reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Bardzo sie ciesze ze spotkanie się udało!!!
z niecierpliwością czekam na fotki pewnie wesoło było!!
ale tak musi być !!!

Hanus ale z ciebie wesoła babka!!!
i tak trzymaj!!!

Moniu na prawde nas zaraziłaś swoim optymizmem!!!

Mamo Kuby zdrowia dużo zyczę i wytrwałości nie poddawaj sie !! a co do twojego męza to on Cie kocha i pokazuje Ci to na każdym kroku!!! Masz szczeście!!!

Majako nie martw sie o malutką ona jest zdrowa jak rydz!!!
Nie wiem moja starsza córka też tak miała bo ciągle lubiła spac na jednym boku!!
I to było przyczyna !!A twój maluszek nie upodobał sobie też prawego boczku!!!
Ja ciągle ja przekładałam na druga strone cięzko było bo nieraz pare razy w nocy musiałam wstawac ale potem juz mineło przyzwyczaiła sie do spania w różnych pozycjach!!!
Bedzie dobrze nie zamartwiaj sie na zapas !!
Jak wrócisz od lekarza to daj znać co Ci powiedział!!!
Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!

Pozdrawiam
Magdulenka z Nadia i Zuzanną!!!

reklama
Witam e-cioteczki, widze, że spotkanie wczoraj dopisało bardzo mnie to cieszy:tak:.

Hanuś po zdjęciach widać, ze super z Ciebie kobietka, czekam jeszcze na fotki Karolci no i wogóle ze spotkania wczoraj.

MamoKuby trzymaj sie kochaniutka często sobie tak myślę, że chorobę to można jeszcze zaakceptowac ale bólu to już chyba nikt w świecie nie zaakceptuje, modle się za Ciebie kochana.

Majako daj znać po konsultacji jak z malutką.

często sobie tak myślę, że chorobę to można jeszcze zaakceptowac ale bólu to już chyba nikt w świecie nie zaakceptuje.

Dokładnie tak... Wykrzywiona szyja i skrzywiona postawa, to nie taki problem - da się z tym zyc, ale ten ciągły ból, który nie daje o sobie zapomniec - z tym już gorzej...

li-6403.png

Dzień dobry wszystkim :)

Co do spotkania, dziewczyny powiedziały wszystko - za szybko czas mijał. Tak się rozgadałyśmy, że nie miałyśmy czasu cykać fotek, dopiero na koniec takie ustawiane zdjątko "ku pamięci chwili". I teraz widze, że funkcje w aparacie nie były ustawione na sztuczne światło, co wpłynęło niekorzystnie na jakość zdjęcia, ale coo tam...
Monika/Ania+bobo/Karolina/Hania 2008

To, że Hania i Karla są ze mną medialne od początku, to wiemy, ale mam nadzieję, że Ania wiedziała czym grozi zdjęcie z nami ?! he he

Hihi - Anka się zdziwi, że fruwa po internecie... :p Ale ja myślę, że nie będzie miała nic przeciwko temu, bo na naszej klasie też ma fotki, więc ok!
Moniko - zdjęcie mimo ustawień - rewelacja!! :))

Śliczne zdjęcie e-cioteczki!!! Tylko pozazdrościc takiego babskiego wieczoru!!!

Mońcik pozdrawiam!!!

li-6403.png

Moniu.. zdjęcie super....nie wiem czy światło rzeczywiście wpłynęło niekorzystnie na jakość zdjęcia bo wszystkie wyszłyście ślicznie:tak:...swoją drogą zazdroszczę Wam spotkania...ja nie pamiętam już kiedy na takowym byłam:-( ...po waszych uśmiechniętych buźkach widać że wieczór był bardzo udany...życzę Wam więcej takich spotkań...
pozdrawiam i przesyłam buziaki..

Haniu, prosiłaś chyba o to zdjęcie grupowe, które wciął nam format dysku. Znalazłam je w aparacie, ściągnij z mojego fotosika 0509: to to, prawda? (Kudowa Zdrój)

Podpisuję się pod tym co napisała Mama Kuby w 100% dodam tylko, że wszystkie wyglądacie równie pięknie :tak:;-):tak:

reklama
oj rewelacyjne zdjecie kobitki fajnie poznac Anie !!!!!
a inaczej tez Karlam wyglada niz na slubnym suwaczku !!!!!

Moniko dzieki za fotke !!!

super laski z was babeczki !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry