reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki a ja myslalam ze pierwszy dzien wiosny jest 21 marca!!! :-) cos sie zmienilo?:-) u nas sniezyca brrrrr :-( a Michas od dwoch dni goraczkuje , podejrzenie trzydniowki lub efekt poszczepienny :-( masakra :-(

reklama
Karolinko dzisiaj zaczęła się wiosna astronomiczna a jutro kalendarzowa.
Wszystkim Paniom życzę miłych , zdrowych i pogodnych Świąt

Miłych i spokojnych
Świąt Wielkanocnych
oraz wiele radości
i wiosennego optymizmu

życzy Magdulenka z rodziną

dobry wieczór:-)...
i u mnie pierwszy dzień wiosny jakiś mało wiosenny:baffled:...
Hanuś miło Cię znowu czytać:tak:...
Tynka zdrówka dla całej Familii:tak:...
Monia,Doris miłego gotowania...buziaki dla Calineczki i Gosiaczka

może się zdarzyć że nie zajrzę już tutaj przed Świętami więc...

[FONT=&quot]Wszystkim e-cioteczkom i e-babci na zbliżające się Święta Wielkiej Nocy życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi, oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie...niech Zmartwychwstanie Pańskie, które niesie odrodzenie duchowe napełni wszystkich spokojem i wiarą, da siłę do pokonywania trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość... [/FONT]

881521stjxwme6s3.jpg

Wielkanoc to czas otuchy i nadziei....
Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa
i drugiego człowieka....
Życzę WAM, aby Święta Wielkanocne
przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość.
By stały się źródłem wzmacniania ducha.
Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie
napełni Was pokojem i wiarą,
niech da siłę w pokonywaniu trudności
i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość.....

698996l9wnutba3p.gif

MONICZKO, MARCINIE, PANI ARETO, ORAZ WSZYSTKIM WASZYM BLISKIM, Z MYŚLĄ O WAS WYBRAŁAM WŁAŚNIE TEN WIERSZ...

KOCHANA MAJU
[*] ZAWSZE PAMIĘTAMY...I PAMIĘTAĆ ANIOŁKU BĘDZIEMY...

Hej, ja też jestem....
Nata moja chora trochę
nie wiemy na co
biegunka cd
Ale damy radę!!!

Własnie oglądam zdjęcia Majeczki....... i ryczę...
wczoraj mineło dwa miesiące...:-(

Witam ciepło wszystkie dziewczyny:-)
Nie odzywałam się mnóstwo czasu, czt\ytania miałam 15 stron:szok:;-) ale niestety siła wyższa...przez tydzień byłam z Olisiem w szpitalu, wirus rota nam się przypałętał:-( biegunka, wymioty no i potrzebne były kroplówy:-(teraz walcze z małym o powrót do normalności, bo choć jesteśmy już w domku 4 dni to jest taki nerwowy, zaczął wymuszac wszystko krzykiem, budzi się w nocy....bardzo przeżył te wenflony, kłucie i na widok pielęgniarki miał strach w oczach:no: no ale to tyle u nas...
Niestety wiosny nie widać, więc święta pewnie będą zimowe:crazy::baffled:
Mam nadzieję,że Moniko odpoczywasz u Doris pełną piersią, nastrój świąteczny już pewnie jest:tak:
Wszystkim Wam życzę spokoju, radości, miłości i opieki Zmartwychwstałego Chrystusa, dzieciom smakołyków od zajączka a mamom wytchnienia i miłych spotkań rodzinnych:tak:
Majeczko...zawsze będę pamiętać
[*]

reklama
ja rowniez czesto oglądam fotki Majeczki....
i mysle o jej rodzicach....o Moni jaka wspaniała kobieta...o tym ile To jedno, maleńkie dzieciątko zdziałało....i.................................................................................................nie umiem ubrać tego w słowa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry