reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Och...widzę ze znowu było gorąco....
oj pamiętam jak moja wypowiedź (o Bogu staruszku...) też narobiła szumu.....
Ale tak to jest jak wtedy Monia mi tłumaczyła...każdy jest w swoim domu, inaczej przeżywa, innych słów używa...nie da sie obejść "spięć" kiedy tyle różnych osobowości się spotyka...

Ja wchodzę na forum żeby być bliżej MM....
to co piszę płynie z serca...choć nieraz pewnie palnę jakąś głupote(w końcu jesteśmy tylko ludźmi!) i moze nawet nie zdaje sobie sprawy że akurat takie słowo, zdanie może zranić Monikę i Marcina...ale staram sie tego nie robić...nawet w czasie modlitwy proszę Pana i Majeczkę żeby mi pomogli rozmawiać i pisać tak żeby nie bolało....a tylko pomagało
Ah...rozpisałam sie....
Moniu...tak tak wymądrzaj nam sie tutaj...jak najczęściej :) My na to tu czekamy :)
Majeczko....pamiętamy...
[*]

reklama
Monika... no po prostu to wielka kobieta i tyle...

Ewa, Marika, pozdrawiam. Wszyscy chcemy dobrze, to oczywiste.

Pozdrawiam też całą "E-rodzinkę". Chyba mi dziś ciśnienie skacze, jestem kompletnie rozlatana, ale jak się kładę to jeszcze gorzej. No to siedzę :baffled:

Witam Dizewczyny!
Weszłam tylko na chwilkę, i przeczytałam wszystko.... A jest tego!!! Mnóstwo!!!
Mam tylko nadzieję, że już burza zażegnana i że teraz znów będzie spokojnie. :) Moniko, jesteś wielka, potrafisz łagodzić spory... Dzięki!!!

życzę wszystkim spokojnej nocy... zmęczona dziś jestem :-(

No i zobaczcie...dziewczyny miały dobre intencje, postarały się wylać z tym, że przemawia przez nie właśnie taka forma żalu. AgutkaP, cieszę się, że ochłonęłaś nieco. Kochane jesteście, że dajecie szansę się poznać i zapanuje spokój he he :)

No i zobaczcie...dziewczyny miały dobre intencje, postarały się wylać z tym, że przemawia przez nie właśnie taka forma żalu. AgutkaP, cieszę się, że ochłonęłaś nieco. Kochane jesteście, że dajecie szansę się poznać i zapanuje spokój he he :)

hmmm... tak jak pisałaś, każdy ma inną formę wrażliwości, a forum to niestety takie miejsce, gdzie to wszystko się mocno ściera - bo, o ile w rozmowie można głosem wiele słów złagodzić - o tyle klawiatura (jak papier) wszystko przyjmie... ale dobrze, że już po burzy :-)

Mońcik,buziaki dla Ciebie wielkie.:tak:Jestem,myślę,pamiętam,modlę się o siłę dla Was.
Majulku
[*] dla Ciebie.:-(
Buziaki dla e-cioteczek:tak:

reklama

Oj tak Moniko nie ma innej opcji tutaj musi panować zgoda!!
Chciałam wiecej napisac !!!
ale tylko napisze że bardzo sie ciesze ze kryzys zażegnany!!!

OLU dbaj o siebie nerwy nie służą dobrze twojemu maleństwu!!!

Ewo i Mariko ciesze sie ze jestescie tutaj i wszystko juz wiemy o co wam chodziło!!

Moniko Marcinie jesteście wielcy podziwiam was bardzo!!!

(*) Majeczko pamiętam i tęsknie.................. :(

Serce Malwiny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry