- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Bycie giwazdą Moniś, nie oznacza skandali... Są dobre osoby publiczne, którym sława nie uderzyła do glowy!!! ) Więc Ty zostań taką naszą pozytywną osóbką publiczną. )
witam w słoneczny ale wietrzny dzień...
i ja się dopiszę do Fan Clubu Moni...
Hanuś trzymam kciuki...i wierzę że św.Dominik pomoże...
Moniu na pewno dasz radę z tą działeczką...a i Doris pewnie nie odpuści
Kuby Mamo nie znikaj..może jak się wyżalisz to choć na duszy będzie lżej...
Kasiu zdrówka dla Domisia...
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
monia Z Tymi Pielgrzymkami-masz Racje Kochana, Bo Jeszcze Chwila A Założymy Twoj Fan Club
ale Tak Serio, Naprawde Duzo Kobitek Chcialo By Ciebie Osobiscie Poznac
właśnie Kasiu Trafiłaś bardzo dużo ........a i ja jestem w tym gronie!!!
Także mam nadzieje że kiedys to bedzie mi dane!!
A tak w ogóle to dzień dobry:-)
u mnie w miare słonecznie ale wietrzenie!!!
Oj widzę kochana, że Doris działeczki nie odpuści także lepiej bierz sie robotki !
Ciekawe jak tam nasza Tynka dojechała do Bydgoszczy mam nadzieje, że wszystko poszło super i gładko! Ciekawe czy da nam znać!
Mamo Kuby nie uciekaj tylko tu zostań ....wiem że Ci ciężko ale wiesz że niejestes sama a my tu z tobą jesteśmy i zawsze wysłuchamy !!
Ciekawa jak nasza Madzia na testach na pewno zda ! Trzymam kciuki!!!
Miłego dnia życzę !
I komp ciągle włączony trzeba obserwować wyjście Zosi do domku !
Areta-babcia Mai
Zaciekawiona BB
Monika3- Monia napewno będzie w Nowym Sączu, w okolicach mamy rodzinę, może w maju?Już ja ją tam zawiozę i będziecie mogły się spotkać, pozdrawiam:-)
Hanus78
Hehe - Monia to chyba ma rodzinę w całej Polsce... )
KubyMama
Kubomanka
Czasem, kiedy ból jest nie do zniesienia i najchętniej bym zajęła w miarę wygodną pozycję leżącą, Kubuś jak na złośc wariuje, ucieka, kiedy mu daję jeśc, szaleje przy przebieraniu. Ja się wtedy "spinam" i boli jeszcze bardziej. W takich chwilach zdaża mi się na niego krzyknąc. Wczoraj powiedział do mnie "Mamo, nie krzycz!". A mi jest wstyd i żal, nienawidzę siebie za te chwile, wyrzuty sumienia pozostają... Nie chcę byc taką mamą, ale moje nerwy w strzępach czasem puszczają...
To trochę się wyżaliłam... Dzięki dziewczyny, że mam komu!
Hanus78
Mamo Kubusia, podziwiam Cię!!! Jesteś silna, a to krzykniesz na Małego, to przecież nie Twoja wina. Ja wiem, że jesteś wspaniałą matką i robisz wszystko aby syn był szczęśliwy!!! Jak dorośnie, to zrozumie dlaczego zdarzało Ci się na Niego podnieść głos...
I pamiętaj, że możesz pisać o swoich problemach kiedy chcesz!!! My tu po to jesteśmy!!
Całuję Cię mocno i ściskam!!!
I pamiętaj, że możesz pisać o swoich problemach kiedy chcesz!!! My tu po to jesteśmy!!
Całuję Cię mocno i ściskam!!!
reklama
WŁAŚNIE HANUS DOBRZE PISZEBycie giwazdą Moniś, nie oznacza skandali... Są dobre osoby publiczne, którym sława nie uderzyła do glowy!!! ) Więc Ty zostań taką naszą pozytywną osóbką publiczną. )
DZIEKUJE KOCHANA JESTESBUZIAKI DLA MAIwitam w słoneczny ale wietrzny dzień...
WSZYSTKO MOŻLIWEZRESZTĄ MYŚLE, ŻE MY JAK RODZINA,TZN. DZIEWCZYNY Z FORUM;-)MARTWIMY SIE KŁOPOTAMI, CIESZYMY Z SUKCESÓW, NIEKTORE JESZCZE WIĘCEJ ROBIĄ......Hehe - Monia to chyba ma rodzinę w całej Polsce... )
KOCHANA NERWY KAŻDEMU PUSZCZAJĄ I PODEJRZEWAM ZE NIEJEDNA Z NAS KRZYKNIEPOWIEM CI ZE MAM PODOBNIE-ZDARZA MI SIE NAKRZYCZEC DOMCIA, A POTEM WYRZUTY SUMIENIA..........:-(ALE Z TEGO CO WIEM TO NORMALNE;-)WIĘC ODRZUC NA BOK SMUTKI I NIE OBWINIAJ SIĘ..Czasem, kiedy ból jest nie do zniesienia i najchętniej bym zajęła w miarę wygodną pozycję leżącą, Kubuś jak na złośc wariuje, ucieka, kiedy mu daję jeśc, szaleje przy przebieraniu. Ja się wtedy "spinam" i boli jeszcze bardziej. W takich chwilach zdaża mi się na niego krzyknąc. Wczoraj powiedział do mnie "Mamo, nie krzycz!". A mi jest wstyd i żal, nienawidzę siebie za te chwile, wyrzuty sumienia pozostają... Nie chcę byc taką mamą, ale moje nerwy w strzępach czasem puszczają...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.