reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
im bliżej piątku, tym znów mi ciężej...
im dłużej myślę, tym jest mi smutniej...
gapię się w monitor, mam doła...
już nie pytam DLACZEGO?
nie mówię, że to niesprawiedliwe...
On i tak robi to, co zaplanował...
Boże wierzę Ci i ufam, ale jest mi przykro i smutno!!!
to wszystko zaczęło się tam... w ogrodzie Eden...
a miało być tak pięknie...

Kochana Mońcik....
Trzymaj się, choc to dla mnie niewyobrażalne trwać po stracie Dzieciątka...
Historię Twojej Majeczki poznałam niestety juz po fakcie... Śliczna dziewczynka i taka dzielna...
A ostatnie zdjęcie... Ona się z Wami żegnała, to takie spojrzenie mówiące: ja już wiem, bądźcie dzielni, kocham Was, do zobaczenia...
Trzymaj sie kochana, ja nie potrafie, nie mam siły więcej pisać... Będę sie modlić za Nią i za Was, przytulam Was...

Kochani MM przytulam cieplutko i modlę się cały czas o siłę dla Was .....

Majeczko kwiatuszku nasz kochany ... dla Ciebie
[*]
[*]
[*]

Moim zdaniem ten wątek stał się już tyko miejscem plotek.Rodzicom może być przykro(mnie na pewno byłoby przykro) widząc że temat tak bolesny ciągle jest tak oblegany.Zapewne chodzi tu o pamięć ale nie w ten sposób(pieniądze, wycieczki)
Według mnie nie ma tu żadnych plotek, każdemu jest tutaj ciężko i każdy na swój własny sposób próbuje wyrazić to co czuje...To, że ten wątek jest tak oblegany świadczy jak dla mnie tylko i wyłącznie o tym, jak wiele serc poruszyła Majeczka...
Może kilka postów pojawiło się niepotrzebnie, ale uważam, że watek powinien istnieć jak najdłużej...W końcu każda z nas na swój sposób związała się z Mają emocjonalnie...

Majeczko
[*]

Dziewczyny! Wiem ze to watek o Majeczce ale skupmy sie tez troszke na Zosi. Czy wie ktos co sie z nia dzieje, jak sie czuje po zabiegu?

[*]
[*]
[*] Majeczko...:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry