reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko, Marcinie myślami jestem z Wami...
Modlę się o siłę dla Was...
dziś nie wiem, co pisać, czy pisać...
w myślach zapanowała totalna pustka...
smutno mi...

Madziu również ja dziękuję za cały Twój wkład we wszystko, wieniec na pewno jest ładny, ja nie dałabym rady go zamówić:no:

reklama
Nic sensownego nie jestem w stanie napisac...serce boli a oczy same placza...

Boze prosze Cie daj Monice i Marcinowi duzo sil na pozegnanie z Majeczka...:(:(:(...

(*)(*)(*) Majuniu dla Ciebie Aniolku...

...Nadeszła taka chwila, że w końcu przestało boleć,

że zasnęła :-( na trochę dłużej,

dłużej niż zwykłe i obudziła się wśród Aniołów

WOLNA.

Piatek ...:dry:

ściskam mocno

Ciężko,bardzo ciężko... Jeszcze w to nie wierzę....
Monia,Marcin jestem z Wami modlitwą.....
Maju śpij spokojnie..... [*}

Długo nie spałam, myślałam, modliłam się, teraz tez już nie mogę spać..

MM, wesprzyjcie się na Jego ramionach, niech Was poniesie i da Wam siłę i wiarę...

Ja też wczoraj długo nie mogłam zasnąć, a dziś nie mogłam doleżec. ..... Będę się dziś modliła z całych sił za Majeczkę i jej rodziców...

Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

podpisuję się pod tym

Madzia dziękuję za wszystko... za wieniec, za to że będziesz z Monika i Marcinem w tych najtrudniejszych chwilach... Pożegnaj proszę Majeczkę w naszym imieniu :-(

Majuniu... (***)
Oliwko... (***)
zgadzam się z Ines i dołaczam do prośby:-(

[

reklama
Jestem.......nie powiem dzieńdobry bo jaki on tam dobry:-(....

nie puszczę tych balonów bo nie mam takich żeby pofrunęły z tym gazem w środku:zawstydzona/y: a te dmuchane przeze mnie wcale nie chcą się poderwać wczoraj sprawdzałam.....:zawstydzona/y:

Madziu dziekujemy za wszystko, przekaż Moni, Marcinowi proszę, że zawsze tu będziemy dla nich.....

Serce mi pęka........

Będę się modlic....

Podobno jak dzwony biją na Ostatnim Pożegnaniu to Aniołowie schodzę z nieba zabrać duszyczkę..... u mnie tak bynajmniej mówią....zabiorą naszego aniołka do nieba by tam zaznała szczęścia z Panem....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry