reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no no my sie tez piszemy na te weekendy, z tym ze cala trojeczka, i mam nadzieje ze moj brzdac nie bedzie Wam przeszkadzal co????

a no wlasnie odnosnie dzisiejszego spotkania juz zapowiedzialam mezowi ze wyjezdzam o 17 i nie wroce na kapiel malego hehehe tak wiec mozemy siedziec jak dlugo gospodynia (Monia hehe) pozwoli :-)
ps. serio mam brac film ze slubu i wesela? nie zanudzicie sie?;-)

Karolciu po pierwsze - zabieraj Michasia - rozjaśni nam wyjazd!!! :)) Będzie nas tyle, że każdy na chwilkę będzie mógł się nim zająć.

Co do tego jak długo posiedzimy u Moni dzisiaj to jeszcze zależy od tego, czy za szybko nie padnę... :/ Wiesz ja jutro o 6.00 wstaję, a jutro znów zapowiada się długiiii dzień!!! Ale spoko damy radę - czego się nie robi dla Moni!!! Całuski Moniko!!!

I po trzecie Karolciu - weź film!!! Jak nam się znudzi, to wyłączymy, ale przynajmniej zobaczymy z Anką jak wyszłyśmy i czy kamera czasem przeze mnie nie pękła... :p

reklama
Monis Ty kochana pewnie śpisz smacznie, słodkich snów! :tak: A ja postanowiłam napisać, że Twoje wczorajsze posty chwyciły mnie bardzo za serce, wogóle to pewnie sie powtórzę, ale jestes wspaniałym człowiekiem :tak:takim życiowo mądrym i ciepłym, wzruszyłam się gdy przeczytałam Twoje posty.

Ciesze się z Twoich planów, jakby to były moje plany :tak: ciesze się, że tutaj z nami jesteś :tak: Gorąco Cię pozdrawiam i ściskam!

Wiecie co mi się marzy?? Babskie spotkanie E-Cioteczek... Ale byśmy miały tematów do obgadania... :)
i mi się marzy takie spotkanie:tak:...i choć Was nie znam osobiście to przez ten wątek i forum a przede wszystkim dzięki Majeczce(*) jesteście mi bardzo bliskie...
MM...e-cioteczki...życzę miłego dnia

Och jak miło :))))
Aż wam zazdroszczę kobietki tego spotkania babskiego....ahh...że muszę tak daleko mieszkać...;(
Bawcie sie dobrze, a my poczekamy na relacje :)
Monia...cudna jesteś. A tego spania...zazdroszczę! Wysypiaj się kochana ile się da!!!

:)) Już się doczekac nie mogę Twojej wizyty u mnie....:))
A jesli chodzi o spotkanko grupowe-rewelacja!!!! Tylko ja koło maja (moze trochę później) najprawdopodobniej wyemigruję do Anglii....więc za dużo czasu nie mam, ale gdyby jednak coś z tego wyszło to sie piszę :)

Witam Was wszystkie!:-)
Moniko, tak się ciesze,że masz tyle planów, że powoli promyczki słoneczka zakradają się do Waszego życia:tak: to napewno dzięki Twojemu wielkiemu optymizmowi,nadziei i wierze, my tu wszystkie modlimy się za Was, wspieramy myslami, da się to odczuć Moniczko;-)? Masz wspaniałaego męża, przyjaciół....
Hehe,wstałaś już?;-)
Ach jak ja Wam zazdoszczę tego babskiego gadu gadu, jejku,kiedy ja ostatnio byłam na takim spotkaniu....:-( jakoś tak sama zostałam, na forum szukam odrobiny ciepła, tak tu na wątku Majeczki cieplutko i przyjemnie:tak:
Ech...Oliś wczoraj rzucił we mnie wielką baterią, prosto w buzię:szok:, mam niezły ślad na brodzie...a bolało jak nie wiem co;-) ale to przecież niechcący było:-D
Dziewczynki, miłego plotkowania,pozdrawiam!
A ja dziś w końcu biorę się za pisanie planu pracy magisterskiej, mam 3,5 miesiąca na jej oddanie,hehe,chyba po nocach będę siedzieć:zawstydzona/y:;-)
Majulku...
[*]

Witam serdecznie, kochane E-cioteczki!
Pójdę, pójdę na zwolnienie, już niebawem ;-) naprawdę.

Oj też mi się marzy babski wieczór.... i to jak bardzo!! Zazdroszczę.

Ja Cię podziwiam Olu... Jak uda mi się zajść w ciążę, to od razu idę na zwolnienie. Nie będe więcej ryzykowała. :no::no::no::no:

Hanuś, ja po prostu próbuję zrobić zbyt wiele rzeczy naraz i jestem tym przemęczona. Z ciążą nie jest źle, więc tak naprawdę nie musiałabym jeszcze przerywać pracy... szczególnie że po pierwsze bardzo ją lubię, a po drugie średnio mi się ostatnio układa z mężem i nie chcę być od niego całkiem uzależniona, to taki przykry powód, prawda? Ale z drugiej strony pora trochę odpocząć, mieć więcej czasu dla starszego synka.
Kończę teraz duże zlecenie i potem już tylko jakieś drobiazgi będę robić albo w ogóle pogadam z lekarką o zwolnieniu już.

A Tobie Haniu serdecznie życzę fasolki. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

Buziaki!

reklama
Dziękuję Olu!!! Myślę, że prędzej czy później się uda. :))

A co do mnie - to pomimo, że prace lubię - to chętnie odpocznę, więc raczej jak zajdę w ciążę, to wezmę zwolnienie. Zresztą zobaczymy co powie lekarz. A narazie pracuję i jest ok.

A Tobie życzę sił i dogadania się z Mężem - to takie ważne... Całuski!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry