reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja również witam w słoneczny poranek :-)

Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich e-cioteczek, e-babci...no i oczywiście dla Moni :tak::-):tak:

Zdrówka dla Doriskowej rodzinki :-)

Maju....pamiętam...

reklama
No i ja też się witam cieplutko i przepięknie...
śliczna pogoda
słoneczko
Buziaki dla Was:-)

i ja witam serdecznie:-)
u mnie pogoda przepiękna:tak:...świeci słonko i ptaszki śpiewają...achhh...nie ma to jak wiosna:tak::-)..
Moniu, Doris...jak tam realizujecie już swoje plany?
ściskam Was i przesyłam buziaki dla Was,Calineczki i Gosiaczka:tak:
pozdrawiam wiosennie e-cioteczki i e-babcię...miłego dnia:tak:...

i my sie meldujemy:tak:
już po pierwszym spacerku słoneczko ładnie świeci ale straszny wiatr:angry::angry::angry::angry:
buziaki dla wszystkich :tak:

I ja się melduję :-)
U nas dzis piękna pogoda.....mmm....miodzio :tak:
Filipek teraz śpi słodziutko a potem znowu ruszamy na spacerek....
Dziś wróciła moja mama.....juz nie będę taka samotna.
Poza tym ten tydzień wieczorami będę uczyła się na prawko bo w piątek o 14:30 zdaje teorie...już się zaczynam stresowć...:szok:

Pozdrawiam wszytskie e-cioteczki i e-babunię :-)
Monis i Doris ściaskam was....
Monika.....doczekać sie nie mogę Twoich odwiedzin!!!!!!
Buziaki

Majeczko kochana.....zawsze o Tobie pamietam kruszynko....zawsze!!!
[*]

A u nas wiatrzycho okroopne leje, zimno brrrrr:no: nici ze spaceru:no:. Pozdrowionka e-cioteczki.:-)

Dzień dobry...
Piszecie o słoneczku, a tutaj chwilę jest a zaraz chmurki - a w Gliwicach lato !
Pierwsze spacerki za nami, jeszcze jutro wyjazd do Poznania na Szpitalną - jedziemy do poradni z Calineczką...jak zastanę Justynę, to się spotkamy(nie w szpitalu ale moze w hotelu).
Ok, zbieramy sie na kolejny spacer...pozdrawiam i do usłyszenia.

reklama
Oj to super Mońcik że podoba Ci się na goścince !
Ale Justynka się ucieszy z Twojej wizyty !!!
Całuski dla Calineczki i trzyma kciuki za jutrzejsze wizyty w szpitalach żeby były jak najlepsze wiadomości dla Weronisi!!!
Doris pozdrawiam Cie bardzo serdecznie!!
Moniczko Ciebie też pozdrawiam I wysyłam wam słoneczko bo u mnie pod dostatkiem !!!!

Miłego dnia wszystkim dziewczynom zyczę!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry