Dziewczyny, pokazuję Sarce to zdjęcie, i pytam : Sarka, czy pamietasz co tam wtedy załatwiałaś??? Ale Sarka patrzy na mnie spod byka, marszczy brwi, więc Haniu...rozumiem, że skubana się nie przyzna
skryta jest, po prostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, pokazuję Sarce to zdjęcie, i pytam : Sarka, czy pamietasz co tam wtedy załatwiałaś??? Ale Sarka patrzy na mnie spod byka, marszczy brwi, więc Haniu...rozumiem, że skubana się nie przyzna
Hmmm... a moze by pojechać do Gidel w jakis weekend? Pomodlić sie, podziekowaqć za otryzmane łaski i przy okazji się spotkać?? Niektórym na pewno za daleko, ale jeśli ktos mieszka w pobliżu, to moze by się zdecydował??
Ot, taka luźna propozycja
Monia - przepiękne to Twoje psisko :-) takie uszyska do wytargania
Magdulenko - no może nie znad samego morza, ale mam blisko, bliżej niż kolezanki z południa ;-)
Hanuś - trzymam kciuki za fasolkowanie :-) oby często próbować (Karlam ma rację )
Pozdrówki dla wszystkich