reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OluPiotrowska jak pisalas o tym rzucie bateria i sianiaku na brodzi eto mi sie przypomnialo od razu jak dwa dni temu Misiek ugryzl mnie w dekold, nad lewa piersia, tak mnei ugryzl ze krzyknelam z bolu, mlody sie wystarszyl i zaczal plakac a ja mam sad i sinca!!! maly gryzak mi sie zrobil ;-)

Haniu musicie z Rafalkiem wyjechac gdzie na lono natury i kopulowac ile wlezie hehe :-) (bezwstydna jestem chyba)

reklama
Moniś, gratuluję siły i Twojego podejścia do świata. Jak czytam twoje posty to widzę, że radzisz sobie Kochana. Martwiłam się o Ciebie, o Was a teraz widzę, że silna z Ciebie kobitka i że jesteś w dobrych rękach:tak:
A Marcin, niech się chłopak nie zapracuje i niech nie zgrywa twardziela. On też ma prawo do uczuć! Ale dobrze, że macie oparcie w sobie, to jest najważniejsze. Bo o tym, że macie wspaniałych przyjaciół to już pisałam:-)
Madziu, a Ty dokąd?:-( A kto tu (w Polsce) zostanie, skoro ciągle dobrzy ludzie wyjeżdżają?! :no: Bo z BB to mam nadzieję, że nam nie wyemigrujesz?

majówka w pięknym plenerze w lubuskiem, w owej chatce pod lasen nieopodal jeziora, gdzie marzyłam zabrać Majcika na wakacje.

MONISIU,Kochana! Jakbys tylko miala ochotke na spotkanko,to daj znac,a na pewno sie zobaczymy! Ja jestem z lubuskiego. :-D
Ciesze sie,ze sobie dajesz rade! Ciesze sie ogromnie! Ze masz plany... To najwazniejsze! A,ze przychodza ciezsze dni... To normalne! Pamietaj,ze tu jestesmy i zawsze czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami! Pozdrow
MARCINA. ;-) :-)

MAJUNIU,pamietam Skarbuniu! Pamietam na zawsze! [*]

Agutka...jak Zuzia się czuje ??? Mam nadzieję że już wirusa wyrzuciłyście z domu ;-)

Agutka...jak Zuzia się czuje ??? Mam nadzieję że już wirusa wyrzuciłyście z domu ;-)

Moniczko,sliczne dzieki za pamiec. :tak: :-) Juz jest lepiej,a nawet powiem,ze super. :-D :-) Zuzia jeszcze jakis czas robila miekkie kupki,ale wczoraj podalam Jej herbatke z suszu jagodowego,no i zobaczymy. ;-) Moze te kupki tez sa spowodowane tym teraz,ze idzie Jej ostatnia czworka. :confused: ;-)

Witajcie, wstałam przed 11 bo obudziło mnie to rude cudo poniżej :) - Sara !

To ja was podziwiam dziewczyny, bo dopiero co Pan Pogodynka zapowiedział, że to ostatnie tchnienie zimy w tym mieśiącu, a co niektóre już kipią wiosennym zapałem - Karlam!!! :)
Kochana weż tę płytkę, co nudniejsze przewiniemy. Ja też puszczę jakis kawałek, czegoś pozytywnego.
Odnośnie spotkania z e-cioteczkami...słuchajcie, ja przeszkód nie widzę.​

Dziękuję wam za wszystkie dobre słowa. Wiecie jak to mnie dopinguje?!!! :)...bo każdego dnia modlę się o Dary Ducha Św, przede wszystkim proszę o dar milości, dar mądrości i dar bojaźni Bożej. No i proszę, to od was słyszę: "Moniko, masz w sobie tyle miłosci i ciepła, tyle miłości okazałaś dziecku; jesteś mądrą kobietą Moniko, tak mądrze mówisz/piszesz, tyle w Tobie wyrozumiałości; Twoja wiara Moniko jest niesamowita, jesteś taka silna, tak bardzo ufasz Panu"... i tak bez końca. Osobiście uważam, że to dowód na to, że proszę - i otrzymuję :) Dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przytulam wszystkich, i kochane..., cały czas modlę się za was i o was.​

Moniu jak patrzę na tą Twoją Sare to widzę swojego psiaka:tak:, niestety juz jej nie mam przeprowadzka:baffled:

dzień dobry

Moniu - to jak już się tak rozszalejesz z tymi podróżami - to zapraszam na północ :-) do morza niedaleko, jodu powdychasz :-D:-D:-D

Olu - naprawdę zwolnij i odpocznij :-) koniecznie

no to dalej... sprawy dnia czekają... (a za 10 dni do pracy... buuuuu...) całuski

Oj majako ty znad morza jesteś ja też mam niedaleko także Moniś zapraszamy na północ!!!!
A co do spotkania to na prawde było by super !!!
chociaz i trudne do zrealizowania bo kazda w różnych częściach kraju mieszka!!!
ale dla chcacego nic trudnego prawda???
Moniko dzieki za Twoje modlitwy i ja nadal sie modle o was MM o tą siłe która macie żeby nigdy nie zmalała a wrecz przeciwnie żeby ona jeszcze wieksza była!!!

Buziaki kochana i miłego wieczoru wam zyczę!!
oj kiedy ja miałam taki wieczór ostatnio .........hmm nie pamietam!!!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki !!!
Magdulenka!!!!

Monia jakbys zapytala Pawla o moj zapal to by CI powiedzial ze ozenil sie z zakonnica hehe :-) codziennie zmeczenie odbiera sily na cokolwiek, wieczorem ja po5 minutach od wejscia od lozka spie, a rano.... maly juz nei spi ;-)

ps. Sara jest super a na zdjeciu to chyba cos tam zatawia co nie ?;-) ehhe

reklama
Hehe - fajne zdjęcie Monika włączyłaś do posta!!! Hihi - co ta Saruchna robi!!! ;>

A czy powiało wiosną?? Trzeba trochę pogody wpuścić tutaj, bo na dworze ona nie dopisuje...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry