reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może po prostu brakuje jej mamy. Tęskni to i niespokojna jest. Codziennie myślami jestem z Wami - będzie dobrze:tak:.

reklama
Monia bo jak cię kopnę..:wściekła/y:.co ty piszesz jakie zapalenie opon mózgowych ?? :szok:Nawet tak nie myśl:no: w końcu padnie ze zmęczenia i będzie spala do rana

Załączniki

• Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    201,5 KB · Wyświetleń: 29
  • zdięcia telefon 009.jpg
    zdięcia telefon 009.jpg
    180,6 KB · Wyświetleń: 34
Moncik mi sie wydaje że ona sie poprostu boi tego co sie dzieje wokół niej :( jedz do niej ..jak ona zasnie to kimniesz sie troche nakrzesle ale zawsze bedzie sie Maja czuła spokojniejsza jak bedzie koło niej mama .
I nie myśl o głupotkach !
wszystko bedzie dobrze !
MUSI BYĆ !

Dokładnie- bezsenność w tym przypadku to napewno stres, strach, zmęcznie itp. Małe dzieci nie potrafią zawsze i wszędzie się wyciszyć, szczególnie teraz jak jest w wieku że już bardzo dużo widzi, ale wciąż nie rozumie... Ot emocje i tyle. Nawet zdrowe dzieciaczki w domu mogą przekształcić się w wampirka energetycznego jak coś im nie pasuje, a co dopiero teraz Majeczka jak źle się czuje, ogólnie wszystko nagle wogkół się zmieniło, przemęczyli ją cały dzień itp. W końcu zaśnie i do rana będzie spokój. A sen sie jej przyda.
TRZYMAJCIE SIĘ DZIELNIE!

A! I żebyś Mońcik już głupotami się nie stresowała, to w ramach uspokojenia- objawami zapalenia opn mózgowych jest senność, śpiączka, wymioty. Nic z tych rzeczy nie ma tutaj miejsca.

Mońcik trzymam kciuki ... modlę się ... i wierzę, że będzie dobrze. Ucałuj Majeczkę :tak: i napisz jak się dzisiaj czuje ...

sms od Moni:

Witaj Karolciu, Maja jest tak niespokojna ze nie dam rady korzystac z netu, wciaz nie jest wesolo. Co 2 - 3 godz wysoka goraczka. Przestala jesc. Nakarmilismy ja przez sonde. Musi byc b zestresowana pobytem tutaj bo nigdy nie byla taka niespokojna. Przy lozeczku nie ma miejsca, tyle wkolo aparatury, znowu nie moge sie ruszyc z pokoju, bo Maja az sie duzi z rozpaczy. Personel blaga o stala opieke. Tak ciezko jeszcze mi nie bylo, pozdrawiam.

Monia przeslala mi jeszcze zdjecia, postaram sie je zaraz dodac.

ps. dziewczyny moze wyslijcie tez do Moni smski, napewno jej bedzie milo! :-)

Dobrze Karolina, ze napisałaś, martwiłam się już niemiłosiernie.
A sms juz poszedł.
Trzymam kciuki, mam nadzieje, że będzie coraz lepiej.
Pozdrawiam Wszystkich!

reklama
Jejciu - biedna Maja!!! Ta niemoc w niesieniu dla Niej pomocy, jest nie do zniesienia!!! Potrzymam za Nią kciuki, chociaż tyle mogę zrobić...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry