reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkich po długiej przerwie.
Jakoś nie miałam ochoty na pisanie –osoby które czytają mojego bloga to o wszystkim wiedzą.
Majówka super spędzona byłam razem z mężem i dziećmi u moich rodziców. Pogoda dopisywała więc często spędzaliśmy czas po za domem:-D. Nawet widziałam jeżdżące qulady:-) w okolicach zamku gdzie spędzaliśmy sporo czasu.

Oleńko cierpliwości już dużo nie zostało -oby tylko było wszystko dobrze życzę ci tego z całego serca.

Madziu zdasz jak nie teraz to następnym razem

Kubymamo będzie dobrze musi być dobrze już ci pisałam że nie można dopuszczać innych myśli

Miłego wieczorku życzę i spokojnej nocy

Załączniki

• e67132268dd68b8e.jpg
    e67132268dd68b8e.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 73
  • 04792ad547199ff3ww.jpg
    04792ad547199ff3ww.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 86
Jedni wyjeżdżają do Anglii a inni wracają;-):laugh2:
Przeżyłam lot :-pbyło super ...........wypoczęłam i się wyszalałam ............oj już nie pamiętam kiedy żyło się tak beztrosko:sorry2: no i co najważniejsze obkupiłam siebie i dziewczynki:tak: Paweł sam zadbał o swoja szafę :tak::laugh2: fajnie było się oderwać od dnia codziennego aczkolwiek brakowało mi tych moich diablic;-)
Wiecie co nawet nie myślałam , że potrafię funkcjonować śpiąc po 3- 4 h dziennie :rofl2::-p

Madziu głowa do góry :tak: ja zdawałam 4 lub 5 razy nawet nie pamiętam :-p ale wreszcie sie udało i Tobie też sie uda nie ma rzeczy nie możliwych :tak:

Kuby mamo musisz wierzyć , że będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Areto jest pani super kobietą !!!!!!!! Monika ma na pewno w Pani ma duże oparcie :tak: Swoją drogą nie wyobrażam sobie mojej mamy na quadach:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ola najgorsze już za Tobą :-p teraz "tylko" urodzić i cieszyć się z maleństwa:-p;-)
Pomyśl sobie, ze moja koleżanka jest na początku tej drogi i nie rusza się nigdzie gdzie nie ma toalety :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moniko jestem z Wami całym sercem !!! Zazdroszczę wyjazdu do Anglii bo jest tam na prawdę super !!! Choć ten lewostronny ruch wykańczał mnie psychicznie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Buziaki dla cioteczek!!!!!!!!

Doris pisałyśmy w tym samym czasie :tak:
jejku jak Calineczka super wygląda :tak:mała księżniczka z niej:tak:

Witam!!!
U mnie różnie - szczególnie z bólami głowy... Koszmar, ale jakoś daję radę. Ważne, że Mąż w domu, resztę się wytnie...
Dziś przyjeżdża Monika i Karolcia, więc będzie miło. :)) Ostatnie spotkanie czarownic przed wyjazdem Moni.

Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich E-Cioteczek!!!

witaj DORIS twoi rodzice są z mierzęcina? widze że tutaj są sami znajomii same znejome strony

Nie moi rodzice mieszkają w trochę większej wiosce niż Mierzęcin<<Dobiegniewie>>hehehe moja siostra się denerwuje jak mówię o Dobiegniewie ze to wieś. Do Mierzecina lubimy tam zajeżdżać z dziećmi fajny plac zabaw no i jak już jest ciepło to się robi tam przyjemnie. Z Mierzęcina znam parę osób może i ciebie też jak bym może zobaczyła foto twoje to, kto wie może i się znamy.
Ja właśnie wróciłam z działeczki, ale dziś piękna pogoda poopalałam się jestem już opalona i nie musze nosić rajstop no i parę kg. Zgubiłam, więc spodenki też mogę założyć. Trochę nudno na tej działce kwiatki powoli rosną i nie mogę nawet pohakać chwastów, bo nie wiem czy to chwasty czy kwiatki. Mąż w pracy będzie późno a ja z dziećmi sama no właściwie to nic nowego, że jestem sama z dziećmi.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczorku

Doris ja akurat niejestem z mierzecina ja mieszkam w brzozie kolo strzelec krajeńskich a z mierzecina jest mój przyszły mąż kieler jakub może go znasz a pozatym mam tam rodzine może też znasz jodłowskich albo całka ta twoja weronisia jest super znam ją tylko z neta ale naprawde jest niesamowita

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry