reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Bardzo sie ciesze ze spotkanie się udało!!!
z niecierpliwością czekam na fotki pewnie wesoło było!!
ale tak musi być !!!

Hanus ale z ciebie wesoła babka!!!
i tak trzymaj!!!

Moniu na prawde nas zaraziłaś swoim optymizmem!!!

Mamo Kuby zdrowia dużo zyczę i wytrwałości nie poddawaj sie !! a co do twojego męza to on Cie kocha i pokazuje Ci to na każdym kroku!!! Masz szczeście!!!

Majako nie martw sie o malutką ona jest zdrowa jak rydz!!!
Nie wiem moja starsza córka też tak miała bo ciągle lubiła spac na jednym boku!!
I to było przyczyna !!A twój maluszek nie upodobał sobie też prawego boczku!!!
Ja ciągle ja przekładałam na druga strone cięzko było bo nieraz pare razy w nocy musiałam wstawac ale potem juz mineło przyzwyczaiła sie do spania w różnych pozycjach!!!
Bedzie dobrze nie zamartwiaj sie na zapas !!
Jak wrócisz od lekarza to daj znać co Ci powiedział!!!
Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!

Pozdrawiam
Magdulenka z Nadia i Zuzanną!!!

reklama
Witam e-cioteczki, widze, że spotkanie wczoraj dopisało bardzo mnie to cieszy:tak:.

Hanuś po zdjęciach widać, ze super z Ciebie kobietka, czekam jeszcze na fotki Karolci no i wogóle ze spotkania wczoraj.

MamoKuby trzymaj sie kochaniutka często sobie tak myślę, że chorobę to można jeszcze zaakceptowac ale bólu to już chyba nikt w świecie nie zaakceptuje, modle się za Ciebie kochana.

Majako daj znać po konsultacji jak z malutką.

często sobie tak myślę, że chorobę to można jeszcze zaakceptowac ale bólu to już chyba nikt w świecie nie zaakceptuje.

Dokładnie tak... Wykrzywiona szyja i skrzywiona postawa, to nie taki problem - da się z tym zyc, ale ten ciągły ból, który nie daje o sobie zapomniec - z tym już gorzej...

li-6403.png

Dzień dobry wszystkim :)

Co do spotkania, dziewczyny powiedziały wszystko - za szybko czas mijał. Tak się rozgadałyśmy, że nie miałyśmy czasu cykać fotek, dopiero na koniec takie ustawiane zdjątko "ku pamięci chwili". I teraz widze, że funkcje w aparacie nie były ustawione na sztuczne światło, co wpłynęło niekorzystnie na jakość zdjęcia, ale coo tam...
Monika/Ania+bobo/Karolina/Hania 2008

To, że Hania i Karla są ze mną medialne od początku, to wiemy, ale mam nadzieję, że Ania wiedziała czym grozi zdjęcie z nami ?! he he

Hihi - Anka się zdziwi, że fruwa po internecie... :p Ale ja myślę, że nie będzie miała nic przeciwko temu, bo na naszej klasie też ma fotki, więc ok!
Moniko - zdjęcie mimo ustawień - rewelacja!! :))

Śliczne zdjęcie e-cioteczki!!! Tylko pozazdrościc takiego babskiego wieczoru!!!

Mońcik pozdrawiam!!!

li-6403.png

Moniu.. zdjęcie super....nie wiem czy światło rzeczywiście wpłynęło niekorzystnie na jakość zdjęcia bo wszystkie wyszłyście ślicznie:tak:...swoją drogą zazdroszczę Wam spotkania...ja nie pamiętam już kiedy na takowym byłam:-( ...po waszych uśmiechniętych buźkach widać że wieczór był bardzo udany...życzę Wam więcej takich spotkań...
pozdrawiam i przesyłam buziaki..

Haniu, prosiłaś chyba o to zdjęcie grupowe, które wciął nam format dysku. Znalazłam je w aparacie, ściągnij z mojego fotosika 0509: to to, prawda? (Kudowa Zdrój)

Podpisuję się pod tym co napisała Mama Kuby w 100% dodam tylko, że wszystkie wyglądacie równie pięknie :tak:;-):tak:

reklama
oj rewelacyjne zdjecie kobitki fajnie poznac Anie !!!!!
a inaczej tez Karlam wyglada niz na slubnym suwaczku !!!!!

Moniko dzieki za fotke !!!

super laski z was babeczki !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry