reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko, Marcinie myślami jestem z Wami...
Modlę się o siłę dla Was...
dziś nie wiem, co pisać, czy pisać...
w myślach zapanowała totalna pustka...
smutno mi...

Madziu również ja dziękuję za cały Twój wkład we wszystko, wieniec na pewno jest ładny, ja nie dałabym rady go zamówić:no:

reklama
Nic sensownego nie jestem w stanie napisac...serce boli a oczy same placza...

Boze prosze Cie daj Monice i Marcinowi duzo sil na pozegnanie z Majeczka...:(:(:(...

(*)(*)(*) Majuniu dla Ciebie Aniolku...

...Nadeszła taka chwila, że w końcu przestało boleć,

że zasnęła :-( na trochę dłużej,

dłużej niż zwykłe i obudziła się wśród Aniołów

WOLNA.

Piatek ...:dry:

ściskam mocno

Ciężko,bardzo ciężko... Jeszcze w to nie wierzę....
Monia,Marcin jestem z Wami modlitwą.....
Maju śpij spokojnie..... [*}

Długo nie spałam, myślałam, modliłam się, teraz tez już nie mogę spać..

MM, wesprzyjcie się na Jego ramionach, niech Was poniesie i da Wam siłę i wiarę...

Ja też wczoraj długo nie mogłam zasnąć, a dziś nie mogłam doleżec. ..... Będę się dziś modliła z całych sił za Majeczkę i jej rodziców...

Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

podpisuję się pod tym

Madzia dziękuję za wszystko... za wieniec, za to że będziesz z Monika i Marcinem w tych najtrudniejszych chwilach... Pożegnaj proszę Majeczkę w naszym imieniu :-(

Majuniu... (***)
Oliwko... (***)
zgadzam się z Ines i dołaczam do prośby:-(

[

reklama
Jestem.......nie powiem dzieńdobry bo jaki on tam dobry:-(....

nie puszczę tych balonów bo nie mam takich żeby pofrunęły z tym gazem w środku:zawstydzona/y: a te dmuchane przeze mnie wcale nie chcą się poderwać wczoraj sprawdzałam.....:zawstydzona/y:

Madziu dziekujemy za wszystko, przekaż Moni, Marcinowi proszę, że zawsze tu będziemy dla nich.....

Serce mi pęka........

Będę się modlic....

Podobno jak dzwony biją na Ostatnim Pożegnaniu to Aniołowie schodzę z nieba zabrać duszyczkę..... u mnie tak bynajmniej mówią....zabiorą naszego aniołka do nieba by tam zaznała szczęścia z Panem....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry