reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Och...widzę ze znowu było gorąco....
oj pamiętam jak moja wypowiedź (o Bogu staruszku...) też narobiła szumu.....
Ale tak to jest jak wtedy Monia mi tłumaczyła...każdy jest w swoim domu, inaczej przeżywa, innych słów używa...nie da sie obejść "spięć" kiedy tyle różnych osobowości się spotyka...

Ja wchodzę na forum żeby być bliżej MM....
to co piszę płynie z serca...choć nieraz pewnie palnę jakąś głupote(w końcu jesteśmy tylko ludźmi!) i moze nawet nie zdaje sobie sprawy że akurat takie słowo, zdanie może zranić Monikę i Marcina...ale staram sie tego nie robić...nawet w czasie modlitwy proszę Pana i Majeczkę żeby mi pomogli rozmawiać i pisać tak żeby nie bolało....a tylko pomagało
Ah...rozpisałam sie....
Moniu...tak tak wymądrzaj nam sie tutaj...jak najczęściej :) My na to tu czekamy :)
Majeczko....pamiętamy...
[*]

reklama
Monika... no po prostu to wielka kobieta i tyle...

Ewa, Marika, pozdrawiam. Wszyscy chcemy dobrze, to oczywiste.

Pozdrawiam też całą "E-rodzinkę". Chyba mi dziś ciśnienie skacze, jestem kompletnie rozlatana, ale jak się kładę to jeszcze gorzej. No to siedzę :baffled:

Witam Dizewczyny!
Weszłam tylko na chwilkę, i przeczytałam wszystko.... A jest tego!!! Mnóstwo!!!
Mam tylko nadzieję, że już burza zażegnana i że teraz znów będzie spokojnie. :) Moniko, jesteś wielka, potrafisz łagodzić spory... Dzięki!!!

życzę wszystkim spokojnej nocy... zmęczona dziś jestem :-(

No i zobaczcie...dziewczyny miały dobre intencje, postarały się wylać z tym, że przemawia przez nie właśnie taka forma żalu. AgutkaP, cieszę się, że ochłonęłaś nieco. Kochane jesteście, że dajecie szansę się poznać i zapanuje spokój he he :)

No i zobaczcie...dziewczyny miały dobre intencje, postarały się wylać z tym, że przemawia przez nie właśnie taka forma żalu. AgutkaP, cieszę się, że ochłonęłaś nieco. Kochane jesteście, że dajecie szansę się poznać i zapanuje spokój he he :)

hmmm... tak jak pisałaś, każdy ma inną formę wrażliwości, a forum to niestety takie miejsce, gdzie to wszystko się mocno ściera - bo, o ile w rozmowie można głosem wiele słów złagodzić - o tyle klawiatura (jak papier) wszystko przyjmie... ale dobrze, że już po burzy :-)

Mońcik,buziaki dla Ciebie wielkie.:tak:Jestem,myślę,pamiętam,modlę się o siłę dla Was.
Majulku
[*] dla Ciebie.:-(
Buziaki dla e-cioteczek:tak:

reklama

Oj tak Moniko nie ma innej opcji tutaj musi panować zgoda!!
Chciałam wiecej napisac !!!
ale tylko napisze że bardzo sie ciesze ze kryzys zażegnany!!!

OLU dbaj o siebie nerwy nie służą dobrze twojemu maleństwu!!!

Ewo i Mariko ciesze sie ze jestescie tutaj i wszystko juz wiemy o co wam chodziło!!

Moniko Marcinie jesteście wielcy podziwiam was bardzo!!!

(*) Majeczko pamiętam i tęsknie.................. :(

Serce Malwiny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry