reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniś, jestem z Tobą myślami...

Doris tak się cieszę, że lekarze wykluczyli najgorszą odmianę tej choroby, i że nie jest tak źle. A że Calineczka ma kształtną główkę to się wie :)))

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Majeczko, tysiące serc poruszyłaś...
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
Witam Was Dziewczyny!!!

Doris, cieszę się, że wyniki Calineczki dobre!!! Mała jest niesamowita!!! Co do złamania nóżki, to ja myślę, że wszystko się jakoś ułoży. Zostaw to Bogu, nic na siłę. Będzie dobrze!!! A my nadal będziemy się modliły o zdrówko dla naszej Ślicznotki!!! Pozdrawiam Was gorąco!!!

Moniczko, całym sercem z Tobą!!! I zabierz się za ten ogródek, to i myśli smutne trochę znikną. ;) Całuję gorąco!!!

Babiu Mai - ściskam, jest Pani niesamowita!!!

witam i ja...
u nas dziś od rana pada i wieje:baffled:..czyli kolejny dzień w domu:-(
Doris cieszę się i ja z pomyślnych wiadomości...oby tak dalej było...modlę się za Was...buziaki dla Calineczki i Gosi...
Mońcik trzymaj się Kochana..ściskam mocno...

e-cioteczki miłego dnia pomimo kiepskiej pogody...no chyba że u Was lepiej...

Moniko.............. nie wiem jak Ci ulżyć..................... Modlę sie każdego dnia o Was....o siłę ......i ukojenie bólu..............:-(

Doris widzisz a tak się martwiłaś :-) a tu takie dobre wieści :tak:

Ja już żyję jutrzejszym wyjazdem do rodziców do Bydgoszczy...........ale jak zawsze i tym razem też " coś ":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moje panny nabawiły się owsików ..........Paweł ma dziś egzamin na prawko i ja muszę sama z nimi taksówką jechać do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a samochód stoi na parkingu :-p ...........nie wiem kiedy ja pokonam lęk i zacznę jeździć bez "współtowarzysza":sorry2:
Trzymajcie się dziewczyny w ten paskudny wietrzny dzień:angry::angry::angry::angry:
Zwłaszcza Ty Kuby Mamo:tak:

I ja się witam :tak:
W Szczecinie, za oknem szarówka, kapuśniaczek i wiatrzysko - a my planujemy spotkanko na mieście, chyba nie obejdzie się bez gorrrącej czekolady.

Dziewczyny...Calineczka to istny żywioł, momentami mam wrażenie, że to ona tutaj rządzi wszystkimi he he. Ale to dobrze, poradzi sobie w zyciu - moze nie każda z Was słyszała, że Doris zna kobietę z taką wadą jak Weroni, która wyszła za mąż i ma córeczkę, która niestety przejeła te same geny po mamusi.

Achhh ta pogoda, jak będą wyglądały święta?
Pozdrawiam

Mońcik i ja wierzę że Calineczka sobie poradzi...
a co do Świąt to liczę że pogoda się unormuje i w dzień Zmartwychwstania Pańskiego zaświeci nam piękne słonko...
Tynka przełam lęk,wsiadaj za kierownicę i jedź...na pewno dasz radę sama:tak:...a jeśli o owsiki chodzi to czeka Was wszystkich leczenie:-(

Mońcik, czy ta Pani, którą zna Doris - chora na OI, to przypadkiem nie mama Nulki? Ja czytam jej bloga. To wspaniała Rodzina. Pełna optymizmu, a ich mała - wesoła ślicznotka!

li-6403.png

Oj witam się i ja u nas w miare pogoda ale tylko ten wstrętny wiatr !:wściekła/y::baffled:
Mamo Kuby jak sie czujesz !?
Moniko jak dziś samopoczucie z postu wynika że trochę lepiej!
A co do Calineczki zdrówka to tylko się cieszyć!
a że Calinaczeka ma kształtna główkę jak pisała Mama Kuby to pewnie że sie wie a jaka mądra ta główeczka! Nieraz wchodze na filmik jak spiewa i tańczy do Kubusiowej pioseneczki! CUDO DZIEWCZYNKA !!A i blooga Doris czytam co dziennie sprawdzam czy jest coś nowego!
pozdrawiam Cie Doris i Gosiaczka i Calineczkę!
Tynka więcej odwagi kochana wsiadaj za kierownicę i ruszaj jesli masz prawko ja zdaje 5 razy juz i nie mogę:angry::baffled::zawstydzona/y:

Pozdrawiam cie Moniczko i Wszystkie dziewczyny w ten nie za ładny dzien !Chyba że u kogoś ładnie !

reklama
Mam od 11 lat :-p ale jeżdżę dopiero od zeszłego roku :sorry2:

oj kochana to długo !:szok:
ale musisz sie przełamać !wiem że w Warszawie drogi zawalone ale dasz rade !
tez na poczatku bym miła strach tym bardziej z dziecmi !ale musisz sie przełamać!
GŁOWA DO GÓRY JESTES ODWAZNA POZDRAWIAM!I CAŁUSKI DLA DZIECIACZKÓW!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry