reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko, popłakałam się...
Cieszę się, że jesteś u Doris. Ja też chciałabym mieć kogoś takiego z kim mogłabym sobie popłakać i pośmiać się. To takie ważne mieć bliskiego przyjaciela... Czasem czuję się pod tym względem taka samotna... Echhhhh... :-:)-:)-(
Całuję Cię i ściskam bardzo mocno!!
Całusy dla Doroty i Księżniczek!!! :tak::tak::tak:

reklama
A JEDNOCZESNIE JESTEM PEŁNA PODZIWU...DLA WAS, KTORE TYLE PRZESZŁYŚCIE...
DLA TYCH KTÓRE BEZINTERESOWNIE POMAGAJĄ LUB STARAJĄ SIĘ POMOC.......

Hanuś Mam To Samo...czesto Odczuwam Brak Bliskości Przyjaciółki.......
ale Odkad Znalazłm Forum........na Ktorym Moge Sie Wyzalic, Wygadac, Pozartowac Itp Jakos Ciut Mi Lżej...

już zawsze będę się wzruszać. To będzie myśl przewodnia moich refleksji, gdy będę nieobecnie patrzeć przez okno, podziwać zachód słońca nad morzem, gwieździste niebo czy nadzwyczajny krajobraz w górach - i ta łezka w oku, to zawsze będą One.

Nie sposób nie płakać czytając Twoje posty Moniu...
Jesteś mądrą, bardzo mądrą kobietą...mądra taką wewnętrzną mądrością....

oj też mi łza po policzku pociekła !
Smutno ale dobrze Moniczko że nie jesteś sama masz Doris i nas wszystkich wokół siebie! Też bym chciała sie z wami spotkac tyle ze ja daleko od was mieszkam ale zapraszam nad morze !
ale nic straconego na jesieni jade w góry to może przez Gliwice pojadę bo i Mamie Malwinki Kasi też obiecałam że ją odwiedzę!
Trzymam kciuki za wasze udane spotkanie!
całuski dla Calineczki i Gosiaczka!

Może dziewczyny jakieś fotki wstawiacie z spotkania!

Madzia na pewno zdasz testy zdolna z ciebie kobieta !Dasz rade !!!

No Madziu trzymamy kciuki, dziewczyny udanego spotkanka:-) ach ta samotność ja też tu sama ale jest forum i Tu dziewczyny zarówno na wątkach Mai, Zosi, Malwinki jak i na Maj 2007 sa poprostu wspaniałe:tak::tak:

Maju....
[*]

Nie sposób nie płakać czytając Twoje posty Moniu...
Jesteś mądrą, bardzo mądrą kobietą...mądra taką wewnętrzną mądrością....
a ja się podpiszę i dodam jeszcze: Moniu jesteś wspaniałą i cudowną Kobietą...

Madzia trzymam kciuki...na pewno zdasz...

Monis podpisuję się pod słowami dziewczyn wspaniała z Ciebie kobieta!

Czytam tu Was wszystkie codziennie i choc nie pisze za często odkąd Maja
[*] odeszła, to często o Tobie myślę. Buziam i przytulam Cię mocno!

Ach a ta Wasza kawka z Doris to az mi tu pachnie :tak: całkiem jakbym piła ja z Wami!

Ucałujcie Calineczkę i do potem!

PS. Ja tez mam prawko od dłuzszego czasu ale jakoś jeżdże mało....:zawstydzona/y: taki niedzielny ze nie kierowca:zawstydzona/y:, boje się wyjechac na te Warszawskie ulice, toz tu sie na ulicach odgrywają straszne sceny:szok:, ja mam chyba za słabe nerwy na to :no:. No ale musze tez przyznać, że jak się nie wezmę za kierownicę to im dłuzej ....tym gorzej.

papappa

No więc jestem:tak:;-)
Właśnie się odrobaczamy :-p jakie to paskudne bleeeeeeee
pojechałam taksówką:-p podczas podróży dowiedziałam się , że mój mąż zdał egzamin na prawko za pierwszym razem :-) ale jestem z niego dumna :tak:
My właśnie położyliśmy dziewczynki spać..........a mnie czeka pakowanie:dry: jutro jedziemy do Bydgoszczy do moich rodziców już na święta:tak:..........długa droga przede mną ..................kiepska pogoda więc jako niedzielny kierowca będę pewnie jechała z 5-6 h ..............mój rekord 3,5 2 listopada 2007 :-p ale drogi były puste bo wszyscy wracali wieczorem a my rano no i super pogoda była.........generalnie z jazdą nie mam problemów ale parkowanie to już inna bajka :sorry2:........samochód już kilka razy ucierpiał :-D:-D:-D:-D:-D........urwane lusterko, zarysowany bok i wgnieciony błotnik .......ot takie tam pierdoły :-D:-D:-D:-D:-D

Moniko jesteś wspaniałą osobą masz w sobie tyle siły ......wspomnienia są i zawsze będą zarówno te smutne jak i te dobre. Masz wokół siebie cudownych przyjaciół i wspaniałą mamę:tak:. Oni zawsze Ci pomogą...........głęboko wierze , że Bóg Wam wszystko wynagrodzi i będziecie szczęśliwi. A dziewczynki zawsze będą zarówno w waszej jak i Naszej pamięci. Przytulam Cię bardzo bardzo mocno.........
No i idź wreszcie ten ogród skopać :-p

reklama
a i jeszcze jedno ..............wieczorkiem podczas modlitwy napomknijcie coś tam bym szczęśliwie rodzinkę dowiozła do Bydgoszczy :-p:tak::-):-D:-D:-D:-D proszę proszę proszę :tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry