reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zaglądam tutaj codziennie i niewiem co mam pisać. jest mi bardzo smutno i żle.
Wciaz nie mogę uwierzyć.... Wszystkie takie tu mądre słowa piszecie i tak pięknie, że ciągle lecą łzy.

Mońcik - strasznie się cieszę, że masz tyle siły i zagladasz do nas i na bieżąco nas informujesz co u was... Czytając twoje posty robi mi się tak lżej na sercu... jestem cały czas z wami i modlę się za Majeczkę i o siłę dla Was....

Ja też złożyłam się na wieniec tylko, że nie wysłałam przelewu zrobiła to w swoim i moim imieniu Kubusiowa

Ja też przeczytałam pamiętnik Moniki od dechy do dechy :-:)zawstydzona/y::-(

Prawdopodobnie będę na pogrzebie w piątek.

reklama
Dziewczyny chciałam tylko powiedzieć byście nie przejmowały sie tym, że wątek został przeniesiony
to tylko symbol, nie pytajcie "komu to przeszkadzalo, komu, komu" bo ten ktoś nie miał nic złego na mysli i moze niepotrzebnie tego kogos urazicie
przykro mi ze watek o niemowlaczku Mai stał sie watkiem o pozegnaniu Mai...
to tylko watek, na jakims tam forum
nie zaprzatajcie sobie tym teraz głowy
to pytanie, to impuls, zmiany często rodzą pytania... różne...
nie moge patrzec na te [...]przerabianych zdjec Mai
Niech z szacunkiem spoczywa w spokoju
:-( zrobiło mi się troszkę przykro (choć nie wiem, czy powinno), ale jeśli faktycznie to zdjęcie uśmiechniętej Mai przeszkadza, to je usunę. zrobiłam to dla MM, żeby troszkę ich pocieszyć, być może zły pomysł:-( napiszcie szczerze
dla mnie osobiście nie jest to brak szacunku, nie mam zamiaru "handlować" czyimś nieszczęściem:no: ale jeśli to, co zrobiłam jest nietaktem, powiedzcie mi otwarcie, chcę poznać wasze zdanie (przepraszam, żę pytam tu i wprost, ale wolałabym być ok)

spokojnie kochasek, niczym sie nie przejmuj. jedna osoba miała cos przeciw i sama przyznała, że to jej problem. I tak to zostawmy. Szkoda roztrzasać temat.

Lepiej pomysleć o Mai i o jej rodzicach, a w tym kontekście o swoim życiu :-:)-(

Moim zdaniem ten wątek stał się już tyko miejscem plotek.Rodzicom może być przykro(mnie na pewno byłoby przykro) widząc że temat tak bolesny ciągle jest tak oblegany.Zapewne chodzi tu o pamięć ale nie w ten sposób(pieniądze, wycieczki itp.)

Maju śpij spokojnie (*)(*)(*)

Zgadzam sie a reszty nie komentuje

Dla wszystkich siły i zdrowia życze

ok, czyli tematu nie było, a ja się postaram już nie robić nic, co mogłoby komuś sprawić przykrość, zwłaszcza MM:-(
(fotkę usunęłam)

Dziewczynki życzę wszystkim miłego wieczorku
i Wam MM spokoju ducha i ukojenia żalu...
Lece kąpać dzieciaczki... jak sie cieszę że są!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maju śpij słodko i czuwaj nad najbliższymi swoimi...

Najtrudniej jest tym którzy zostają....

Jestem...
Cały czas myślę o was kochani....jutro idę kupić znicze....odebrać wieniec....ahhh :(
Jakie to wszystko smutne..:-(..... ale damy radę! Pożegnamy pszczółkę kochaną...
wiem że jeszcze dłuuugo będę miała łzy w oczach na myśl o "naszej" dzielnej dziewczynce, że jeszcze wiele razy obudzę sie w nocy zalana łzami....ale ufam i wierzę że kochane dzieciątko jest szczęsliwe u Pana.....to dodaje mi sił!
Przytulam was MM......bardzo mocno!

reklama
witam dziewczynki

moncik przytulam was kochana

o pieniadzach nie pisze , bo ja osobiscie tez bym nigdzie za to nie wyjechala , ale to moje zdanie

w piatek bede z wami sercem i dusza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry