reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też dzisiaj non stop tu zaglądam...
cały czas jestem myślami z MM i myślę o oczkach - których nie można zapomnieć jak raz się w niej spojrzy - Naszej Malutkiej Pszczółki
[*]
ANOŁECZEK.....

reklama
Przez cały dzień myślałam o Was i się modliłam....i nadal będę...buuuuuuuuuuuuuuu

Haker, dziękujemy...

Moni teraz potrzeba na pewno czasu. Ale ona wie, że tu jesteśmy i wspieramy ją. Dajmy jej trochę czasu.

Majeczko dbajcie z Oliwką o Rodziców... (*)(*)(*)

dziekuje Ci Haker dziekuje wszystkim dziewczynom ktore mogly towarzyszyc Naszym MM w najgorszym momencie zycia dziekuje Wam drogie e-cicoie i drodzy e-wujkowie zmieniliscie moje zycie zmieniliscie moje podejscie do dzieci a przedewszystkim do mnie samej ta tragedia uswiadomila mi co mam co powinnam szanowac i kochac niezbywac glupim zdaniem odejdz bo boli mnie glowa nie krzycz bo jestem zmeczona ...... DZIEKUJE

Mam nadzieje ze jutro juz nie bede plakac ze uda mi sie byc silna a przedewszystkim ze nasz watek pozostanie nikt nie zniknie i nie zamknie go ..... raz jeszcze dziekuje

I ja ciagle mysle o MM...nie moge przestac...

Majeczko podbilas serca na calym swiecie...
Spij spokojnie Anioleczku(*)(*)(*)...

Haker dziekuje Ci za to co napisales...
Ja tu zawsze bede...

my z Misiem czytaliśmy Biblię (tzn Michaś chciał się nią pobawić)
spokój mam cały czas, ale ten smutek...:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry