reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem, dziękuję, podczytuję, ale jakoś nie mogę się zebrac, żeby coś napisac. W czwartek tato ma tomografię...

reklama
Dziękuję za miłe słowa i życzenia, kochane e-cioteczki! Nowinę mam nadzieję przekazać jak najszybciej ;-)

Kuby Mamo, jestem z Wami myślami!

Pozdrawiam Was wszystkie!

witam...
Kuby Mamo musicie być dobrej myśli...u nas było tak samo...mnóstwo badań....diagnoza której nigdy nie chcielibyśmy słyszeć ale dzięki Bogu teraz wszystko jest w porządku i pod kontrolą...gdybyś chciała pisz na PW...

Olu będziemy czekały z niecierpliwością...

miłego dnia E-cioteczki...

Kobietki - spotkanie - chętnie!!! Ale chyba tylko u mnie - bez auta nie mogę się z domu ruszyć. :(( A Rafał w tym tygodniu pracuje od 12 do 20... Więc jak coś, to zapraszam. :)) Dziś już wtorek, więc do piątku mamy mało czasu...

Pozdrowienia dla wszystkich E-Cioteczek!!!

Olu czekamy na rozwiązanie, Kuby Mamo - trzymamy kciuki za Tatę!!!

Gorące pozdrowienia dla wszystkich e-cioteczek i świeżo upieczonych mam. Monika faktycznie wyszalała się na guadach i ja też. Pozdrowienia dla Mierzęcina.:-)

Pani Areto, jest Pani niesamowita :tak::tak::tak: Pozazdrościć takiej super mamy (ja za swoją tęsknię już od 10 lat; też miała mnóstwo fantazji i humoru).

Haniu, jak samopoczucie?

Oj...jak miło czyta się takie posty :tak::tak::tak::tak:
Monisiu tulę Cię mocno.....Maja była tam z wami napewno.....wierze w to bardzo!
Pani Areto.....również mocno ściskam....cieszę sie ze tak poszalałyście :-)

Moniś.....ty jedziesz do Anglii :-( a ja wciaż czekam na egzamin z prawka....jestesm juz zła na siebie że tak ciężko mi to idzie :angry:
Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki

Oleńko, ale ten czas zleciał. Pamiętam jak się dowiedziałam, że jesteś w ciąży, a tu już zaraz w każdej chwili będziesz bawić maleństwo - u kogoś te 9 m-cy tak szybko mija, dla mnie to czekanie, to była cała wieczność...nie wyczekałam...
W piątek znikam na cały maj do cioteczki chrzestnej w Anglii, ale mają tam neta, to będę wyczekiwała radosnych wieści. Powodzenia.

Marlenko, wygląda na to, że byłaś tak blisko, a jednak nie miałyśmy okazji się poznać, może następnym razem - lipiec/sierpień, jak "Anglia" przyleci :).

Haniu, Karolciu...do zobaczenia jutro. Ania uziemiona na jakiś czas :)
Madziu...dasz radę, wiem że ta presja z wyjazdem dużo zaważyła, tak ci zależy, że stres sięga ho ho. Proś o błogosławieństwo w tej sprawie.
Wszystkim e-ciociom dobrego dnia życzę.

Oj Kuby Mamo będzie dobrze musi być nie ma co zamartwiać się na zapas !;-)

Madziu prawo jazdy zdasz zobaczysz Trzymam za to kciuki !

Pani Areto jest Pani niesamowita Monika ma szczeście że ma tak wspaniałą mamę .....
Pozdrawiam panią serdecznie :))

Olu wytrwałości bedzie dobrze jestem z Tobą myślami :)

Haniu jak samopoczucie kochana !?

MONIŚ JESTEM Z TOBĄ CAŁY CZAS TRZYMAJ SIE WIEM ZE CI CIĘZKO ZAWSZE NA SERCU I TĘSKNOTA ZA MAJECZKĄ I OLIWKĄ JEST STRASZNA ALE Z CZASEM NAUCZYSZ SIĘ Z NIĄ ZYĆ ..............

POZDRAWIAM I MIŁEGO POBYTU TAM W ANGLII..... :))

MIŁEGO DZIONKA E-CIOTECZKI :)))

reklama
witaj Monia !!!!!!!!! ja chciałam ciebie bardzo poznać ale jakoś tak wyszło jak będziesz w sierpniu w lubuskim to zapraszamy was z kubą na nasz ślub było by mi bardzo miło jak byście przyjechali znamy sie tylko z neta ale i tak was zapraszam GOSIA Z EDKIEM BĘDĄ WIĘC MOŻECIE Z NIMI WPAŚĆ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry