reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no no my sie tez piszemy na te weekendy, z tym ze cala trojeczka, i mam nadzieje ze moj brzdac nie bedzie Wam przeszkadzal co????

a no wlasnie odnosnie dzisiejszego spotkania juz zapowiedzialam mezowi ze wyjezdzam o 17 i nie wroce na kapiel malego hehehe tak wiec mozemy siedziec jak dlugo gospodynia (Monia hehe) pozwoli :-)
ps. serio mam brac film ze slubu i wesela? nie zanudzicie sie?;-)

Karolciu po pierwsze - zabieraj Michasia - rozjaśni nam wyjazd!!! :)) Będzie nas tyle, że każdy na chwilkę będzie mógł się nim zająć.

Co do tego jak długo posiedzimy u Moni dzisiaj to jeszcze zależy od tego, czy za szybko nie padnę... :/ Wiesz ja jutro o 6.00 wstaję, a jutro znów zapowiada się długiiii dzień!!! Ale spoko damy radę - czego się nie robi dla Moni!!! Całuski Moniko!!!

I po trzecie Karolciu - weź film!!! Jak nam się znudzi, to wyłączymy, ale przynajmniej zobaczymy z Anką jak wyszłyśmy i czy kamera czasem przeze mnie nie pękła... :p

reklama
Monis Ty kochana pewnie śpisz smacznie, słodkich snów! :tak: A ja postanowiłam napisać, że Twoje wczorajsze posty chwyciły mnie bardzo za serce, wogóle to pewnie sie powtórzę, ale jestes wspaniałym człowiekiem :tak:takim życiowo mądrym i ciepłym, wzruszyłam się gdy przeczytałam Twoje posty.

Ciesze się z Twoich planów, jakby to były moje plany :tak: ciesze się, że tutaj z nami jesteś :tak: Gorąco Cię pozdrawiam i ściskam!

Wiecie co mi się marzy?? Babskie spotkanie E-Cioteczek... Ale byśmy miały tematów do obgadania... :)
i mi się marzy takie spotkanie:tak:...i choć Was nie znam osobiście to przez ten wątek i forum a przede wszystkim dzięki Majeczce(*) jesteście mi bardzo bliskie...
MM...e-cioteczki...życzę miłego dnia

Och jak miło :))))
Aż wam zazdroszczę kobietki tego spotkania babskiego....ahh...że muszę tak daleko mieszkać...;(
Bawcie sie dobrze, a my poczekamy na relacje :)
Monia...cudna jesteś. A tego spania...zazdroszczę! Wysypiaj się kochana ile się da!!!

:)) Już się doczekac nie mogę Twojej wizyty u mnie....:))
A jesli chodzi o spotkanko grupowe-rewelacja!!!! Tylko ja koło maja (moze trochę później) najprawdopodobniej wyemigruję do Anglii....więc za dużo czasu nie mam, ale gdyby jednak coś z tego wyszło to sie piszę :)

Witam Was wszystkie!:-)
Moniko, tak się ciesze,że masz tyle planów, że powoli promyczki słoneczka zakradają się do Waszego życia:tak: to napewno dzięki Twojemu wielkiemu optymizmowi,nadziei i wierze, my tu wszystkie modlimy się za Was, wspieramy myslami, da się to odczuć Moniczko;-)? Masz wspaniałaego męża, przyjaciół....
Hehe,wstałaś już?;-)
Ach jak ja Wam zazdoszczę tego babskiego gadu gadu, jejku,kiedy ja ostatnio byłam na takim spotkaniu....:-( jakoś tak sama zostałam, na forum szukam odrobiny ciepła, tak tu na wątku Majeczki cieplutko i przyjemnie:tak:
Ech...Oliś wczoraj rzucił we mnie wielką baterią, prosto w buzię:szok:, mam niezły ślad na brodzie...a bolało jak nie wiem co;-) ale to przecież niechcący było:-D
Dziewczynki, miłego plotkowania,pozdrawiam!
A ja dziś w końcu biorę się za pisanie planu pracy magisterskiej, mam 3,5 miesiąca na jej oddanie,hehe,chyba po nocach będę siedzieć:zawstydzona/y:;-)
Majulku...
[*]

Witam serdecznie, kochane E-cioteczki!
Pójdę, pójdę na zwolnienie, już niebawem ;-) naprawdę.

Oj też mi się marzy babski wieczór.... i to jak bardzo!! Zazdroszczę.

Ja Cię podziwiam Olu... Jak uda mi się zajść w ciążę, to od razu idę na zwolnienie. Nie będe więcej ryzykowała. :no::no::no::no:

Hanuś, ja po prostu próbuję zrobić zbyt wiele rzeczy naraz i jestem tym przemęczona. Z ciążą nie jest źle, więc tak naprawdę nie musiałabym jeszcze przerywać pracy... szczególnie że po pierwsze bardzo ją lubię, a po drugie średnio mi się ostatnio układa z mężem i nie chcę być od niego całkiem uzależniona, to taki przykry powód, prawda? Ale z drugiej strony pora trochę odpocząć, mieć więcej czasu dla starszego synka.
Kończę teraz duże zlecenie i potem już tylko jakieś drobiazgi będę robić albo w ogóle pogadam z lekarką o zwolnieniu już.

A Tobie Haniu serdecznie życzę fasolki. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

Buziaki!

reklama
Dziękuję Olu!!! Myślę, że prędzej czy później się uda. :))

A co do mnie - to pomimo, że prace lubię - to chętnie odpocznę, więc raczej jak zajdę w ciążę, to wezmę zwolnienie. Zresztą zobaczymy co powie lekarz. A narazie pracuję i jest ok.

A Tobie życzę sił i dogadania się z Mężem - to takie ważne... Całuski!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry