- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cóż można napisać? Żeby to nie było trywialne...
wesprzeć i modlić się
i wierzyć, bardzo mocno wierzyć, że na pewno będzie dobrze
Monia - tak bardzo chciałabym przytulić, wesprzeć... powiedzieć, że będzie dobrze... cóż mogę? powiedzie tylko trzymaj się mocno i wytrwaj! daj z siebie wszystko, co tylko możliwe... niech Majeczka czuje twoją obecność, bo przez to szybciej może wrócić do zdrowia... będzie się czuła bezpiecznie... ale i wypoczywaj, jak się tylko da!
Majeczko - walcz! tyle już przeszłaś... walcz kochanie!!! my tu wszystkie razem z Tobą walczymy! Boże! dodaj jej sił!!!
Ja tak jeszcze napisze o moje akcji z listami za granicę... olali nas:-( będę walczyć dalej
wesprzeć i modlić się
i wierzyć, bardzo mocno wierzyć, że na pewno będzie dobrze
Monia - tak bardzo chciałabym przytulić, wesprzeć... powiedzieć, że będzie dobrze... cóż mogę? powiedzie tylko trzymaj się mocno i wytrwaj! daj z siebie wszystko, co tylko możliwe... niech Majeczka czuje twoją obecność, bo przez to szybciej może wrócić do zdrowia... będzie się czuła bezpiecznie... ale i wypoczywaj, jak się tylko da!
Majeczko - walcz! tyle już przeszłaś... walcz kochanie!!! my tu wszystkie razem z Tobą walczymy! Boże! dodaj jej sił!!!
Ja tak jeszcze napisze o moje akcji z listami za granicę... olali nas:-( będę walczyć dalej
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Tak bardzo każda z nas chciałaby jakoś pomóc. Ulżyć Majuni i Tobie Moniko. Jednak jedyne co możemy to modlić się i trzymać kciuki. Pan Jezus napewno wysłucha tylu pórśb o zdrówko Mai. Przecież nie może zlekceważyć tylu modlących się ludzi. Napewno tak nie postąpi.
Majeczko bądź silna i walcz z tym wirusem!!! Nie daj się paskudzie!!!
A Ty Monika jesteś taka silna, że to przetrzymasz. Tyle już zmartwień pokonałaś i z tym sobie poradzisz!!!
Jestesmy z Wami!!!
Majeczko bądź silna i walcz z tym wirusem!!! Nie daj się paskudzie!!!
A Ty Monika jesteś taka silna, że to przetrzymasz. Tyle już zmartwień pokonałaś i z tym sobie poradzisz!!!
Jestesmy z Wami!!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Życie jeste takie niesprawiedliwe, brak mi słów, ale wiem że będzie dobrze.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
:---( .... trzymajcie się dziewczynki .....
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny!!! Właśnie w radio Fan wysłuchałam krótkiej audycji na temat Mai!!! :-):-):-):-)
Krótka informacja o chorobie, informacja o możliwości pomocy poprzez uczestniczenie w jutrzejszych imprezach w Gliwicach i Zabrzu. Bardzo się cieszę, że aż tyle osób jest w to zaangażowanych. I myślę, że jutro na imprezach będzie dużo ludzi. Ja nawet poprosiłam męża aby zapytał o urlop. No i mam nadzieję, że go dostanie, abyśmy również mogli się pojawić z Zabrzańskim Vipie.
POMÓŻMY MAI !!!!!!!!!!!!!!
Krótka informacja o chorobie, informacja o możliwości pomocy poprzez uczestniczenie w jutrzejszych imprezach w Gliwicach i Zabrzu. Bardzo się cieszę, że aż tyle osób jest w to zaangażowanych. I myślę, że jutro na imprezach będzie dużo ludzi. Ja nawet poprosiłam męża aby zapytał o urlop. No i mam nadzieję, że go dostanie, abyśmy również mogli się pojawić z Zabrzańskim Vipie.
POMÓŻMY MAI !!!!!!!!!!!!!!
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Ja też czekam na Wieści!!!!!!!!!TYLKO DOBRE, BO INNYCH NIE BĘDZIE
Kciuki zaciśnięte.....
Kciuki zaciśnięte.....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.