reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Byłam dziś w przedszkolu. opowiedziałam w grupie mojego Michasia, o dziewczynce...
dziewczynce o imieniu Maja...o jej cudownych oczkach, o walce jaką stoczyła by cieszyć się każdym dniem, by dać miłość swoim najbliższym...
O tym, że nie ma jej dziś wśród nas... ale jest w nas... w miłości, w tysiącach serc które ją pokochały.... Patrzy na mamę, tatę, nas z nieba i uśmiecha się jak tylko takie dzieciątka potrafią...
szczęśliwa...

Na co jedna dziewczynka :" Taki Aniołek Stróż?!" łzy płynęły same... moje i mam które to słyszały...

O 11 Dzieci w grupie Mojego synka wypuszcza białe balony przez balkon prosto do Maji...śpij spokojnie i czuwaj nad rodzicami

MM Tulę.

Dziś :-(trudny :-(dzień :-(dzień ... w którym pękło niebo... z płaczu....:-(tęsknoty...:-(
Zimno... Pada

Ale wierzę wierze, że maleńkiej jest ciepło... choć nie tak to powinno wyglądać!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Trzymajcie się

Kochana Majeczko poznałam Cię na tym forum i stałaś Mi się bliska jak własne dziecko, zapewne poruszyłaś nie tylko moje serce i nie tyko moje serce dziś płacze.
Żegnaj Kochana Twoje oczka na zawsze pozostaną w mej pamięci.Wierzę że jesteś teraz zdrowym Aniołkiem i razem z siostrzyczką czuwacie nad rodzicami.
znicz1pv3rr7.jpg

Moniko i Marcinie nic co napiszę nie ukoi waszego bólu w takim dniu.Modlę się o Siłę i Wiarę dla Was.Wasze serca są mocno zranione wierzę że czas pozwoli Wam te rany zaleczyć.Choć sam wiem jakie to jest trudne im więcej czasu upływa to bardziej się tęskni.I dopiero mój synek pozwolił mi o tym bólu zapomnieć z czego Wam z całego serca życzę.
KOCHANI-Wytrwajcie i nie poddawajcie się.

Majeczko, powiększyłaś grono Aniołków... Śpij słodko i opiekuj się razem z Oliwką Rodzicami... Na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci, naszych sercach...
Nie mogę uwierzyć nadal...:no::no::no:

Moniko i Marcinie, myślę wciąż o Was i modlę się, aby Bóg dał Wam wiele siły, żebyście przetrwali dzisiejszy dzień, żeby Wam wynagrodził wasze cierpienia,... Przytulam was mocno...

Jest mi strasznie smutno... Jak każdemu tutaj... Znowu łzy...

Majeczko, Kochana Pszczółko nasza... (*)(*)(*)

pierwszy wpis na forum .....
i serce płacze, że właśnie taki ......
śledziłam historię Majusi i Jej Rodziców od dawna .....
a teraz milczę myśląc o Nich .....
daj Im Boże siłę ......

Agnieszka :(

Moniko, Marcinie, błagam Boga o siły dla was, bądźcie dzielni tak jak dzielna była Wasz pszczółka.
Majeczko nigdy Ciebie nie zapomnę

chciałabym coś napisać ale nie wiem co..............pustka.......zal.....bol........
myślę i modle sie cały czas..........:-:)-:)-(

mam nadzieje ze Madzia ma spokojna i bezpieczna podróż.........

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry