reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wszyscy moooocno trzymamy kciuki za Majeczkę i jej rodziców!!!jesteście mega dzielni!!!!!!!!!
Majeczko śliczna mała dziewczyneczko zdrowiej szybciutko!!!!!!!!
Jestem myślami z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pewnie żadna z nas nie jest w stanie wyrazić co czuje, a już na pewno żadna nie jest w stanie nawet wyobrazić sobie przez co wy naprawdę przechodzicie... Ale trzymajcie się dzielnie, bo przecież doskonale wiecie, że to nie jest nadaremno... BĘDZIE LEPIEJ! Wciąż doświadczacie ogromnej niesprawiedliwości losu, ale pamiętajcie że nie jesteście sami! Wszyscy codziennie myślimy o was, trzymamy kciuki i wyczekujemy dobrych wieści!

Hej,to jeszcze ja trzymam kciuki !!! Bardzo,bardzo,bardzo mocno,najmocniej !!!
A kciuki forumowe duuużo mogą,sprawdziłam:tak:

Bardzo przeżywam wszystko czego doświadcza Maja. Na bieżąco śledzę wydarzenia ostatnich dni na tym wątku i nie mogę się doczekać już lepszych wiadomości. Rodzice Mai - jeszcze odrobina siły, jeszcze troszeczkę cierpliwości i wierzę, że wszystkie jej cierpienia ustąpią miejsca beztroskiemu dziecińtwu na jakie zasługuje Wasza dziewczynka.

Cześć Dziewczyny!!! I znów poniedziałek. Jak ten czas szybciutko leci...
Monika jak Maja?? Mam nadzieję, że czuje się już lepiej!!! Czekamy na jakieś wieści od Was i ciągle trzymamy kciukasy!!!

Aż się serce kroi gdy czytam posty Mońcika :-:)-:)-(Tak bardzo mi smutno że Maja i Jej rodzice przeżywają to wszystko...
Kochani...trzymajcie sie!!!...wierzę z całych sił że po tych wszystkich złych dniach zaświeci dla Waszej rodzinki piękne słoneczko :tak:

Monisiu bądź silna! Gdy czytam Twoje posty to płaczę z żalu i bezsilności ... ale wierzę całym sercem, że Majunia przetrwa ten kryzys, zwalczy infekcję i gorączkę, że będzie lepiej ... wierzę w to całym sercem i choć boję się o nią to ufam, że po tylu cierpieniach ta mała istotka wreszcie zazna szczęścia i normalnego życia, a Ty i Twój mąż będziecie cieszyć się zdrową córeczką. Jestem z wami sercem i duszą, codzinnie o Was myślę, modlę się za Maję i tak bardzo chciałabym przeczytać, że jest lepiej ... czekam z nadzieją na lepsze wieści. Wiem, że to dla Was trudne dni i trudne chwile, psychicznie i fizycznie nie potrafię nawet wyobrazić sobie co przechodzicie ... ale bądźcie silni bo tak wiele dusz jest z Wami... przesyłam pozytywne fluidki kochani, Tryzmajcie się !!! Musi być lepiej !!!

Karlam może coś wiesz, jak tam Majcik? Tak się martwię o nią... napisałabym do Moni sms-a ale nie chcę jej zawracac głowy ... Ostatni post Moni jest z 20, mam nadzieję, że przez te 2 dni Mai się choć odrobinkę poprawiło .....

......czekam z niecierpliwością na dobre wieści ....​

reklama
wiadomosc od Moni:

Dzieki za kazda dobra mysl. Maja wciaz goraczkuje. Choc morfologia i mocz sa ok, to i tak wyglada na b. chora. CRP troszke podwyzszone. Minimalnie lepsze samopoczucie. Maja jest zagadka dla nas wszystkich. Spada jej saturacja, wiec ma stale tlen, no nic damy jej pare dni i sie zdecyduje o terminie. Sciskam i dziekuje.

sa jeszcze zdjecia, wrzuce jak bede miala chwilke:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry