reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też słońce wychodzi co jakiś czas... Ja sama już nie wiem co pisać... Ważne, że Monika, Marcin i Maja są w naszych myślach. Ważne, że ich wspieramy w taki sposób jaki tylko potrafimy...
Świeczka już u mnie została zapalona dla Majeczki... (*)(*)(*)

Madziu, obyś szczęśliwie dojechała.

Zosieńko, Gwiazdko, bądź dzielna i walcz dalej!!!

reklama
Strasznie dziś smutny dzień..

Majeczko spoczywaj w pokoju(*)(*)(*)........

Moniko Marcinie łączę się z Wami w cierpieniu i bólu........
Boże dodaj Im sił......proszę....

za pół godziny rozpocznie się ceremonia żałobna, a ja zapalę światełko i uklęknę do modlitwy........łzy znowu same płyną po policzkach....nie mogę pisać przepraszam

Majeczko,Aniołku cudowny...
....spoczywaj w pokoju(*)(*)(*)

Najszczersze Wyrazy współczucia dla Rodziców

Majuniu kochana dla Ciebie światełko
[*] Siostrzyczki opiekujcie się rodzicami bo Oni tego bardzo potrzebują!

Niemogę sobie znaleść miejsca od soboty :-(jest mi tak zle i smutno
za pół godziny....................och niemogę:-:)-:)-(

Im bliżej 11:00 tym jestem bardziej poddenerwowana... Brzuch mnie boli, ściska w sercu,... DLACZEGO MAJA?????????

Aniołku nasz, spoczywaj w pokoju... (*)(*)(*)

Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie
a światłość wiekuista
niechaj Jej świeci
na wieki wieków. Amen.

Im bliżej 11:00 tym jestem bardziej poddenerwowana... Brzuch mnie boli, ściska w sercu,...

Aniołku nasz, spoczywaj w pokoju... (*)(*)(*)

Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie
a światłość wiekuista
niechaj Jej świeci
na wieki wieków. Amen.

Serce mi kołata, chyba sie boje?!:-(

Jest 10.30 za 30 minut......................Majeczko powiększysz grono Aniołków..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie wiem co pisać ..............to dla mnie trudne ,łzy płyną po policzkach ...............
Moniko,Marcinie bądzcie silni wasza wiara wam na to pozwoli wiem że jest ciężko ,bardzo ciężko...........Modlę sie za was i myślami jestem z wami................buuu....
Majeczko świeczka dla Ciebie się pali to rozjaśni Ci drogę do Nieba...................
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Majeczko..................Zegnaj kochany Aniołku!
Na zawsze pozostaniesz w mej pamięci...........te twoje oczka pełne nadziei i zarazem bólu przez który musialaś przejść w tym swoim krótkim ale pełnym miłości życiu......

(*)(*) Majeczko pszczółko Kochana Tysiące serc poruszyłaś.........

reklama
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
W Szczecinie słońce świeci rozświetla drogę dla naszego Aniołka.
MM modle się razem z wami........

Śpij spokojnie Majeczko
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry