reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane forumowiczki, ciesze sie ze tak jestescie zaangazowane w sprawe Mai :-) ja tez czekam na kazda wiadomosc z lekkim zniecierpliwieniem i obawą, zapewniam Was ze to co wiem od razu Wam przekazuje :-) buziaki dla tych co obserwuja watek ale sie nie wypowiadaja ;-) zachecam do ujawnienia sie :-)

reklama
To ja też się ujawniam ;-)
Na bieżąco śledzę wątek i trzymam kciuki za dzielną Majeczkę i jej Rodziców

a ja nawet słó na to wszystko nie mam poza "Boże pomóż Majeczce i jej rodzicom" jak czytam posty Moni i widzę pokłutą Majeczkę to mi serce pęka:-( ale ostatni post poprawił troszkę humorek, chociaż wolałabym (pewni jak wszyscy), żeby już było po wszystkim i Majeczka była zdrową dziewczynką, a choroba tylko wspomnieniem

Monia trzymajcie się cieplutko, trzymam kciuki i modlę się za was

Ja również myślami jestem z Majeczką i Mońcik:-). Trzymajcie się - modlę się za Majeczkę co wieczór razem z Ingunią:tak:.

Pozdrowionka dla Karlam1

Jak się czuje "nasze" maleństwo :-);-) mam na myśli "naszą" Majunię oczywiście?

Mońcik jestem z Wami całą duszą, mam nadzieję, że Maja ma się lepiej. Ściskam Was dzielne kobietki!

reklama
Też śledzę ten wątek, a raczej historię Mai od początku, dziewczyny nie mam słów na niesprawiedliwość jaka dotyka tak malutkich dzieci i ich rodziców.

Całym serduszkiem jestem z Wami, tzn z Mają jej rodzicami, rodziną, przyjaciółmi i wszystkimi dobrymi serduszkami na BB.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry