reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, pokazuję Sarce to zdjęcie, i pytam : Sarka, czy pamietasz co tam wtedy załatwiałaś??? Ale Sarka patrzy na mnie spod byka, marszczy brwi, więc Haniu...rozumiem, że skubana się nie przyzna :-D

skryta jest, po prostu :-D

reklama
Chciałam się przywitać, bo dziś kompletnie nie miałam czasu na bb:zawstydzona/y:, a tu tak miło i radośnie się zrobiło:tak:, bardzo mnie to cieszy.

Moniko bardzo masz dużo planów, tyle wyjazdów - życzę Ci aby wszystkie były udane i pogoda dopisała, a przede wszystkim,żeby sprawiły Ci radość :tak:. Zdjęcie twojej suni super:-) Dziękuję ci za twoje mądre slowa, które chyba wszystkim nam przynoszą otuchę - dla mnie jesteś wspaniałym człowiekiem, wzorem do naśladowania:tak:. Ja również nie ustaję w modlitwie za Was.

Haniu życzę fasolki z całego serca. Trzymam kciuki,żeby ci się udało.:tak:
Agutka dobrze ze z Zuzią lepiej:tak:
KubyMamo a próbowałaś medycyny niekonwencjonalnej:confused:. Być może warto spróbować .

Ja też z chęcią bym się z wami wszystkimi spotkała, a póki co wirtualne uściski dla wszystkich e-cioteczek.

Hmmm... a moze by pojechać do Gidel w jakis weekend? Pomodlić sie, podziekowaqć za otryzmane łaski i przy okazji się spotkać?? Niektórym na pewno za daleko, ale jeśli ktos mieszka w pobliżu, to moze by się zdecydował??

Ot, taka luźna propozycja :tak:

Hmmm... a moze by pojechać do Gidel w jakis weekend? Pomodlić sie, podziekowaqć za otryzmane łaski i przy okazji się spotkać?? Niektórym na pewno za daleko, ale jeśli ktos mieszka w pobliżu, to moze by się zdecydował??

Ot, taka luźna propozycja :tak:

fajnie by było, ale ja mam naprawdę daleko :-(

za to we wrześniu mamy piątą rocznicę ślubu i wybieramy się do Częstochowy... to i Gidle odwiedzimy :-) jakby ktoś tam wtedy był... możnaby się spotkać :-D

Monia - przepiękne to Twoje psisko :-) takie uszyska do wytargania :-D

Magdulenko - no może nie znad samego morza, ale mam blisko, bliżej niż kolezanki z południa :tak::-D;-)

Hanuś - trzymam kciuki za fasolkowanie :-) oby często próbować (Karlam ma rację :-D:-D:-D)

Pozdrówki dla wszystkich

Majako a konkretnie skąd jesteś jeśli można wiedzieć oczywiście!!!?????

Pozdrowienia dla wszystkich e-cioteczek!!!!

Mońcik...dziękuję za modlitwę...ja też się modlę za Was i za Majeczkę(*)....
Twoja psica jest przeurocza...a fotka po prostu super :-)...
ja również dołączam się do fasolkowych życzeń dla Hani:tak:...

Dziewczyny życzę Wam udanego spotkania i miłego wieczoru...
pozdrawiam...

Witam wieczorkiem:-)

Nakreśliłam roboczy plan pracy mgr i zaglądam do Was jak codzień, wspominam Majeczkę myślami, pamiętam...
Karlam-ach te nasze łobuzy,z miłości chcą nam krzywdę zrobić;-)
Jak się Moniu,Karlam,Hanuś udało spotkanie?
Mońcik, widzę,że kochamy tę samą rasę psów:-) ja też mam spaniela, ma na imię Kenzo,tyle,że jest czarny i nawet gdziś mam takie samo zdjęcie:-D rewelacja:tak: Tak bardzo się cieszę,że Pan Bóg daje Ci dar radości, oby każdego dnia uśmiech gościł na Twej twarzy, Majusia wyprasza łaski dla Ciebie i Marcina:tak:
Jak piszcie o tych "małżeńskich wieczorach" to dołączam do klubu, abo idę spać albo siedzę na BB a męzyk smacznie chrapie, no chyba że go czasem w nocy obudzę;-)
Hanuś,ja też bardzo Ci życzę zafasolkowania:tak:

A ja dopiero teraz mogę....
Ciekawe jak dziewczyny spedziły (hmmm...a może jeszcze spędzają :-D czas razem)???
Kurcze też przydałby mi się jakis babski wieczorek...a tu od 01.03 będe miała samotne wieczory....:-( bo maż mi wyleci do Anglii...hmmm
Ale jakos dam sobie rade....napewno dam!!:tak:
Haniu ja za Ciebie tez bardzo trzymam kciuki zebyś zafasolkowała :tak:

No i to chyba tyle....buziaki dla kazdego z osobna....

Dobry wieczór kochani !!!
Jak sie udał wieczorek!???
Pewnie super ciesze się że macie siebie nawzajem i macie sie komu wygadac!!!

Moniko dzieki za modlitwę !!
Na prawde mi sie przyda bo u mnie z wiarą nieraz na opak :zawstydzona/y::-(

Hanuś trzymam kciuki za zafasolkowanie!!!!

Pozdrawiam was bardzo serdecznie!!!
a jeśli jeszcze spedzacie wieczorek babski to miłej zabawy wam zyczę!!!!

Pozdrawiam
Magdulenka z Nadią i Zuzanną!!!

reklama
Hej,uffale napisałyście.Przyznam bez bicia,że pobieżnie przejrzałam:zawstydzona/y: ale nadrobię.
Mońcik buuuuuuuuziaki dla Ciebie wielkie !!!
Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry