reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a i jeszcze jedno ..............wieczorkiem podczas modlitwy napomknijcie coś tam bym szczęśliwie rodzinkę dowiozła do Bydgoszczy :-p:tak::-):-D:-D:-D:-D proszę proszę proszę :tak:;-)
Tynka masz to jak w banku:tak:...szczęśliwej drogi życzę:tak:...
gratulacje dla Męża...Zuch Chłopak:-)

reklama
a i jeszcze jedno ..............wieczorkiem podczas modlitwy napomknijcie coś tam bym szczęśliwie rodzinkę dowiozła do Bydgoszczy :-p:tak::-):-D:-D:-D:-D proszę proszę proszę :tak:;-)
Tynka nie musisz prosić mówisz i masz!
Pomodlę sie o waszą szczęsliwą podróż!! Ucałuj dziewczynki!
Gratulacje dla męża za zdanie prawka !!Zdolny ten twój M !!!!!
Ja jakoś już też musze sie wziąść i dokączyć prawko ale jak znowu mnie obleją za to że zgasł mi samochód to aż się boję!!!

Monika a jak tam spotkanko udało sie !!!

miłego wieczoru !!!

Tynka złóż gratulacje mężowi i ode mnie.....ja już mam takeigo stracha że szok!!! A to jutro dopiero testy...co będzie potem :szok:
Ja oczywiście już nauczona-tak przynajmniej mi się wydaje:confused:
Ale nie mogłabym nie zajrzeć do was!!!
Moniś...przytulam i buziam
Tynka...szczęśliwej podróży!!!
Uciekam.....papa

No w końcu mogę coś napisać jak nie Monia siedzi to znowu mój mąż, ale to rodzinne. Co do skopania działeczki to nawet nie ma szans przecież nie jestem aż taka wredna i nie wygonię Moni na taką pogodę kopać no cóż mówi się trudno będę musiała sama chyba ze się jeszcze pogoda poprawi?
Co do dzisiejszego wypadu było super czas tak szybko miną aż szkoda było wracać do domu, ale mamy zamiar jeszcze się spotkać i to nawet w większym gronie takich spotkań i wypadów z domu bardzo mi brakuje…takie życie? Zdjęć niestety nie będzie, bo nie były robione jakoś żadna nie wpadła na taki pomysł może następnym razem.
Co do Weroniki to tak jak Monika napisała rządzi tu nami wszystkimi jest najgłośniejsza i pełno jej wszędzie już nawet mówię moim córeczką żeby były grzeczniejsze, bo któregoś pięknego ranka obudzimy się a tu cioci nie będzie, bo ucieknie po cichu od nas na dworzec albo w pław Odrą popłynie. Mam nadzieje, że wytrzyma jeszcze z nami te 2,5miesiąca.

cieszę się Dziewczyny że miło spędziłyście czas:tak:...Doris ucałuj Calineczkę i Gosię:-)...
Madzia będziemy trzymać kciuki:tak:...

spokojnej nocki życzę wszystkim...dobranoc..

Oj Doris dzieki za info ale następnym razem prosze o zabranie aparatu !:-D:-D
A Monika to aż 2,5 miesiąca jeszcze u was bedzie!:szok::szok:
czy cos żle zrozumiałam!
Całuski dla Calineczki i Gosiaczka!

Madziu trzymamy kciuki za zdanie testów dasz rade kochana !:tak::tak:

Ciesze sie że spotkanie się udało spokojnej nocy życzę dziewczyny !
Do jutra pa pa !!!!!!

Oj, Monia, też sie spłakałam po Twoich postach :-( Cudownie piszesz - masz tak lekką rękę, że chyba powinnaś zrobić z tego użytek...

Maja cały czas w mej pamieci i sercu, taka mała, a taka wielka.

Spokoju nie daje mi tylko myśl, ze gdyby miała lepszą opiekę pooperacyjną, to dziś by żyła........... może nie powinnam tego pisać, ale jakoś nie daje mi to spokoju od 19.01, a teraz po wydarzeniach u Zosi, tym mocniej o tym myślę :-:)-:)-(

Jest też optymistyczna wiadomość - Zosia ma dzis w połowie odsysacz dzieki MAI!!! I pewnie jeszcze uzyska dzieki niej sporo pomocy, Maciuś też i z czasem pewnie inne dzieci także.

Cóż jednak moze czuć matka w takiej sytuacji? Chyba coś podobnego, co rodzic decydujący się na oddanie narzadów własnego dziecka do przeszczepu - piękne, ale jakie tragiczne!! :no::-:)-(

reklama
Witam!!!
Doris, nie przetrzymuj nam Moni tak dłuuuuggooooo.... Co z naszymi zlotami czarownic?? Monia zapomni jak my wyglądamy!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry