reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OluPiotrowska jak pisalas o tym rzucie bateria i sianiaku na brodzi eto mi sie przypomnialo od razu jak dwa dni temu Misiek ugryzl mnie w dekold, nad lewa piersia, tak mnei ugryzl ze krzyknelam z bolu, mlody sie wystarszyl i zaczal plakac a ja mam sad i sinca!!! maly gryzak mi sie zrobil ;-)

Haniu musicie z Rafalkiem wyjechac gdzie na lono natury i kopulowac ile wlezie hehe :-) (bezwstydna jestem chyba)

reklama
Moniś, gratuluję siły i Twojego podejścia do świata. Jak czytam twoje posty to widzę, że radzisz sobie Kochana. Martwiłam się o Ciebie, o Was a teraz widzę, że silna z Ciebie kobitka i że jesteś w dobrych rękach:tak:
A Marcin, niech się chłopak nie zapracuje i niech nie zgrywa twardziela. On też ma prawo do uczuć! Ale dobrze, że macie oparcie w sobie, to jest najważniejsze. Bo o tym, że macie wspaniałych przyjaciół to już pisałam:-)
Madziu, a Ty dokąd?:-( A kto tu (w Polsce) zostanie, skoro ciągle dobrzy ludzie wyjeżdżają?! :no: Bo z BB to mam nadzieję, że nam nie wyemigrujesz?

majówka w pięknym plenerze w lubuskiem, w owej chatce pod lasen nieopodal jeziora, gdzie marzyłam zabrać Majcika na wakacje.

MONISIU,Kochana! Jakbys tylko miala ochotke na spotkanko,to daj znac,a na pewno sie zobaczymy! Ja jestem z lubuskiego. :-D
Ciesze sie,ze sobie dajesz rade! Ciesze sie ogromnie! Ze masz plany... To najwazniejsze! A,ze przychodza ciezsze dni... To normalne! Pamietaj,ze tu jestesmy i zawsze czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami! Pozdrow
MARCINA. ;-) :-)

MAJUNIU,pamietam Skarbuniu! Pamietam na zawsze! [*]

Agutka...jak Zuzia się czuje ??? Mam nadzieję że już wirusa wyrzuciłyście z domu ;-)

Agutka...jak Zuzia się czuje ??? Mam nadzieję że już wirusa wyrzuciłyście z domu ;-)

Moniczko,sliczne dzieki za pamiec. :tak: :-) Juz jest lepiej,a nawet powiem,ze super. :-D :-) Zuzia jeszcze jakis czas robila miekkie kupki,ale wczoraj podalam Jej herbatke z suszu jagodowego,no i zobaczymy. ;-) Moze te kupki tez sa spowodowane tym teraz,ze idzie Jej ostatnia czworka. :confused: ;-)

Witajcie, wstałam przed 11 bo obudziło mnie to rude cudo poniżej :) - Sara !

To ja was podziwiam dziewczyny, bo dopiero co Pan Pogodynka zapowiedział, że to ostatnie tchnienie zimy w tym mieśiącu, a co niektóre już kipią wiosennym zapałem - Karlam!!! :)
Kochana weż tę płytkę, co nudniejsze przewiniemy. Ja też puszczę jakis kawałek, czegoś pozytywnego.
Odnośnie spotkania z e-cioteczkami...słuchajcie, ja przeszkód nie widzę.​

Dziękuję wam za wszystkie dobre słowa. Wiecie jak to mnie dopinguje?!!! :)...bo każdego dnia modlę się o Dary Ducha Św, przede wszystkim proszę o dar milości, dar mądrości i dar bojaźni Bożej. No i proszę, to od was słyszę: "Moniko, masz w sobie tyle miłosci i ciepła, tyle miłości okazałaś dziecku; jesteś mądrą kobietą Moniko, tak mądrze mówisz/piszesz, tyle w Tobie wyrozumiałości; Twoja wiara Moniko jest niesamowita, jesteś taka silna, tak bardzo ufasz Panu"... i tak bez końca. Osobiście uważam, że to dowód na to, że proszę - i otrzymuję :) Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przytulam wszystkich, i kochane..., cały czas modlę się za was i o was.​

Moniu jak patrzę na tą Twoją Sare to widzę swojego psiaka:tak:, niestety juz jej nie mam przeprowadzka:baffled:

dzień dobry

Moniu - to jak już się tak rozszalejesz z tymi podróżami - to zapraszam na północ :-) do morza niedaleko, jodu powdychasz :-D:-D:-D

Olu - naprawdę zwolnij i odpocznij :-) koniecznie

no to dalej... sprawy dnia czekają... (a za 10 dni do pracy... buuuuu...) całuski

Oj majako ty znad morza jesteś ja też mam niedaleko także Moniś zapraszamy na północ!!!!
A co do spotkania to na prawde było by super !!!
chociaz i trudne do zrealizowania bo kazda w różnych częściach kraju mieszka!!!
ale dla chcacego nic trudnego prawda???
Moniko dzieki za Twoje modlitwy i ja nadal sie modle o was MM o tą siłe która macie żeby nigdy nie zmalała a wrecz przeciwnie żeby ona jeszcze wieksza była!!!

Buziaki kochana i miłego wieczoru wam zyczę!!
oj kiedy ja miałam taki wieczór ostatnio .........hmm nie pamietam!!!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki !!!
Magdulenka!!!!

Monia jakbys zapytala Pawla o moj zapal to by CI powiedzial ze ozenil sie z zakonnica hehe :-) codziennie zmeczenie odbiera sily na cokolwiek, wieczorem ja po5 minutach od wejscia od lozka spie, a rano.... maly juz nei spi ;-)

ps. Sara jest super a na zdjeciu to chyba cos tam zatawia co nie ?;-) ehhe

reklama
Hehe - fajne zdjęcie Monika włączyłaś do posta!!! Hihi - co ta Saruchna robi!!! ;>

A czy powiało wiosną?? Trzeba trochę pogody wpuścić tutaj, bo na dworze ona nie dopisuje...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry