reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj Mońcik nie wiem czy masz łatwiej, moja droga dla mnie jesteś jak taki "akumulator", z którego chętnie czerpię siłę i inspirację - ale Ty masz już zapewnione dostawy dobrej energii, zarówno z "góry" jak i stąd więc Ci jej na pewno nie zabraknie;-)

No to lecę się oszczędzać ;-);-) I wcale nie będę się przejmować, że mam duże zaległości w pracy. Nadrobię.

Buziaki i dobrej nocy wszystkim!!

reklama
no dobra krupka, rozpracowałaś mnie -najdlużej spię do 13.30 bo potem budzą mnie telefony. To zdanie o bólu Mai - baaardzo trafne. Ładnie mi to uświadomilaś, dziękuję.

Mońcik strasznie się cieszę, że tu jesteś, że macie plany, że potrafisz się uśmiechac, żartować. Wszystkie właśnie o to (między innymi) sie modlimy. A Pan Bóg słucha....jak widać.

Wiara czyni Cuda....przeróżne...:tak:

ojoj tu bylo dzisiaj goraco

moncik ty naprawde jestes niezwykla

moja emilka ma od dzisiaj zapalenie spojowek ciekawe jak to teraz dlugo potrwa

Oj Monika znowu jest nie tak jak miało być:sorry2: zamiast my tobie dodawać otuchy to Ty dajesz nam energetycznego kopa:tak::-)

Ola ty to pędź na zwolnienie :tak:praca nie zając ;-)

Oj! Ależ tu gorrrąco i tak ciepło od pozytywnych emocji....
moje serce się raduje na piękne wieści od Moniki:tak:

a Ty Moniś jesteś NIESAMOWITA!!!
cóż więcej mogę napisać?
chętnie bym sobie posiedziała i pogadała przy kawce/piwku z Wami, a nie tylko przez klawiaturę, heh....

Dobranocki:-)

Olu.... wrzuć na luz:tak:
odpoczywaj, relaksuj się...
a nie przejmujesz się pracą:dry:
nu nu nu i tu grożę Ci paluszkiem

Oj Moniko dziekuje Ci za twoje posty chwytaja mnie za serce!!!

Ciesze sie że macie takie plany!!
I dobrze ze nie jesteście sami!!!

jednak wiara czyni cuda modlimy sie wszystkie o wasz spokój i lepsze dni i tak juz pewnie bedzie co dzień lepiej!!
Chociaż na pewno będą kryzysy ale to normalne i nawet potrzebne bo nie można zapomnieć przeszłości!! tego sie po prostu nie da zrobić!!!

Olu a ty proszę na zwolnienie praca na prawde nie zając nie ucieknie !!
odpoczywaj kochana i zbieraj siły bo przed toba nie wyspane noce.......

Pozdrowienia dla Doris i jej córeczek a szczególnie naszej małej Werci!!!

Mamo Kuby trzymam kciuki za lepsze samopoczucie!!!
dużo zdrowia!!

Ale sie rozpisałam !!! ufff
szkoda że nie znamy sie osobiście i nie możemy spotkać bo byśmy pewnie nie mogły sie nagadać tydzien to by mało czasu było!!!:-D

Pozdrawiam wszystkich kochane e-cioteczki i całuje was każdą z osobna!!!
Moniko i Marcinie trzymajcie sie!!

(*) Majeczko pamietam!!!

Serce Malwiny

hmmm... a moze by pomyśleć o jakimś spotkaniu, skoro Monia tyle podróży ma w planie? No jeśli miałaby ochote nas widzieć rzecz jasna...

reklama
hmmm... a moze by pomyśleć o jakimś spotkaniu, skoro Monia tyle podróży ma w planie? No jeśli miałaby ochote nas widzieć rzecz jasna...

oj warto by sie było zastanowić na prawde kochana ja bym bardzo chciała sie z wami poznac i pogadać , a i tak czuje jak jestem tutaj z wami na wątku jak bym was znała dobrych pare lat !!
może kiedyś sie spotkamy bardzo bym chciała..........bardzo!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry