nieraz ta łezka......
A co do wieku..kochana to prawda..wyglądasz tak dziewczęco:tak:młodo:tak:zgrabnie i powabnie że sie nie dziwie że za podlotka Cie wzieli;-):-D
ehh..a co kto przeżył i w sercu ma.....:-(

MAJU...PSZCZÓŁECZKO...NASZA MAŁA BOHATERKO.....

oj tak..:-(Monia..wszyscy wiemy, a raczej staramy sie wyobrazić jak Tobie, Wam jest baaardzoooo ciężkoooooo:-:)-:)-(my to z Wami przeżywamy,każdy na swoj sposob..jednak to nieporownywalne z Waszym bólem...ale Monia TY MASZ W SOBIE TAKĄ SIŁĘ,SPOKOJ,MĄDROŚĆ,WIARĘ...ja wierze że ten najgorszy czas jakos przetrwacie,że złe,gorsze myśli odejdą, a wiadomo wspomnienie,tęsknota za Majeczką będzie zawsze w Was, w Waszych sercach......Monika Ty wiesz że myślimy o Was, o PSZCZÓŁCE, OLIWCE...i tak jak pisze MONIKA3...nieraz ta łezka......
A co do wieku..kochana to prawda..wyglądasz tak dziewczęco:tak:młodo:tak:zgrabnie i powabnie że sie nie dziwie że za podlotka Cie wzieli;-):-D

nic dodać nic ująć.................:-(

i ja się pod tym podpisuję bo łza w oku się kręci i nie mogę nic napisać................
współczuję tylko bardzo i tęsknię za Majką bardzo..............a co dopiero ty Moniko.............................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
oj Moniu znowu te mysli :-( az mi sie gardlo sciska, wracaj tu do nas, do naszych pogaduszek o wszystkim i o niczym........ ja juz na swoim, dzisiaj pierwsza noc... bałam sie strasznie ale mlody bez zajakniecia sie wykapal i poszedl spac.. uffff............23 lub 24 parapetowa :-) Monia daj znac ktory termin wam bardziej odpowiada:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry