reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem...tylko tyle mogę dziś zrobić dla MM...

Niebo płacze...moje serce płacze....

Majeczko (*)...pamiętam i będę pamiętać zawsze....

reklama
Czy u was tez dzis swieci słońce .......................................:-(

siedze i rycze .....córeczka na mnie patrzy smutnymi oczkami........:-(
nie wiem jak dotrwam do 11 ............a potem to juz w ogole ............

Majeczko - ŚPIJ Kochanie!! Aniołki się Tobą zaopiekują........
MM - jestem z Wami modlitwą..

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Moniko i Marcinie ..... Bóg jest z Wami ...... ja sercem też

Majeczko Słonko zawsze będę o Tobie pamiętać Kruszynko
[*]
[*]
[*]

Moniko, Marcinie niech ogromna miłość jaką obdarzyliscie Majcika da Wam siłę przetwać ten smutny dzisiejszy dzień i pustkę, która po Maleńkiej została.
Bóg jest z Wami i da Wam siłę pozbierać się po tej tragedii.
Myślami, modlitwą jestem z Wami...

*****[']['][']['][']*****

jeszcze tylko dwie godziny i pożegnamy naszego Majcika na zawsze....Żałuję, że nie mogę być tam osobiście....żałuję, że wogóle musimy ją żegnać .... jestem w pracy, ale i tak o 11 zapalę świeczkę w oknie dla naszego Aniołka, mam w nosie, co powiedzą ludzie włącznie z moją szefową...tak mi źle....

Moniko i Marcinie- oby Bóg dał Wam siły.....Majeczko: słodkich snów...

(*) (*) (*)
Pograzamy sie w smutku i zalu po stracie tak cudownej, malej, ale bardzo WIELKIEJ istotki MAI BLONSKIEJ, ale za 2 godziny Twoja duszyczka odejdzie do Aniolkow i zazna spokoju. Tylko swiadomosc tego,ze juz nie bedziesz cierpiec pomaga mi zrozumiec cel twojego odejscia. Drodzy rodzice tej niesamowitej osobki- badzcie silni. Ona odeszla tylko cialem,ale jej dusza jest z wami!!!
Tak mi smutno!!!!
MAJECZKO CZUWAJ NAD RODZICAMI I POZWOL IM SIE JESZCZE W ZYCIU SMIAC.

ZAWSZE BEDZIESZ W MOIM SERCU!!!

(*) (*) (*)

"Ty byłaś miłością, ciepłem, światłem jak słońce na niebie zasnęłaś, zrobiło się zimno, ciemno, brak nam ciebie ...."

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry