reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nieistotna to nie "szał na żałobę" to tęsknota,smutek,żal osób które poznały historie Majeczki i jej rodziców.Teraz to wyczekiwanie na wyniki sekcji i pokazanie MM,że jesteśmy z nimi.
Kicz jak kubeczki to przesada i tu tego na pewno nie będzie.A aniołki i świeczki to wyrażanie swoich uczuć,każdy robi to na swój własny sposób.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

reklama
Modliliśmy się cały czas a teraz Majeczka się modli za nas a najbardziej za swoich najkochańszych rodziców aby mieli siłę przetrwać tą tragedie

Vici "szal na złobe" i kubeczki dotyczyly tamtej sytacji a nie tej
wszystkie posty ktore sa tu napise sa wazne i potrzebne i wyrazaja uczucia osob je piszacych, a to ze mnie troszke niektore irytuja to moj problem, wiec poprostu omijam je wzrokiem i rzadziej bede tu zagladac tylko to mialam na mysli.. ja nie chce by zniknely i nie prosze o to bo moze wlasnie tego potrzeba MM, czytania najrozniejszych postow ktore plyna rzeka, postow o laczeniu sie w zalu
i naprawde ich ilosc moze napawac tylko radoscia ze wkoncu jakas tragedia byla w stanie poruszyc miliony serc i je zjednoczyc... a ten watek jest tego dowodem

Nieistotna to nie "szał na żałobę" to tęsknota,smutek,żal osób które poznały historie Majeczki i jej rodziców.Teraz to wyczekiwanie na wyniki sekcji i pokazanie MM,że jesteśmy z nimi.
Kicz jak kubeczki to przesada i tu tego na pewno nie będzie.A aniołki i świeczki to wyrażanie swoich uczuć,każdy robi to na swój własny sposób.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

Zgadzam sie w 100%:tak:
zadna z nas nie pisze tu by zaistniec czy sie pokazac jakie to ma dobre serce.
Piszemy to co czujemy ........w jakis sposobprzez te kilak tygodni zwiazalysmy sie z Maja i jej rodzicami......kazda z nas przezywa te tragedie na swoj wlasny sposob.......dzieli sie smutkiem i zalem na forum.......
weszlam tutaj i przezylam szok , ta cala burza o kase faktycznie jest nie namiejscu naszym celem bylo uzbieranie pieniedzy na wieniec .wieniec bedzie a reszta kaski zostala , pieniadze byly dla Majki a Monika i Marcin jako rodzice decyduja co dalej........ja decyzje Moniki rozumiem :tak:

Nieistotna to przepraszam,żle zrozumiałam i kończe ten temat.
Jedno jest smutne,że to tragedia nas łączy a nie radość:-(

Macie rację, każda z nas to przeżywa na swój sposób. Maja nas bardzo wszystkich zbliżyła. Nie ma co się kłócić... Wchodzimy na ten wątek, bo razem nam raźniej... Wiemy, że tu się możemy spotkać i porozmawiać, a przede wszystkim wesprzeć. Żal i ból po stracie maluszka jest niewyobrażalnie wielki dla samych rodziców. My cierpimy z MM... Maja była tutaj takim naszym małym słoneczkiem... W sercach pozostanie u wielu z nas...

A o pieniądzach już nie rozmawiajmy... To nie czas i miejsce...

wiele mądrego napisałyście...:tak:

podpisuje sie pod Waszymi słowami i apelami

Czy już cos węcej wiadomo?
O przyczynie..
i o dacie :-(... smutnej ceremoni...

Melanie w piatek o 11 msza i pogrzeb:-(

Nieistotna ja tez przepraszam :tak: pisalysmy w tym samym czasie :sorry2:

reklama
Ja sie nie wypowiadałm na temat pieniędzy bo wiem ze Mońcik zrobi co juz postanowiła na co je przeznaczyć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:to jest nie na miejscu my mamy wspierac Monike i Marcina w tej trudnej sytuacji w której się znalazli a nie kłocic sie na co dla kogo pieniadze to nie tak ma wygładac!!!!!!!:no::no::no::no::no:
Wspierajmy ich modlitwą zeby przetrwali ten trudny czas ,Napewno Monika soboie by nie zyczyła takich sytuacji jaki troche tu zaszły !!!!
A spotykamy się na wątku Majeczki zeby ja wspominac i zebysmy mogły wszystkie się wspierać i wygadać sie w tym trudnym dla nas tez czasie bo przecież wszyscy tutaj kibicowalismy Majeczkę i Monikę I Marcina.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Serce Malwiny

(*)(*)(*) Majeczko Pamietamy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry