reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, pokazuję Sarce to zdjęcie, i pytam : Sarka, czy pamietasz co tam wtedy załatwiałaś??? Ale Sarka patrzy na mnie spod byka, marszczy brwi, więc Haniu...rozumiem, że skubana się nie przyzna :-D

skryta jest, po prostu :-D

reklama
Chciałam się przywitać, bo dziś kompletnie nie miałam czasu na bb:zawstydzona/y:, a tu tak miło i radośnie się zrobiło:tak:, bardzo mnie to cieszy.

Moniko bardzo masz dużo planów, tyle wyjazdów - życzę Ci aby wszystkie były udane i pogoda dopisała, a przede wszystkim,żeby sprawiły Ci radość :tak:. Zdjęcie twojej suni super:-) Dziękuję ci za twoje mądre slowa, które chyba wszystkim nam przynoszą otuchę - dla mnie jesteś wspaniałym człowiekiem, wzorem do naśladowania:tak:. Ja również nie ustaję w modlitwie za Was.

Haniu życzę fasolki z całego serca. Trzymam kciuki,żeby ci się udało.:tak:
Agutka dobrze ze z Zuzią lepiej:tak:
KubyMamo a próbowałaś medycyny niekonwencjonalnej:confused:. Być może warto spróbować .

Ja też z chęcią bym się z wami wszystkimi spotkała, a póki co wirtualne uściski dla wszystkich e-cioteczek.

Hmmm... a moze by pojechać do Gidel w jakis weekend? Pomodlić sie, podziekowaqć za otryzmane łaski i przy okazji się spotkać?? Niektórym na pewno za daleko, ale jeśli ktos mieszka w pobliżu, to moze by się zdecydował??

Ot, taka luźna propozycja :tak:

Hmmm... a moze by pojechać do Gidel w jakis weekend? Pomodlić sie, podziekowaqć za otryzmane łaski i przy okazji się spotkać?? Niektórym na pewno za daleko, ale jeśli ktos mieszka w pobliżu, to moze by się zdecydował??

Ot, taka luźna propozycja :tak:

fajnie by było, ale ja mam naprawdę daleko :-(

za to we wrześniu mamy piątą rocznicę ślubu i wybieramy się do Częstochowy... to i Gidle odwiedzimy :-) jakby ktoś tam wtedy był... możnaby się spotkać :-D

Monia - przepiękne to Twoje psisko :-) takie uszyska do wytargania :-D

Magdulenko - no może nie znad samego morza, ale mam blisko, bliżej niż kolezanki z południa :tak::-D;-)

Hanuś - trzymam kciuki za fasolkowanie :-) oby często próbować (Karlam ma rację :-D:-D:-D)

Pozdrówki dla wszystkich

Majako a konkretnie skąd jesteś jeśli można wiedzieć oczywiście!!!?????

Pozdrowienia dla wszystkich e-cioteczek!!!!

Mońcik...dziękuję za modlitwę...ja też się modlę za Was i za Majeczkę(*)....
Twoja psica jest przeurocza...a fotka po prostu super :-)...
ja również dołączam się do fasolkowych życzeń dla Hani:tak:...

Dziewczyny życzę Wam udanego spotkania i miłego wieczoru...
pozdrawiam...

Witam wieczorkiem:-)

Nakreśliłam roboczy plan pracy mgr i zaglądam do Was jak codzień, wspominam Majeczkę myślami, pamiętam...
Karlam-ach te nasze łobuzy,z miłości chcą nam krzywdę zrobić;-)
Jak się Moniu,Karlam,Hanuś udało spotkanie?
Mońcik, widzę,że kochamy tę samą rasę psów:-) ja też mam spaniela, ma na imię Kenzo,tyle,że jest czarny i nawet gdziś mam takie samo zdjęcie:-D rewelacja:tak: Tak bardzo się cieszę,że Pan Bóg daje Ci dar radości, oby każdego dnia uśmiech gościł na Twej twarzy, Majusia wyprasza łaski dla Ciebie i Marcina:tak:
Jak piszcie o tych "małżeńskich wieczorach" to dołączam do klubu, abo idę spać albo siedzę na BB a męzyk smacznie chrapie, no chyba że go czasem w nocy obudzę;-)
Hanuś,ja też bardzo Ci życzę zafasolkowania:tak:

A ja dopiero teraz mogę....
Ciekawe jak dziewczyny spedziły (hmmm...a może jeszcze spędzają :-D czas razem)???
Kurcze też przydałby mi się jakis babski wieczorek...a tu od 01.03 będe miała samotne wieczory....:-( bo maż mi wyleci do Anglii...hmmm
Ale jakos dam sobie rade....napewno dam!!:tak:
Haniu ja za Ciebie tez bardzo trzymam kciuki zebyś zafasolkowała :tak:

No i to chyba tyle....buziaki dla kazdego z osobna....

Dobry wieczór kochani !!!
Jak sie udał wieczorek!???
Pewnie super ciesze się że macie siebie nawzajem i macie sie komu wygadac!!!

Moniko dzieki za modlitwę !!
Na prawde mi sie przyda bo u mnie z wiarą nieraz na opak :zawstydzona/y::-(

Hanuś trzymam kciuki za zafasolkowanie!!!!

Pozdrawiam was bardzo serdecznie!!!
a jeśli jeszcze spedzacie wieczorek babski to miłej zabawy wam zyczę!!!!

Pozdrawiam
Magdulenka z Nadią i Zuzanną!!!

reklama
Hej,uffale napisałyście.Przyznam bez bicia,że pobieżnie przejrzałam:zawstydzona/y: ale nadrobię.
Mońcik buuuuuuuuziaki dla Ciebie wielkie !!!
Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry