reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rozmawiałam dziś z Justyną. Wczoraj nie mogła wejść do Zosi ani o 11 ani o 16. Było dużo nerwów ale udało się małą zobaczyć na wizycie o 20. Mała była bardzo kontaktowa i uśmiechała się jak to prawie 3 miesięczne dzieciątko potrafi :)
Ma 18 wdechów wspomaganych, reszta własne. Cały czas trzymamy kciuki i pamiętamy o modlitwie. Jak coś więcej będę wiedzieć - dam znać.

To cudownie, ze Zosia walczy!!! Dzielna dziewuszka!!! Tak dalej Maleńka!!!

Na szarfie jest napis: Majeczko, serc tysiące poruszyłaś.... ciocie i wujkowie z BB....sama tak zadecydowałam....przepraszam ale było troche propozycji a ja musałam juz podac....
Mam nadzieje że jest dobrze....
....
Majuś słońce nasze......
[*]
[*]
[*]

Madziu nie masz za co przepraszać, jest bardzo dobrze..możemy tylko dziękować, że się podjęłaś tego trudnego zadania

Ja też nie:-:)-:)-(
ani rozumem, ani sercem, ani duszą:no::no::no:
niczym nie potrafię....
i mam tak wielki żal.... do świata /nie chcę napisać, że do Boga/
dleczego tak okrutnie pogrywał...
przepraszam
przepraszam
mam takie myśli...
zazdroszę /w senscie pozytywnym/ tym, którzy tak mocno wierzą...
ja nie potrafię

Ja też jakoś nie mogę uwierzyć..
serce peka...
nie mogę zaufać, aż tak bardzo woli naszego Pana

Ale modlę się o siły dla Was Moniko i Marcinie, przed wami tak trudne chwile...
Oby w Waszych sercach ciągle byłą taka wiara i nadzieja, ufność, ze odejście Majuni ma sens....
Oby w Waszych sercach pojawiło sie znowu światełko....światełko radości, ogromnej miłości i spokoju

Majeczko odpoczywaj spokojnie (*) (*) (*)

Majeczko spoczywaj w pokoju
[*]

i opiekuj się z góry rodzicami aniołku malutki.

Majeczko , całą noc paliłam za Ciebie świeczke , za Twoja kochana duszyczkę!Brkuje mi ciebie , jak własnego dziecka !
Maleńka ,opiekuj sie mamusia i tatusiem tam z nieba , i daj im sile walczyc !(bedziesz teraz ich Aniołkiem Stróżem )
Majuniu bardzo Cie kochamy i nigdy nie zapomnimy, zostaniesz w naszej pamieci na zawsze !
Teraz odejdz w spokoju , bo Jezuska ....malenka byłaś cudem !

Majeczko
[*]
[*]
[*] :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Zawsze Pozostaniesz W Naszych Sercach
Boze Daj Siłę Monice I Marcinowi

MAJECZKO SPOCZYWAJ W POKOJU
[*]
[*]
[*] aniołku
[*]
[*]
:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Boże daj siłe im rodzicom...modlę się za was...

Witam!

Dziś...brak mi słów.

Moniko i Marcinie jestem z Wami w tym smutnym dniu...

Zapalę świeczkę, puszczę balonik, pomodlę się - tylko tyle mogę zrobić...

Serce krwawi... nie tak miało być, nie tak...

Majeczko spoczywaj w pokoju. Zostaniesz w naszych sercach na zawsze jako dzielna bohaterka, waleczna pszczółka, nasza mała księżniczka.
Tęsknimy!!!
[*]
[*]
[*]

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry