reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale tu postów od wczorajszego wieczoru?? Masa!!!
Monia nas zasypała pozytywnymi wpisami. :) Dziękujemy Ci Kochana!!!
I zapomniałaś o jednym planie!!! Jedziemy wiosną lub latem do Karpacza!!! :) Zaraziliście nas z Marcinem tym miastem i teraz nie odpuścimy. A tym bardziej, że po pokazaniu zdjęć z Kudowy Igle i reszcie znajomych, więcej jest chętnych na wyjazd na weekend, więc teraz nie ma zmiłuj się - JEDZIEMY!!! :))
A dziś się widzimy - jak napisałaś. Już zapowiedziałam mamie, że samochód konfiskuję, więc babskie pogaduchy odbędą się!!! Ale się cieszę! Po ciągłym towarzystwie facetów - wreszcie kobiece rozmówki. :))
Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że Twoje podejście do życia, Twoja wiara zaraża. Teraz wiem, że własne drobne niepowodzenia nie mogą przysłonić ufności i wiary. Nieraz jest to bardzo trudne, ale trzeba się starać, bo miłość i wiara w Pana potrafi przenosić góry!!!

Całuję Was E-Cioteczki - jesteście wspaniałe! I już koniec sporów na naszym wątku - nie po to dalej się tutaj spotykamy, aby się kłócić! Jesteśmy tu po to aby się wspierać!!!

reklama
dzień dobry

Moniu - to jak już się tak rozszalejesz z tymi podróżami - to zapraszam na północ :-) do morza niedaleko, jodu powdychasz :-D:-D:-D

Olu - naprawdę zwolnij i odpocznij :-) koniecznie

no to dalej... sprawy dnia czekają... (a za 10 dni do pracy... buuuuu...) całuski

No cześc dziewczyny!

Cieszę się, że znowu zrobiło się optymistycznie. ;-)

Moniko po prostu brak mi słów... Też chciałabym byc tak pozytywnie nastawiona. Muszę się tego od Ciebie uczyc. :tak:

Maja dużo wniosła w moje życie, za to jej dziękuję!
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witam MM, e-ciocie i e-babcię :-)

Jakim optymizmem powiało na naszym wątku...serce mi sie cieszy niezmiernie !!!

Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że Twoje podejście do życia, Twoja wiara zaraża. Teraz wiem, że własne drobne niepowodzenia nie mogą przysłonić ufności i wiary. Nieraz jest to bardzo trudne, ale trzeba się starać, bo miłość i wiara w Pana potrafi przenosić góry!!!

Hanuś...widzę że myślimy bardzo podobnie :-)...ja z całych sił będę się starała nie zaprzepaścić tego co otrzymałam od/dzięki Majeczce i MM...

Moniu...mam prośbę :zawstydzona/y:....pomódl się za nas...za mnie....żeby Dobry Bóg przymnożył nam wiary....

Majeczko (*)....pamiętam Malutka....

Pięknie piszesz Moniko, oj pięknie !
Cieszę się, że masz tak bogate plany i tylu życzliwych ludzi wokół siebie.
Aż lżej robi się na sercu kiedy piszesz o tym wszystkim.
Życzę Wam dziewczyny udanego BABSKIEGO wieczorku:tak:i troszkę zazdroszczę, że będziecie tak blisko naszej "Świętej za życia" ;-)Moniczko tą aureolę to już masz tylko jej jeszcze nie widzisz ;-)

Witam

Hmm nie wiem jak zacząć co napisać.
Późno poznałam smutną historię Majeczki. Napisałam tutaj tylko raz już po odejściu malutkiego aniołka. Teraz chciałam tylko napisać, że ciągle pamiętam!!!! że ciągle jestem myślami z rodzicami Majeczki.
Nie znasz mnie Moniczko bo nie piszę tutaj ale chciałam żebyś wiedziała, że są ludzie którzy w swoich sercach pamietają o Majeczce i mocno trzymają kciuki za Ciebie i Marcina!!!!!!!
Podzwiam Twoją siłe i wiarę i myślę o Was cieplutko.

Sylwia

Wiecie co mi się marzy?? Babskie spotkanie E-Cioteczek... Ale byśmy miały tematów do obgadania... :)

Ale tu postów od wczorajszego wieczoru?? Masa!!!
Monia nas zasypała pozytywnymi wpisami. :) Dziękujemy Ci Kochana!!!
I zapomniałaś o jednym planie!!! Jedziemy wiosną lub latem do Karpacza!!! :) Zaraziliście nas z Marcinem tym miastem i teraz nie odpuścimy. A tym bardziej, że po pokazaniu zdjęć z Kudowy Igle i reszcie znajomych, więcej jest chętnych na wyjazd na weekend, więc teraz nie ma zmiłuj się - JEDZIEMY!!! :))
A dziś się widzimy - jak napisałaś. Już zapowiedziałam mamie, że samochód konfiskuję, więc babskie pogaduchy odbędą się!!! Ale się cieszę! Po ciągłym towarzystwie facetów - wreszcie kobiece rozmówki. :))

Całuję Was E-Cioteczki - jesteście wspaniałe! I już koniec sporów na naszym wątku - nie po to dalej się tutaj spotykamy, aby się kłócić! Jesteśmy tu po to aby się wspierać!!!

no no my sie tez piszemy na te weekendy, z tym ze cala trojeczka, i mam nadzieje ze moj brzdac nie bedzie Wam przeszkadzal co???? no moze na jakis jeden wyjazd zosawie go tesciom czy rodzicom no ale to sie zobaczy.....
a no wlasnie odnosnie dzisiejszego spotkania juz zapowiedzialam mezowi ze wyjezdzam o 17 i nie wroce na kapiel malego hehehe tak wiec mozemy siedziec jak dlugo gospodynia (Monia hehe) pozwoli :-)
ps. serio mam brac film ze slubu i wesela? nie zanudzicie sie?;-)

MONIA NORMALNEI MAM OCHOTE CIE USCISKAC I TAK CODZIENNIE :-) HEHEHHEHHE

reklama
Znowu nam słoneczko zaświeciło:-D,

Mnie też się takie spotanie marzy:sorry2:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry