reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam!

A ja już po imprezce. Dałam radę 14-tu osobom z rodziny (kilka zawiodło :( ). Jedzenia zostało na następny miesiąc, każdy obiedzony. Czuję się dzisiaj trochę lepiej i to mnie cieszy!!! :-D

Madziu to superancko, że z Twoją mamą ok. Pozdrów ją ode mnie. :tak:

A mój Kubuś wczoraj złapał gorączkę i kaszel i pewnie nie obejdzie się bez lekarza... Jego szaleństwa nie wskazują na chorobę, ale objawy są i ja cała w stresie :( :szok:

Doris - uściskaj Calineczkę!!! :happy:

Dobrej nocki e-cioteczki!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witam wszystkich poświątecznie!!!!
Madziu BARDZO się cieszę że z Twoja Mamą wszystko w porządku !!!!:-D:-D

Doris ucałuj Calineczkę i Gosiaczka !!!
Teraz bedzie trochę cicho bez Moniki ale jeszcze nie raz przed wami takie wizyty!!!!
Moniko i jak po podróży .................

Pozdrawiam wszystkich !!!
Miłego dnia wam zyczę!!!!

(*)(*)(*) Maju......................

Po swiatecznie witam sie i ja... Mam nadzieję,że nadzieja, która niosa zostanie z nami...:blink:

Po swiatecznie witam sie i ja... Mam nadzieję,że nadzieja, która niosa zostanie z nami...:blink:

My tez się witamy z tą sama nadzieją;-).

Madziu super wieści o mamie.

Dziewczyny czekamy na fotki ze spotkania;-).

I JA SIE WITAM Z WAMI PO ŚWIĘTACH:tak: A TO OBIECANE FOCIE:tak:

A JAK MONIŚ DOJECHAŁAŚ???:baffled:

DORIS NIE MARTW SIE:tak: MAM NADZIEJE ZE MONIA SZYBKO DO WAS WRÓCI;-):tak::-D

Załączniki

• Kopia P1020893.JPG
    Kopia P1020893.JPG
    141,7 KB · Wyświetleń: 78
  • Kopia P1020896.JPG
    Kopia P1020896.JPG
    154,3 KB · Wyświetleń: 91
  • Kopia P1020897.JPG
    Kopia P1020897.JPG
    152 KB · Wyświetleń: 78
Witam i ja

Magda, bardzo się cieszę, że wykluczono najgorsze u Twojej mamy :-)

Przyłączam się do tego co napisała Kasia. Piątkowe "babskie" spotkanie było super.
A Calineczka jest niesamowita:-)

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!
Ilona

reklama
KOCHANA MAŁGOSIU:

Rośnij duża, dzielna, zdrowa.
W 100% procentach odlotowa.
Śmiej się dużo, ucz się mało.
Na klasówkach ściągaj śmiało.
Bądź pomocna jak komputer.
Szybka jak japoński skuter.
Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka.
Te życzenia są dla Ciebie, byś się czuła jak W SIÓDMYM NIEBIE!

CÓRECZCE DORIS Z OKAZJI 7 URODZINEK ŻYCZY KASIA Z DOMISIEM:tak:

493338pw37m860mi.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry