reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie
moncik widze , ze bylas w moich stronach rodzinnych , ja mieszkalam w klodzku sliczne miasto byliscie tam tez moze? polecam

reklama
Cudnie, po prostu cudnie:tak::tak::tak:
Tyle radości, optymizmu...
SUPER!!!

i wszystkie dziewczyny wygladacie prześlicznie!!!:-)

blond...nie, nie byłam w Kłodzku, ale kto wie. Chocież teraz staram się zarazić ekipę miłością do Karpacza - to miejsce jest przepiękne, prawdziwe, wysokie góry, samo centrum funkcjonuje jak te uliczki przy plażach np w Mielnie czy Kołobrzegu...takie same atrakcje, nie można się nudzić, zwiedzać jest co...achhh Karpacz :)

No i saneczki tam mają - bajeraaa

Jesteście śliczne, dziewczyny :tak::tak::tak:...syskie cztery :-)

Monia...a z tego co pamiętam Wy podróżnicy jesteście, prawda ??

A ja lubię stare zamczyska z południa Polski... :sorry2:

li-6403.png

Ale fajnie na tych sankach, ostatnio mój Tomek zjeżdżał na Gubałówce, ja się nie odważyłam...:zawstydzona/y:

li-6403.png

reklama
Czytam i buzia mi się śmieje :)))
Fajnie tak sie spotkać...rewelacja....My teraz z mężem też odwiedzamy znajomych....zaczynamy od dzisiaj...ale to takie wizyty na pożegnanie męża przed wyllotem...ahh
Ale napewno tez choć troche sie rozrewiemy :)
Karpacz śliczny...faktycznie!
Zdjęcie z wczoraj super...tak na marginesie-swietna koszula Monia...naprawdę ładna :)
Mam nadzieje że niedlugo sie zobaczymy...i tez powklejamy wtedy fotki hehe

MamoKuby...współczuje i trzymam kciuki zeby bolalo mniej...i w końcu przestało boleć zupełnie!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry