reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Wiatr wieje, to już chyba piąty tydzień. Wyczekuję wiosny jak największego skarbu...

Pozdrawiam!

Maju - pamiętam!!!
[*]
[*]
[*]

reklama
Witam i my już na posterunku :-) od 6 rano :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas też pogoda do kitu raniutko świeciło słoneczko i myślałam , że powłóczę się dziś z pannami dłużej an spacerku a tu zapowiada się , że nosa z domu nie wytkniemy :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Uściski dla cioteczek!!!!!!!!!!!

Witam i ja!!!
A u nas słoneczko na maksa... Żadnej chmurki na niebie - i mam nadzieję, że tak pozostanie do końca dnia. :))
Pozdrawiam Was E-cioteczki właśnie tak słonecznie!!! :))

Witam wszystkie e-cioteczki !
U nas też słonecznie !:-D:-D
Chociaż pogodynka zapowiada ochłodzenie ..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj ja też od 6 rano na nogach moje maleństwo ostatnio coraz częściej sie tak wczesnie budzi ale dobre to że o ok 8 rano dalej idzie spac na godzinkę !!!!Wtedy mam czas na spokojne śniadanko i małą kawkę jak zdążę!!!!:szok::confused::happy2:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !:-):-D

DORIS TRZYMAM KCIUKI ZA JAK NAJLEPSZE WIADOMOŚCI OD LEKARZY NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH W POZNANIU !!!
CALINECZKO KOCHANIE CAŁUSKI DLA CIEBIE!!
MONIKO ODWIEDZ JUSTYNKĘ JAK PISAŁAŚ BO ONA W STRASZNYM DOŁKU BO ZNOWU SIĘ ZOSIACZKOWI POGORSZYŁO!!!:zawstydzona/y:

BUZIAKI DLA WAS I SZCZEŚLIWEJ PODRÓŻY ZE SZCZECINA DO POZNANIA I Z POWROTEM!!:-D:tak:

MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI CAŁUSKI DLA DZIECIACZKÓW!!!

Witamy:-)

Będzie bedzie ochłodzenie bo przyjdzie od nas a u nas okropnie już któryś dzień z kolei zimno wietrznie i mokro:-:)-:)-(.

Witam. U nas też pięknie,słonecznie i ciepło. Tylko,że wszyscy chorujemy.

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:tak:

Monika już w Poznaniu...
Trzymaj sie tam kochana....wiem jakie to dla Ciebie trudne...wiem:-(

Doris trzymam kciuki za Calineczkę.....
Mam nadzieje ze Justyna zaczerpnie trochę siły od Moni....zeby było jej łatwiej.
ahhh
Pozdrawiam

reklama
A my właśnie po spacerku rozpogodziło się i było super :tak:
Trzymam kciuki za Calineczkę i za Zosieńkę :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry