reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Wiatr wieje, to już chyba piąty tydzień. Wyczekuję wiosny jak największego skarbu...

Pozdrawiam!

Maju - pamiętam!!!
[*]
[*]
[*]

reklama
Witam i my już na posterunku :-) od 6 rano :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas też pogoda do kitu raniutko świeciło słoneczko i myślałam , że powłóczę się dziś z pannami dłużej an spacerku a tu zapowiada się , że nosa z domu nie wytkniemy :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Uściski dla cioteczek!!!!!!!!!!!

Witam i ja!!!
A u nas słoneczko na maksa... Żadnej chmurki na niebie - i mam nadzieję, że tak pozostanie do końca dnia. :))
Pozdrawiam Was E-cioteczki właśnie tak słonecznie!!! :))

Witam wszystkie e-cioteczki !
U nas też słonecznie !:-D:-D
Chociaż pogodynka zapowiada ochłodzenie ..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj ja też od 6 rano na nogach moje maleństwo ostatnio coraz częściej sie tak wczesnie budzi ale dobre to że o ok 8 rano dalej idzie spac na godzinkę !!!!Wtedy mam czas na spokojne śniadanko i małą kawkę jak zdążę!!!!:szok::confused::happy2:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !:-):-D

DORIS TRZYMAM KCIUKI ZA JAK NAJLEPSZE WIADOMOŚCI OD LEKARZY NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH W POZNANIU !!!
CALINECZKO KOCHANIE CAŁUSKI DLA CIEBIE!!
MONIKO ODWIEDZ JUSTYNKĘ JAK PISAŁAŚ BO ONA W STRASZNYM DOŁKU BO ZNOWU SIĘ ZOSIACZKOWI POGORSZYŁO!!!:zawstydzona/y:

BUZIAKI DLA WAS I SZCZEŚLIWEJ PODRÓŻY ZE SZCZECINA DO POZNANIA I Z POWROTEM!!:-D:tak:

MIŁEGO DZIONKA CIOTECZKI CAŁUSKI DLA DZIECIACZKÓW!!!

Witamy:-)

Będzie bedzie ochłodzenie bo przyjdzie od nas a u nas okropnie już któryś dzień z kolei zimno wietrznie i mokro:-:)-:)-(.

Witam. U nas też pięknie,słonecznie i ciepło. Tylko,że wszyscy chorujemy.

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:tak:

Monika już w Poznaniu...
Trzymaj sie tam kochana....wiem jakie to dla Ciebie trudne...wiem:-(

Doris trzymam kciuki za Calineczkę.....
Mam nadzieje ze Justyna zaczerpnie trochę siły od Moni....zeby było jej łatwiej.
ahhh
Pozdrawiam

reklama
A my właśnie po spacerku rozpogodziło się i było super :tak:
Trzymam kciuki za Calineczkę i za Zosieńkę :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry