reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam:-)..
u nas dzisiaj pogoda jakaś niepewna... na niebie co raz pokazuje się słoneczko ale wieje i jest nieprzyjemnie:baffled:...pozdrawiam Was e-cioteczki i życzę miłego dnia a tym które mają bezchmurne niebko i słoneczko po prostu zazdroszczę:zawstydzona/y:

reklama
Cieplutkie pozdrowienia dla Wszystkich, bo u nas już coraz zimniej... a tak było miło:confused:
Doris jak już będziecie po.... to napisz jak po wizycie, trzymam kciuki, oby jak najlepiej.
Moniczko staw czoła okrutnej rzeczywistości................
Kubymamo a jak u Ciebie samopoczucie.... takie skoki ciepło...zimno ....????

Witam wszystkich serdecznie !
Smutno dzisiaj mi bardzo z powodu Zosiaczka i Malwinki bo tez nie za dobre wiadomości Kasia usłyszała od Lekarzy !
Doris jak po wizytach u lekarzy co mówią o stanie Weronisi!
Napisz coś jak juz bedziecie na miejscu! i odpoczniecie bo to jednak długa podróż !
Moniko a jak twoje samopoczucie!?

Pozdrawiam i całuje was dziewczyny!

Witam!!! ;-);-)
Doris jak Calineczka?? Czekamy na wieści!!!
Posyłam gorące pozdrowienia dla Dziewcząt w Szczecinie oraz w Poznaniu i dla wszystkich E-cioteczek!!!

P.S. Pogoda się popsuła... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wieje i pada... :angry::angry::no::no:

Witam z rana, z kawką
u nasz wręcz przeciwnie - pięknie świeci słoneczko i jest cieplutko:tak:

Jak Calineczka po badaniach???

Zasyłam cieplutkie buziaki:-)

Witam z rana, z kawką
u nasz wręcz przeciwnie - pięknie świeci słoneczko i jest cieplutko:tak:
A ta pogoda to chyba od Was przeszła do nas... Bo tak od zachodu chmury ciągną... :p:p

P.S. Kate, mamy w Świdnicy kuzynkę!!! Kuzynkę mojego Męża, może kiedyś uda nam się spotkać!!! :-);-):tak::-D

Hej, hej!

U nas słonecznie i od razu chce się życ. :tak: Jeszcze tylko, żeby ten wiaterek ucichł, ale żyję nadzieją, że za progiem wiosna... Ja czuję się ciut lepiej, boli, ale nie tak jak przy huraganie Emma... Mam chęci odganiac złe myśli, a to już dużo... ;-)

Pozdrawiam cieplutko! :-)

Czekam na wieści jak tam Mońcik w Poznaniu, co u Calineczki. :confused:

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

U nas słonecznie i od razu chce się życ. :tak: ... Mam chęci odganiac złe myśli, a to już dużo... ;-)

Mamo Kuby...achhh lżej na sercu sie robi jak czytam Twojego posta :-):-):-)...dawno nie pisałas tak pozytywnie :sorry2:...

Pani Wiosno przychodź szybko i świeć nam słoneczkiem :happy2::happy2::happy2:

Pozdrowienia dla Moni Marcina Doris i dziewczynek !!!

dzien dobry w ten deszczowy poranek:tak::-)

jak sie ma Calineczka po badaniach? Mam nadieje,ze wszystko w przadku. Sciskam mocno dziewczny!

reklama
Hej, hej!

U nas słonecznie i od razu chce się życ. Mam chęci odganiac złe myśli, a to już dużo... ;-)

Pozdrawiam cieplutko! :-)

Oj mamo Kuby na prawdę długo nie pisałaś tak pozytywnie i optymistycznie!

Ciekawe jak po badaniach Calineczki !
Czekam na wiesci!
Moniko a jak samopoczucie po wizycie w Poznaniu przeczuwam ze bylo Ci ciężko!

u nas tez pogoda to niczego wczoraj pięknie i słonecznie a dzisiaj wieje i popaduje deszczyk !
Aj byle do wiosny!
Miłego dnia zyczę mimo złej pogody !
Pozdrawiam dziewczyny ze Szczecina i z Poznania! Czekamy na wieści!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry