reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wspierajmy ich modlitwą zeby przetrwali ten trudny czas ,Napewno Monika soboie by nie zyczyła takich sytuacji jaki troche tu zaszły !!!!
A spotykamy się na wątku Majeczki zeby ja wspominac i zebysmy mogły wszystkie się wspierać i wygadać sie w tym trudnym dla nas tez czasie bo przecież wszyscy tutaj kibicowalismy Majeczkę i Monikę I Marcina.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Serce Malwiny

(*)(*)(*) Majeczko Pamietamy

POPIERAM!!!

reklama
Nieistotna nie pisz ze: " to tylko watek, na jakims tam forum
nie zaprzatajcie sobie tym teraz głowy"

bo dla Moniki to relacja zycia jej dziecka i miejsce gdzie poznala wielu wspanialych ludzi!!! mysle ze to forum jest dla niej bardzo wazne jak i dla nas :-)

a jesli chodzi o "pretensje " ze watek zostal przeniesiony to faktycznie przeciez nikt tego nei zrobil zlosliwie tylko w dobrej wierze i mnie to osoboiscie nie przeszkadza ...

Mysle, że nieistotna nie miała nic złego na myśli. Wszyscy całym sercem jestesmy z MM

Też uważam że ten wątek jest bardzo ważny!

Co do przeniesienia wątku do Kącika zadumy...nie oceniajcie tego źle! Myślę że osoba, która to zrobiła (AniaSlu?) nie miała naprawdę nic złego na myśli! Rozumiem Wasze uczucia ale spróbujcie na to spojrzeć z innej strony. Może właśnie ta osoba, która to zrobiła uważała to za jak najbardziej właściwe, chciała dobrze a nie źle, chiała w ten sposób pożegnać Maje. Żegnamy się z Majunią więc wątek znalazł się, mimo że to bardzo smutne, w takim właśnie miejscu... :-(

Jak zwykle codziennie rano gdy tylko przychodze do pracy otwieram komputer i sprawdzam co u Majeczki i niestety znow nie zdazyl sie cud...
Miniko Marcinie myslami jestem caly czas z wami modle sie o sile dla was..........

Moim zdaniem ten wątek stał się już tyko miejscem plotek.Rodzicom może być przykro(mnie na pewno byłoby przykro) widząc że temat tak bolesny ciągle jest tak oblegany.Zapewne chodzi tu o pamięć ale nie w ten sposób(pieniądze, wycieczki itp.)

Maju śpij spokojnie (*)(*)(*)

Ja zagladam tutaj, bo chcę wesprzeć swoją pamięcią o Mai Monisię i Marcina, chcę żeby wiedzieli, że nie zostali sami..., że pamiętam o ich córeczce i o nich ...że się za nich modlę.

Maję poznałam ponad 5 miesięcy temu, właśnie tutaj na BB, dzięki Karlam ... gdy przeczytałam jej wspis z prośbą o pomoc i pamiętnik Mońcik to już nie mogłam przejść obojetnie obok tego wątku. Od tamtej pory jestem tu niemalże codzinnie i chcę żeby Monika i Marcin wiedzieli, że poprzez moje posty łączę się z nimi w bólu i przytulam....

Ten wątek wiele dla mnie znaczy i zapewne wiele też znaczy dla Moniki, tutaj poznałysmy wspaniałych ludzi, tutaj przez te kilka miesięcy wspólnie wspierałysmy Monikę i Maję w ich walce, to jest nasza wspólna historia, historia walki o Maję...

Ja zagladam tutaj, bo chcę wesprzeć swoją pamięcią o Mai Monisię i Marcina, chcę żeby wiedzieli, że nie zostali sami..., że pamiętam o ich córeczce i o nich ...że się za nich modlę.

Maję poznałam ponad 5 miesięcy temu, właśnie tutaj na BB, dzięki Karlam ... gdy przeczytałam jej wspis z prośbą o pomoc i pamiętnik Mońcik to już nie mogłam przejść obojetnie obok tego wątku. Od tamtej pory jestem tu niemalże codzinnie i chcę żeby Monika i Marcin wiedzieli, że poprzez moje posty łączę się z nimi w bólu i przytulam....

Ten wątek wiele dla mnie znaczy i zapewne wiele też znaczy dla Moniki, tutaj poznałysmy wspaniałych ludzi, tutaj przez te kilka miesięcy wspólnie wspierałysmy Monikę i Maję w ich walce, to jest nasza wspólna historia, historia walki o Maję...
Dokładnie tak samo czuję...
Spij spokojnie Majeczko! (*)

reklama
Jestem i ja...i nie wiem co pisac...w glowie metlik,serce peka,lzy cisna sie na oczy:(..
nie pytam juz dlaczego,pewnie tak mialo byc chociaz tak trudno sie z tym pogodzic:(
Patrze na moja Veroniczke,bylismy o krok przed taka tragedia achhh...
Modle sie o sily dla MM chociaz tak moge ich wesprzec...

(*)(*)(*) dla Aniolka...

Dziewczyny...czy jest taka mozliwosc zeby w piatek zniknely kolory na naszym forum...na znak zaloby...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry