reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Radosnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego
oraz błogosławieństwa Bożego
niech zmartwychwstały Chrystus obudzi w nas to,
co jeszcze uśpione,
ożywi w to, co jeszcze w nas martwe
i niech światło Jego słowa
prowadzi nas przez życie w radości i pokoju.

Załączone Obrazki
71198d1206138862-mala-zosienka-2183_2006-0174_s.jpg

dziewczyny ja tak krótko bo mam nadal "szpital " w domu
wszystkim e- cioteczkom zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt......wiele łask i miłości bożej życzą Tynki:sorry:

...........@..@..@........@...@...@
........@............@....@...............@
........@.......(\(\....@...../)/)........@
..........@.....(=':')........(':'=).......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@
.............................@

Moc prezentów od zajaczka
co koszyczek trzyma w raczkach
Wielu wrazen, mokrej glowy
w poniedzialek dyngusowy.
Zycze jaja swieconego
i wszystkiego najlepszego!!!:tak::-):tak:

I JA JUZ SKŁADAŁĄM ZYCZONKA, ALE JEZCZE RAZ ZYCZE WAM WSZYSTKIM E-CIOTECZKOM ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, I TAK JAK PIEKNIE MAMA QUINTENA NAPISAŁA:
Dla Moni, Marcina i Wszystkich, których historia Naszej dzielnej Pszczółki Mai
[*]tak bardzo Nas zjednoczyła...

639993xwdca3r8hn.gif
1051146swdh18aqq1.gif

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy ...Agnieszka z rodzina

KOCHANE W WIELKI PIĄTEK ZNÓW UDAŁO SIĘ ZORGANIZOWAĆ NAM SPOTKANKO W SZCZECINIE:tak::-)
NA KTÓRE DOTARŁY: MONIA, DORIS Z ,,,CUDNĄ WERONISIĄ:tak:, INDIA78, ORAZ JA:tak:SZKODA ŻE JULII Z NMI NIE BYŁO..:-(
NIE MUSZE PISĆ, ŻE BYŁO NAPRAWDE ŚWIETNIE, A INDIA ZAPROWADZIŁA NAS DO HMMMM SMAKOWITEJ KAWIARNI NA GORĄCĄ CZEKOLADĘ I CIACHO:tak::-)
SZKODA ŻE MONIA JUŻ NIEDŁUGO JEDZIE SOBIE ZE SZ-NA:-( ALE MAM NADZIEJE ZE ZA NIEDŁUGI CZAS ZNÓW TU ZLĄDUJE:tak::-)ZRESZTĄ....JEST ZOBOWIĄZANA...:-D;-);-)
FOTKI SĄ, PO ŚWIĘTACH WRZUCE, CHYBA ŻE MONIA LUB DORIS ZROBIĄ TO WCZEŚNIEJ:tak:
NO I MAM NADZIEJE NA CZĘTSZE TEGO TYPU SPOTKANKA:tak:
A CALINECZKA WYWARŁA NA MNIE OGROMNE WRAŻENIE...PRZEŚLICZNA DZIEWCZYNKA O ŚŁODKICH OCZKACH:tak:A JAKA CIERPLIWA I GRZECZNA, MAŁA MĄDRALINKA:tak:
BUZIAKI I POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH E-CIOTECZEK:tak::-D:-)

Kochani:-) Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych.....:-):-):-)
Ja już trochę spokojniejsza....u mamy wykluczyli raka....:tak::tak::tak::tak:
Ci nasi Ostrowscy lekarze sami nie wiedzą jak się mają :eek::angry::angry::angry:
Przepraszam że teraz tak mało bywam na forum...ale moja mama jest u mnie i teraz chcę poświęcić jej jak najwięcej czasu.....ale obiecuję że jak tylko mi się wszystko troche poukłada to będę na bierząco....
Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry