reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NikaMD...czytam twojego posta i czuje dokładnie to samo co Ty...napewno nie ja jedna....

Dziewczyny...czy jest taka mozliwosc zeby w piatek zniknely kolory na naszym forum...na znak zaloby...

W tej sprawie trzeba by napisać do administatora...

reklama
nie byłam na codzień na tym wątku, ale to co przeczytałam niezmiernie wzruszyło mnie do łez, w nocy kiedy niespałam myślałam tylko o jednym co robi Monika i Marcin, jak im musi być ciężko, strata Oliwki a teraz Mjeczki .....łzy cisną się do oczu, Moniko ..... Marcinie..... już wszystko zostało napisane a ja ze swojej strony się pod tym podpisuję.
Czas goi rany, ale blizny na zwsze pozostaną i tak ma być dziewczynki nie mogą być z Wami ciałem ale na zawsze niech pozostaną duchem, Musicie być mocni bo czeka Was ciężki okres w Waszym życiu , pogodzenie się z tą sytuacją, poukładanie wszystkiego na nowo, ..... a my bądzcie tego pewni -mimo że się nie znamy osobiście- będziemy zawsze z Wami w naszych myślach i modlitwie.

Myślę że ten wątek nie zostanie zamknięty, i będziemy w kontakcie a za jakiś czas porozmawiamy o innych sprawach , pamiętając o tym co było....i z nadzieją patrząc w przyszłość.

A ja ze swojej strony dodam że też starciłam 2 dzieci tylko że to były wczesne ciąże, więc poznałam maleńką namiastkę tego co Wy przeszliście.

Moniko , Marcinie jestem z Wami całym sercem i ufam że........Wy najlepiej wiecie co.

NikaMD...czytam twojego posta i czuje dokładnie to samo co Ty...napewno nie ja jedna....

W tej sprawie trzeba by napisać do administatora...

Ja rowniez....sie z wami zgadzam .jestesmy tu dlugo znamy sie.........naszym celem bylo wspieranie Moniki i Marcina a przede wszystkim modlitwa za wyzdrowienie Majki:-(
teraz modlimy sie za jej spokój.......................:-(
Boli mnie jak ktos pisze ze ten watek stal sie miejscem do plotkowania ...........wiekszosc z nas piszacych jest z Monika od poczatku ............dla nas ten watek jest czyms wyjatkowym ...........wyrazamy swoje uczucia...radosc, smutek, zal.........tak bylo zawsze i tak pozostanie
I prosze by nikt nie ranil niczyich uczuc!!!!!!!!!!!!

...proszę podajcie jeszcze raz nr konta, chcę dołożyć się do wieńca,
A jeśli chodzi o Malwinkę to ja już zdecydowałam swój 1% podatku przekazuję na pomoc dla niej.

łzy płyną i serce płacze jak sobie przypomnę.........Maju kruszynko...... jeszce do mnie nie dotarło...........

to numer konta: 97 1540 1173 3001 4002 9142 0001
konto w Banku Ochrony Srodowiska BOŚ
Magdalena Grzesiak
ul.Wrocławska 67/5
63-400 Ostrów Wlkp.

Ten watek jest bardzo ważny, chodziło o to ze nie wazne gdzie sie znajduje, "to tylko watek na jakims tam forum" moglby by na innym portalu, nie w formie forum tylko innej, nie wazna forma, tylko tresc
tresc ja bardzo wazna
zreszta chyba domyslacie sie po calosci mojego postu ze nie mialam nic zlego na mysli...

I watek tego nie zostanie zamkniety tak dlugo jak bedziemy na nim aktywne :)

Jestem za barwami załobnymi w piatek i minutą ciszy w piatek

madziu ja rónież nie potrzebuje potwierdzenia ...

Moniko
podziwiam cię.... twoją siłę.... wiarę....jesteś wzorem.

Majeczko
[*] w piątek o 11 również zapale dla ciebie światełko...niech ci ta,m będzie dobrze.........

Ja zagladam tutaj, bo chcę wesprzeć swoją pamięcią o Mai Monisię i Marcina, chcę żeby wiedzieli, że nie zostali sami..., że pamiętam o ich córeczce i o nich ...że się za nich modlę.

Maję poznałam ponad 5 miesięcy temu, właśnie tutaj na BB, dzięki Karlam ... gdy przeczytałam jej wspis z prośbą o pomoc i pamiętnik Mońcik to już nie mogłam przejść obojetnie obok tego wątku. Od tamtej pory jestem tu niemalże codzinnie i chcę żeby Monika i Marcin wiedzieli, że poprzez moje posty łączę się z nimi w bólu i przytulam....

Ten wątek wiele dla mnie znaczy i zapewne wiele też znaczy dla Moniki, tutaj poznałysmy wspaniałych ludzi, tutaj przez te kilka miesięcy wspólnie wspierałysmy Monikę i Maję w ich walce, to jest nasza wspólna historia, historia walki o Maję...
Zgadzam sie z tym w 100% dla mnie tez jest to bardzo wazne tyle czasu Maja byla z nami tutaj obecna caly czas kibicowalysmy jej a teraz jestesmy tutaj w tak ciezkich chwilach takze dla nas i dla mnie jest to rodzaj pocieszenia ze nie jestem tutaj sama ze Maja zjednoczyla tyle osob

reklama
"...Na równi z zebrakiem sa moje marzenia...
...On prosi o wsparcie ...ja o wspomnienia...
...Bo tylko one mi pozostały...
...Bo pragnę pamietać Moj Aniele ...
...Bo chcę pamiętać wszystko i wszędzie...
...Bo przecież Byłaś...Jesteś i ...Będziesz..."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry