reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć rozumem............nie potrafię..........nie rozumiem dlaczego...........:no::no::no::-:)-:)-:)-:)-(

Nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć rozumem............nie potrafię..........nie rozumiem dlaczego...........:no::no::no::-:)-:)-:)-:)-(

Ani ja... :-( :no: :-( I,chyba,nikt tego nie zrozumie... :-(

Kochane,a czy kolorki na BB zmienia sie dzis,czy nie...? :-(

Musze sie polozyc...
W miare spokojnej nocy zyczye wszystkim... :-(

MONIKO,MARCINIE... Podziwiam... Wierze... Sciskam... :-(

MAJUNIU... Zegnaj Sloneczko... :-( [*] [*] [*]

No i ten dzień nadszedł:-:)-:)-(
strasznie mi cięzko..
mi, osobie obcej, która pokochała Majeczkę (*)
a co dopiero..............
ech... MM.... przytulam mocno, bo ic już innego oprócz siebie zaoferować nie potrafię
ja też nie mogę zasnąć:no::no::no:

Ja też nie:-:)-:)-(
ani rozumem, ani sercem, ani duszą:no::no::no:
niczym nie potrafię....
i mam tak wielki żal.... do świata /nie chcę napisać, że do Boga/
dleczego tak okrutnie pogrywał...
przepraszam
przepraszam
mam takie myśli...
zazdroszę /w senscie pozytywnym/ tym, którzy tak mocno wierzą...
ja nie potrafię

widzę,ze nie tylko ja nie mogę spać...nie wiem co napisać...mam myśli podobne do Kate...
Madziu,przytul jutro mocno Monikę i Marcina...

Boże daj Im siłę.............
Majeczko kochana,spoczywaj w pokoju
[*]

Powinnam iść spać
Asia do szkoły
pobudka o 7
Natalka wstanie o 8
potem trochę pracy...
jutro muszę się czymś zająć, bo.....
oczywiście o 11:00 puszczę baloniki w świat:tak:
i wykonam coś na podobieństwo modlitwy
żeby choć duchem być przy MM
i pożegnac Majeczkę (*)
i znów ryczę...

Madziu kochana proszę mocno jutro przytul MM i powiedz im coś ciepłego, dającego otuchę...
niech wiedzą, że mają wsparcie w nas... zawsze i wszędzie... niech tylko dadzą sygnał, a my tu będziemy....
zawsze...

Cały wieczór myślę o Majeczce, o Monice i Marcinie, płaczę co chwile, tak bardzo mi żal i przykro. Mój Boze, nie znałam ani Majeczki, ani MM, a tak strasznie mnie dotknęła śmierć tego dzieciątka.....
Maja miała chyba tu na ziemi taką misję, żeby wielu z nas dać do myślenia, żeby zmusić nas do przemyślenia i zastanowienia sie co tak na prawdę w zyciu jest ważne.....

(')(')(') dla Mai

reklama
MM - dużo siły dla Was w tym dniu, najgorszym z możliwych:-:)-:)-(
Niech Bóg pozwoli Wam go przetrwać....
Myślami i sercem jestem z Wami, modlę się......

Majeczko - śpij kochany Aniołku
[*]
[*]
[*]:-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry