reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki a ja myslalam ze pierwszy dzien wiosny jest 21 marca!!! :-) cos sie zmienilo?:-) u nas sniezyca brrrrr :-( a Michas od dwoch dni goraczkuje , podejrzenie trzydniowki lub efekt poszczepienny :-( masakra :-(

reklama
Karolinko dzisiaj zaczęła się wiosna astronomiczna a jutro kalendarzowa.
Wszystkim Paniom życzę miłych , zdrowych i pogodnych Świąt

Miłych i spokojnych
Świąt Wielkanocnych
oraz wiele radości
i wiosennego optymizmu

życzy Magdulenka z rodziną

dobry wieczór:-)...
i u mnie pierwszy dzień wiosny jakiś mało wiosenny:baffled:...
Hanuś miło Cię znowu czytać:tak:...
Tynka zdrówka dla całej Familii:tak:...
Monia,Doris miłego gotowania...buziaki dla Calineczki i Gosiaczka

może się zdarzyć że nie zajrzę już tutaj przed Świętami więc...

[FONT=&quot]Wszystkim e-cioteczkom i e-babci na zbliżające się Święta Wielkiej Nocy życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi, oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie...niech Zmartwychwstanie Pańskie, które niesie odrodzenie duchowe napełni wszystkich spokojem i wiarą, da siłę do pokonywania trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość... [/FONT]

881521stjxwme6s3.jpg

Wielkanoc to czas otuchy i nadziei....
Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa
i drugiego człowieka....
Życzę WAM, aby Święta Wielkanocne
przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość.
By stały się źródłem wzmacniania ducha.
Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie
napełni Was pokojem i wiarą,
niech da siłę w pokonywaniu trudności
i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość.....

698996l9wnutba3p.gif

MONICZKO, MARCINIE, PANI ARETO, ORAZ WSZYSTKIM WASZYM BLISKIM, Z MYŚLĄ O WAS WYBRAŁAM WŁAŚNIE TEN WIERSZ...

KOCHANA MAJU
[*] ZAWSZE PAMIĘTAMY...I PAMIĘTAĆ ANIOŁKU BĘDZIEMY...

Hej, ja też jestem....
Nata moja chora trochę
nie wiemy na co
biegunka cd
Ale damy radę!!!

Własnie oglądam zdjęcia Majeczki....... i ryczę...
wczoraj mineło dwa miesiące...:-(

Witam ciepło wszystkie dziewczyny:-)
Nie odzywałam się mnóstwo czasu, czt\ytania miałam 15 stron:szok:;-) ale niestety siła wyższa...przez tydzień byłam z Olisiem w szpitalu, wirus rota nam się przypałętał:-( biegunka, wymioty no i potrzebne były kroplówy:-(teraz walcze z małym o powrót do normalności, bo choć jesteśmy już w domku 4 dni to jest taki nerwowy, zaczął wymuszac wszystko krzykiem, budzi się w nocy....bardzo przeżył te wenflony, kłucie i na widok pielęgniarki miał strach w oczach:no: no ale to tyle u nas...
Niestety wiosny nie widać, więc święta pewnie będą zimowe:crazy::baffled:
Mam nadzieję,że Moniko odpoczywasz u Doris pełną piersią, nastrój świąteczny już pewnie jest:tak:
Wszystkim Wam życzę spokoju, radości, miłości i opieki Zmartwychwstałego Chrystusa, dzieciom smakołyków od zajączka a mamom wytchnienia i miłych spotkań rodzinnych:tak:
Majeczko...zawsze będę pamiętać
[*]

reklama
ja rowniez czesto oglądam fotki Majeczki....
i mysle o jej rodzicach....o Moni jaka wspaniała kobieta...o tym ile To jedno, maleńkie dzieciątko zdziałało....i.................................................................................................nie umiem ubrać tego w słowa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry