reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Radosnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego
oraz błogosławieństwa Bożego
niech zmartwychwstały Chrystus obudzi w nas to,
co jeszcze uśpione,
ożywi w to, co jeszcze w nas martwe
i niech światło Jego słowa
prowadzi nas przez życie w radości i pokoju.

Załączone Obrazki
71198d1206138862-mala-zosienka-2183_2006-0174_s.jpg

dziewczyny ja tak krótko bo mam nadal "szpital " w domu
wszystkim e- cioteczkom zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt......wiele łask i miłości bożej życzą Tynki:sorry:

...........@..@..@........@...@...@
........@............@....@...............@
........@.......(\(\....@...../)/)........@
..........@.....(=':')........(':'=).......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@
.............................@

Moc prezentów od zajaczka
co koszyczek trzyma w raczkach
Wielu wrazen, mokrej glowy
w poniedzialek dyngusowy.
Zycze jaja swieconego
i wszystkiego najlepszego!!!:tak::-):tak:

I JA JUZ SKŁADAŁĄM ZYCZONKA, ALE JEZCZE RAZ ZYCZE WAM WSZYSTKIM E-CIOTECZKOM ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, I TAK JAK PIEKNIE MAMA QUINTENA NAPISAŁA:
Dla Moni, Marcina i Wszystkich, których historia Naszej dzielnej Pszczółki Mai
[*]tak bardzo Nas zjednoczyła...

639993xwdca3r8hn.gif
1051146swdh18aqq1.gif

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy ...Agnieszka z rodzina

KOCHANE W WIELKI PIĄTEK ZNÓW UDAŁO SIĘ ZORGANIZOWAĆ NAM SPOTKANKO W SZCZECINIE:tak::-)
NA KTÓRE DOTARŁY: MONIA, DORIS Z ,,,CUDNĄ WERONISIĄ:tak:, INDIA78, ORAZ JA:tak:SZKODA ŻE JULII Z NMI NIE BYŁO..:-(
NIE MUSZE PISĆ, ŻE BYŁO NAPRAWDE ŚWIETNIE, A INDIA ZAPROWADZIŁA NAS DO HMMMM SMAKOWITEJ KAWIARNI NA GORĄCĄ CZEKOLADĘ I CIACHO:tak::-)
SZKODA ŻE MONIA JUŻ NIEDŁUGO JEDZIE SOBIE ZE SZ-NA:-( ALE MAM NADZIEJE ZE ZA NIEDŁUGI CZAS ZNÓW TU ZLĄDUJE:tak::-)ZRESZTĄ....JEST ZOBOWIĄZANA...:-D;-);-)
FOTKI SĄ, PO ŚWIĘTACH WRZUCE, CHYBA ŻE MONIA LUB DORIS ZROBIĄ TO WCZEŚNIEJ:tak:
NO I MAM NADZIEJE NA CZĘTSZE TEGO TYPU SPOTKANKA:tak:
A CALINECZKA WYWARŁA NA MNIE OGROMNE WRAŻENIE...PRZEŚLICZNA DZIEWCZYNKA O ŚŁODKICH OCZKACH:tak:A JAKA CIERPLIWA I GRZECZNA, MAŁA MĄDRALINKA:tak:
BUZIAKI I POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH E-CIOTECZEK:tak::-D:-)

Kochani:-) Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych.....:-):-):-)
Ja już trochę spokojniejsza....u mamy wykluczyli raka....:tak::tak::tak::tak:
Ci nasi Ostrowscy lekarze sami nie wiedzą jak się mają :eek::angry::angry::angry:
Przepraszam że teraz tak mało bywam na forum...ale moja mama jest u mnie i teraz chcę poświęcić jej jak najwięcej czasu.....ale obiecuję że jak tylko mi się wszystko troche poukłada to będę na bierząco....
Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry