reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hej :-) czy nasza Monia juz wrocila? zdazy sie jeszcze z nami spotkac czy juz wylatuje ?;-) Haniu no widzisz jak szybko tydzien przelecial :-) zapraszam na kawke do nas na mieszkanie juz wyremontowane :-)

reklama
witam i ja:tak:u nas weekend udany nawet,nawet mam nadzieje ze Wasz takze:tak:buziaki dla Moni i wszystkich e-cioteczek:tak:ah Monia juz tak szybko leci???na długo Moniś???

Maju...na zawsze w sercach naszych.....

Witam Kochane!

Poczytuje Was często, ale jakoś nie bardzo wiem co pisać...

Dziś jednak gdy obejrzałam ten filmik, który umiesciła Doris jak Weronisia tupta na nóżkach do przodu, to .... az mi się łezka zakręciła :tak: Pieknie poprostu pięknie sobie radzi ta mała dziewczynka! Brawo! Oby tak dalej! Duża Buźka!

KubyMamo główka do góry, będzie dobrze!

Karlam gratulacje dla Ani!

Pozdawiam wszystkich serdecznie!

papap

Witam po weekendzie :)
Myśmy poszaleli, przydałoby się kilka dni wiecej. Złapałam bakcyla na tym qadzie - wszystkie lasy moje he he, oj ciężko będzie się nim dzielić z M.
Brakowało tylko Pszczółki...miałyśmy spędzić ją tam razem - nie potrafię zapomnieć ani na minutę...

Dziewczyny, możemy znowu się spotkać - wylatuję w piątek. Jak coś, czekam na cynk.

Pozdrawiam, jak zgram foto, to cosik wkleję :)

Witam!
Gratulacje dla Ani!!

Serdeczne uściski dla wszystkich!

A szczególne dla Mońcik naszej kochanej oraz dla Hani.

Ja nadal w całości, ale już nie mogę na siebie patrzeć, nogi mam spuchnięte jak dwa ogromne salcesony, w żadne buty już nie wchodzę. Czekam i nie mogę się doczekać porodu, a jednocześnie boję się okrutnie. Proszę, trzymajcie kciuki!

witaj Mońcik ten wasz quad super!!!!!!!!!!!!!!! cały mierzęcin sie nim zachwycał niemiałam okazji nim jechać ale może następnym razem :-)

Mońcik cieszę sie ogromnie że wyprawa się udała i że złapałaś bakcyla:tak: Monis pamięć,tęknota.. o Pszczółce zwsze w Tobie będzie...ja jestem pewna że mimo wszystko..Majeczka była tam z Wami..widziała..uśmiechała się z góry...
kochana czekamy na zdjęcia:tak:
tego cudnego quada tyż;-):tak:
Olu trzymamy kciuki i życzymy rychłego i szczęśliwego rozwiązania:tak:

i ja bardzo się cieszę że wyjazd się udał...Moniu to normalne że nie potrafisz zapomnieć ani na minutę... mam nadzieję że wspomnienia z dnia na dzień będą mniej bolesne... zgodnie z obietnicą czekamy na fotki...

Olu możesz być spokojna...kciuki będą na pewno zaciśnięte...i na pewno wszystko będzie w porządku...ja też się okropnie bałam bo wiedziałam że Majka jest dużżża....a okazało się że nie taki diabeł straszny...głowa do góry...będzie dobrze...

Kuby Mamo nie załamuj się...przeżyłam identyczną sytuację więc wiem co przeżywasz...tak jak Dziewczyny piszą z 1 nerką można żyć...mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży...

Doris Calineczka jest przeurocza i świetnie sobie radzi...aż serce się raduje jak patrzę na tę małą dzielną Dziewczynkę...oby tak dalej Weronisiu...

Gratulacje dla świeżo upieczonej Mamusi Ani!!!

wybaczcie że tak się rozpisałam ale troszkę mnie nie było:sorry2:
spokojnej nocy życzę...

Moniś bardzo sie cieszę że udała sie podróż :))
Szkoda tylko że pszczółka tego nie doczekała :zawstydzona/y:ale na pewno wspiera was z góry i cieszy się razem każdą chwilą !
A gdzie ty Monia się dalej wybierasz bo ja coś pamiętam o wyjeżdzie ale coś przez mgłę..:(:baffled:
Czekamy na focie z niecierpliwością :))

Ola trzymam juz teraz moooocno zaciśnięte kciuki za jak najszybsze i szczęśliwe rozwiązanie będzie dobrze na pewno jesteśmy z Tobą ! I czekamy wszyscy na szczesliwą nowinę ! :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry