reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
weszłam na ustron.naszemiasto, epomoc i... znów łzy
wtedy nadzieja na operację, dziś...

wracam do nauki... w niedzielę egz...
dobranoc wszystkim

reklama
nie wiem, co napisać:no:
byłam dzisiaj na zakupach... z dziećmi
już musielismy uzupełnić, bo przez tydzień nie byłam w stanie tego robić:(
niby fajnie było...
ale ja ciągle mam świadomość, że Majeczka (*) nie pójdzie na zakupy,
nie pobawi się w "kulkach", nie popływa na basenie, nic już nie zrobi
..........................................
nie usłyszymy jej śmiechu, nie spojrzymy w cudne oczka, nie posmiejemy się z nią,
............................................
i dlatego jest mi cięzko
bardzo cięzko......
nie potrafię tego ogarnać....
czuję się tak, jakby odeszło dzieciątko z najbliższej rodziny...
i tak ogromny smutek me serce rozdziera...
i patrze na swoją młodszą córeczkę /starsza od Majeczki o 1 miesiąc i 4 dni, prawie rówieśnice/ i próbuję sobe wyobrazić........ nawet nie mogę o tym mysleć, bo od razu odlatuję.....
Moniko, Marcinie... trwajcie razem! czuję, że niedługo... będziecie szczęśliwi...
Nadal łączę się z Wami w bólu...cierpieniu... żalu...
I znów łzy płyną po policzkach.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

(*)(*)(*)

Kochana Maju odpoczywaj z aniolkami i opiekuj sie rodzicami,

wciaz moje serce na sama mysl sciska bol.......:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

dziewczyny jestescie niesamowite,wasza wiara,sila jest cudowan

pozdrawiam

Czyałam kiedyś artykuł K. Grocholi, którego fragmet szczególnie zapdł mi w serce..:

"...Ilekroć zbliża się listopad, myślę o Tych, którzy umarli...
ale jeszcze bardziej o tych, którzy jeszcze żyją, którzy, jeśli kogoś stracili - tym bardziej tego pragną. (...)
Myślę o tym jak trudno jest nie widzieć cudzych łez, jeśli się człowiek zasklepi w swoim bólu.. i swojej rozpaczy.
(...)
Rzeczy ostateczne dzieją się.
Mamy określony czas - którego nie
znamy.
I dopóki ten czas, jest nasz...
możemy zauważac innych..."
(...)

Majeczka jest już u Pana. W niebiosach wyprosi u Boga łaskę dla Tych, którzy ukochali ją najbardziej...
Tu na Ziemi Monika i Marcin są i będą zauważani.
To piękne. To Ludzkie.

ciężki dzień...smutek....
haker to bardzo miły gest co zrobiłeś dla MM. Dziekuje ci za to.
MM modle się za was abyście nigdy nie stracili wiary.......

[*] Majeczko patrząc na rodziców z niaba zaopiekuj się nimi , niech nie tracą nadzieji ...

tydzień temu Majeczka jeszcze walczyła...
[*]
Mońcik,zawsze będziemy pamiętać o Waszej dzielnej Córeczce
i zawsze będziemy tu na Ciebie czekać,jeśli kiedyś będziesz chciała popłakać,porozmawiać,pomilczeć,nawet za sto lat...
spokoju w sercu,chodź to takie trudne...

Obejrzyjcie... :-( :-:)-(
Żegnaj Majeńko (*)

Po wejściu na ten link trzeba kliknąc na Ściągnij plik: Zegnaj Majeczko....wmv (na zielonym tle)
Należy zapisać plik na dysku i odtworzyć... :-(Włączcie dźwięk...

Majeńko, dla Ciebie Skarbie! (***)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry