reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko Marcinie....:sad::sad::sad::sad::sad:

>>Tylko Bóg Ci dopomoże... Ten co stworzył cały świat...
Wznoszę oczy me ku górze...gdzież pomocną znajdę Dłoń
Tylko Bóg Ci dopomoże...Ten co stworzył cały swiat
On Ci upaść nie pozwoli...
Czujnie Ciebie bedzie strzegł...
Ten co strzeże ludu swego nie pogrąża się we śnie...
Pan Twym stróżem i obrońcą... u Twojego boku trwa...
W dzień Cię słońce nie porazi ani w noc księżyca blask
Pan od złego Cie ustrzeże w swej opiece bedzie miał
Będzie strzegł na każdym kroku... teraz i po wieczny czas
Tylko Bóg Ci dopomoże ten co stworzył cały świat<<

Maju (*)...odpoczywaj Kwiatuszku...

reklama
ja juz w domu po tym smutnym pozegnaniu :-( przez caly czas lzy mi sie lały z oczu a ja powstrzymywalam sie zeby nie wybuchnac na caly kosciol :-( MM pograzeni w smutku ale byl w nich jakis spokoj, calkiem inaczej niz w dniu kiedy zegnalismy Oliwka, ogromna zmiana!!! Monia te spotkania z Bogiem daja CI tyle sily, to az widac!!!

Kazanie - Ksiadz przytoczyl wypowiedz Moniki z pozegnania Mai w szpitalu.... dodal kilak komentarzy..... tak czytal nasze forum.... wszystkie bylyscie tam z nami!!!!

Nawet Ksiadz sie wzruszyl..... wierze ze to juz ostatni taki pogrzeb :-( :-(

Monia, Marcin jeszcze raz sciskam Was mocno i pamietakcie, jestesmy z Wami i dla Was!!!

Karla... :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nawet nie wiem co napisac...
Moniko, Marcinie, jestem sercem z Wami!

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
nie wiem co napisać, brak mi słów, strasznie ciężko mi jak pomyślę co Monika i Marcin teraz przeżywają:-:)-:)-:)-:)-(

U mnie tez pięknie świeci słońce... to nasze Słoneczko...

MM - jestem z Wami...

karlam, dziekuję, że to napisałaś. Nawet nie potrafię sobie wyobraźić, jak się czuje Monia i Marcin, Boże miej ich w swojej opiece.

Karlam dziękujemy, że nam to napisałaś,nie potrafię sobie wyobrazić co czują MOnika i Marcin:-:)-:)-(

reklama
znowu zalana łzami.....................nie wiem co pisać ............:-:)-:)-:)-(
ciesze sie ze MM byli spokojni........ze zaufali..............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry