reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko śliczny promyczku
[*]
Moniko Marcinie niewyobrażalnie wielkie tragedie przeżyliście i trwacie razem.
Niesamowici jesteście.
Wielcy.
Przeze mnie podziwiani.

Modle się za Majunię i za Was.

reklama
Zaglądam tu ciągle.
Już nie wiem co pisac, ale mam potrzebę byc tu z Wami.

Moniko, Marcinie - spokojnej nocy. Niech Wasze Słoneczka nad Wami czuwają.

Haker dziękuję....

ja tez juz jestem

chcialam dzisiaj balona wyslac , ale nie chcial poleciec , a drugi pekl
kurde

moniko i marcinie jestem z wami

Pocieszyło mnie to, że MM byli spokojni ...
To znaczy, że nasze gorące modlitwy zostały wysłuchane ...

Moniko - pamiętaj, że jak tylko będziesz czuła się na siłach zaglądaj tutaj do nas ...
My tutaj będziemy wszyscy na Ciebie czekać - o każdej porze dnia i nocy ...
Nawet nie wiesz, ilu masz tutaj przyjaciół ...

Pszczółko - teraz jest już dobrze ...
Tam, gdzie jesteś nie ma bólu i cierpienia ...
Spoczywaj w pokoju kochany aniołku
[*]
[*]
[*]

Nie wiem co pisać ale to co napisała Di4n4 w pełni czuje to samo i podpisuje się pod tym !!!

Dobranoc kochani...jutro pewnie znów sie tutaj spotkamy....
MM -modle się za Was...niech życie obdarzy Was juz tylko szczęściem!!!!!Wasze aniołki zadbają o to i czuwać nad Wami będą!!!!!!
Majeczko śpij spokojnie słoneczko nasze
[*] na zawsze zagościłaś w naszych sercach.

Jestem spokojna, tylko serce tak szarpie :frown: nie umiem przestać myśleć:-(

4.gif
Śpij spokojnie aniołeczku

reklama
U mnie świeczka wciąż płonie, niemam odwagi jej zgasić.
Majeczko - pomimo że Cię nigdy nie poznałam śmiało mogę powiedzieć że Cię pokochałam.
Na zawsze zostaniesz w moim sercu. (*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry