reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia jakbys zapytala Pawla o moj zapal to by CI powiedzial ze ozenil sie z zakonnica hehe :-) codziennie zmeczenie odbiera sily na cokolwiek, wieczorem ja po5 minutach od wejscia od lozka spie, a rano.... maly juz nei spi ;-)

To ja się tylko podpisze pod tymi słowami...;-):-):-D

Agutka...świetnie :-):-):-)

Monia...dzięki raz jeszcze !!! Za modlitwę i za wszystko ;-)

Agutko super, że Zuzinek wraca do zdrówka!! :) Kolejne słoneczko zaświeciło na naszym wątku. :))

Monia jakbys zapytala Pawla o moj zapal to by CI powiedzial ze ozenil sie z zakonnica hehe :-) codziennie zmeczenie odbiera sily na cokolwiek, wieczorem ja po5 minutach od wejscia od lozka spie, a rano.... maly juz nei spi ;-)

Ja się też pod tym podpisuję. Dobrze, że Ci mężowie tacy kochani! ;-)

Super, że z Zuzią dobrze! :tak:

Zdjęcie Sary - fajne ujęcie ;) :sorry2:

Pozdrawiam! :-)

li-6403.png

Witam kobitki, dziś będę grzeczna tak jak wszyscy hi hi hi

Moniczko oooooo rany julek ile podróży w planach, ja choćby jedną taką bym chciała, a na horyzoncie urlop letni pod znakiem zapytania ze względu na pracę mojego M:-(, a tak swoją drogą to przyjemnie się Ciebie czyta więc pisz pisz a my będziemy czytać, nawet całe referaty, tylko nie wiem czy dasz radę jak tak długo śpisz;-);-);-), ale tak na serio to śpij kochana tak długo jak tylko masz ochotę:tak:

a tą aureolkę to można kupić na targu, bo mi to raczej nie wyrośnie sama;-):-):confused:

Doris jak tam dziewczynki, i jak samopoczucie u ciebie???

KubyMamo tak się zastanawiałam czy może po naszych postach myślałaś żeby poszukać jakiegoś innego lekarza, czy innej możliwości ulżenia w Twoim bólu............tak tylko pytam bez żadnych aluzii, słyszałam że są podobno jakieś materace magnetyczne, które pomagają przy podobnych schorzeniach......a czy mogłabyś napisać jak tak fachowo się nazywa ta choroba, może mimo że do końca niezdiagnozowane to może ma jakąś nazwę że tak powiem, może mi coś wpadnie w oko na jakiejś str internetowej to Ci napiszę:blink:

Agutka dobrze że Zuzinek już lepiej

Hanuś z tą zakonnicą to dobre, mój M pewnie też tak myśli, chyba za szybko żyjemy że nas takie zmęczenie dopada:confused:
a co do fasolki to życzę Ci z całego serca, a najlepiej dwójki na raz:tak:, Ty przecież wiesz że u mnie podobna sytuacja była, chciała bym Ci coś napisać ale nie wiem czy powinnam.........., bo mi nikt rad nie udzielał i sytuacja się powtórzyła:-(, właśnie brak mi było takiego forum, gdzie można spotkać życzliwych ludzi, i właśnie dobre rady i doping od kobitek z doświadczeniem:confused:

co do spotkania - fajnie by było:tak:

witajcie dziewczyny
Na tym watku jestem nowa nigdy nic nie pisałam zawsze tylko czytam co piszecie bo za kazdym razem kiedy próbowałam cos napisac zalewałam klawiature i rezygnowałam dzis postanowiłam ze cos napisze jak nie zaleje klawiatury jak zawsze......

Kochane wszystkie macie ogromne serca przepełnione miłoscią checią niesienia pomocy innym czytajac za kazdym razem wasze posty nie mozna nie uronic łez poprostu sie nie da................

moncik-hmmmmmmmmmm....od czego zaczac niejednokrotnie próbowałam ci cos napisac na forum ogólnym na priva czy tez zostawic wiadomosc na poczcie,jednak nie bardzo wiedziałam co mam ci napisac czekalam az dorosne wewnętrznie by móc ci napisac kilka słów
jestem z wami od poczatku oglondałam i nadal oglondam wasze zdjecia bo są piekne pełne miłosci, nadzieji,ciepła Majunia jest poprostu cudna pisze "jest"bo nigdy nie opusci zarówno jak i mojego serca tak i wszystkich tutaj piszących i wspierający was osób,jest nasza czescią zycia i tak juz pozostanie:-)
Moniko Marcinie -Maja ma szczescie ze ma tak cudnych rodziców bo pomimo ze jest tam wysoko to nadal jestescie jej rodzicami i nic tego nie zmieni podziwiam was za wszystko za siłę i chęć walki to piękne i wzruszajace.Moniko pewnego dnia ooswiadczysz tutaj wszystkim ze Bóg zesłam ci za te wszystkie trudy najcudowniejszą nagrode dzieciatko piekne i zdrowe któremu poswiecisz całą siebie któremu wskarzesz drogę zycia.To tyle jestem z wami całym sercem i modle sie za was i za waszą coreczkę by była z wami zawsze i wszedzie...pozdrawiam

mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi za złe ze sie wtrąciłam i wpadłam tu jak intruz............

miłego popołudnia dla was dobre serca

Monia - przepiękne to Twoje psisko :-) takie uszyska do wytargania :-D

Magdulenko - no może nie znad samego morza, ale mam blisko, bliżej niż kolezanki z południa :tak::-D;-)

Hanuś - trzymam kciuki za fasolkowanie :-) oby często próbować (Karlam ma rację :-D:-D:-D)

Pozdrówki dla wszystkich

reklama
Dziewczyny, pokazuję Sarce to zdjęcie, i pytam : Sarka, czy pamietasz co tam wtedy załatwiałaś??? Ale Sarka patrzy na mnie spod byka, marszczy brwi, więc Haniu...rozumiem, że skubana się nie przyzna :-D

Ps. O dar radości też prosiłam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry