madzia8310
Fanka BB :)
Och...widzę ze znowu było gorąco....
oj pamiętam jak moja wypowiedź (o Bogu staruszku...) też narobiła szumu.....
Ale tak to jest jak wtedy Monia mi tłumaczyła...każdy jest w swoim domu, inaczej przeżywa, innych słów używa...nie da sie obejść "spięć" kiedy tyle różnych osobowości się spotyka...
Ja wchodzę na forum żeby być bliżej MM....
to co piszę płynie z serca...choć nieraz pewnie palnę jakąś głupote(w końcu jesteśmy tylko ludźmi!) i moze nawet nie zdaje sobie sprawy że akurat takie słowo, zdanie może zranić Monikę i Marcina...ale staram sie tego nie robić...nawet w czasie modlitwy proszę Pana i Majeczkę żeby mi pomogli rozmawiać i pisać tak żeby nie bolało....a tylko pomagało
Ah...rozpisałam sie....
Moniu...tak tak wymądrzaj nam sie tutaj...jak najczęściej My na to tu czekamy
Majeczko....pamiętamy...
[*]
oj pamiętam jak moja wypowiedź (o Bogu staruszku...) też narobiła szumu.....
Ale tak to jest jak wtedy Monia mi tłumaczyła...każdy jest w swoim domu, inaczej przeżywa, innych słów używa...nie da sie obejść "spięć" kiedy tyle różnych osobowości się spotyka...
Ja wchodzę na forum żeby być bliżej MM....
to co piszę płynie z serca...choć nieraz pewnie palnę jakąś głupote(w końcu jesteśmy tylko ludźmi!) i moze nawet nie zdaje sobie sprawy że akurat takie słowo, zdanie może zranić Monikę i Marcina...ale staram sie tego nie robić...nawet w czasie modlitwy proszę Pana i Majeczkę żeby mi pomogli rozmawiać i pisać tak żeby nie bolało....a tylko pomagało
Ah...rozpisałam sie....
Moniu...tak tak wymądrzaj nam sie tutaj...jak najczęściej My na to tu czekamy
Majeczko....pamiętamy...
[*]