reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nieistotna to nie "szał na żałobę" to tęsknota,smutek,żal osób które poznały historie Majeczki i jej rodziców.Teraz to wyczekiwanie na wyniki sekcji i pokazanie MM,że jesteśmy z nimi.
Kicz jak kubeczki to przesada i tu tego na pewno nie będzie.A aniołki i świeczki to wyrażanie swoich uczuć,każdy robi to na swój własny sposób.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

reklama
Modliliśmy się cały czas a teraz Majeczka się modli za nas a najbardziej za swoich najkochańszych rodziców aby mieli siłę przetrwać tą tragedie

Vici "szal na złobe" i kubeczki dotyczyly tamtej sytacji a nie tej
wszystkie posty ktore sa tu napise sa wazne i potrzebne i wyrazaja uczucia osob je piszacych, a to ze mnie troszke niektore irytuja to moj problem, wiec poprostu omijam je wzrokiem i rzadziej bede tu zagladac tylko to mialam na mysli.. ja nie chce by zniknely i nie prosze o to bo moze wlasnie tego potrzeba MM, czytania najrozniejszych postow ktore plyna rzeka, postow o laczeniu sie w zalu
i naprawde ich ilosc moze napawac tylko radoscia ze wkoncu jakas tragedia byla w stanie poruszyc miliony serc i je zjednoczyc... a ten watek jest tego dowodem

Nieistotna to nie "szał na żałobę" to tęsknota,smutek,żal osób które poznały historie Majeczki i jej rodziców.Teraz to wyczekiwanie na wyniki sekcji i pokazanie MM,że jesteśmy z nimi.
Kicz jak kubeczki to przesada i tu tego na pewno nie będzie.A aniołki i świeczki to wyrażanie swoich uczuć,każdy robi to na swój własny sposób.

Majeczko
[*]
[*]
[*]

Zgadzam sie w 100%:tak:
zadna z nas nie pisze tu by zaistniec czy sie pokazac jakie to ma dobre serce.
Piszemy to co czujemy ........w jakis sposobprzez te kilak tygodni zwiazalysmy sie z Maja i jej rodzicami......kazda z nas przezywa te tragedie na swoj wlasny sposob.......dzieli sie smutkiem i zalem na forum.......
weszlam tutaj i przezylam szok , ta cala burza o kase faktycznie jest nie namiejscu naszym celem bylo uzbieranie pieniedzy na wieniec .wieniec bedzie a reszta kaski zostala , pieniadze byly dla Majki a Monika i Marcin jako rodzice decyduja co dalej........ja decyzje Moniki rozumiem :tak:

Nieistotna to przepraszam,żle zrozumiałam i kończe ten temat.
Jedno jest smutne,że to tragedia nas łączy a nie radość:-(

Macie rację, każda z nas to przeżywa na swój sposób. Maja nas bardzo wszystkich zbliżyła. Nie ma co się kłócić... Wchodzimy na ten wątek, bo razem nam raźniej... Wiemy, że tu się możemy spotkać i porozmawiać, a przede wszystkim wesprzeć. Żal i ból po stracie maluszka jest niewyobrażalnie wielki dla samych rodziców. My cierpimy z MM... Maja była tutaj takim naszym małym słoneczkiem... W sercach pozostanie u wielu z nas...

A o pieniądzach już nie rozmawiajmy... To nie czas i miejsce...

wiele mądrego napisałyście...:tak:

podpisuje sie pod Waszymi słowami i apelami

Czy już cos węcej wiadomo?
O przyczynie..
i o dacie :-(... smutnej ceremoni...

Melanie w piatek o 11 msza i pogrzeb:-(

Nieistotna ja tez przepraszam :tak: pisalysmy w tym samym czasie :sorry2:

reklama
Ja sie nie wypowiadałm na temat pieniędzy bo wiem ze Mońcik zrobi co juz postanowiła na co je przeznaczyć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:to jest nie na miejscu my mamy wspierac Monike i Marcina w tej trudnej sytuacji w której się znalazli a nie kłocic sie na co dla kogo pieniadze to nie tak ma wygładac!!!!!!!:no::no::no::no::no:
Wspierajmy ich modlitwą zeby przetrwali ten trudny czas ,Napewno Monika soboie by nie zyczyła takich sytuacji jaki troche tu zaszły !!!!
A spotykamy się na wątku Majeczki zeby ja wspominac i zebysmy mogły wszystkie się wspierać i wygadać sie w tym trudnym dla nas tez czasie bo przecież wszyscy tutaj kibicowalismy Majeczkę i Monikę I Marcina.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Serce Malwiny

(*)(*)(*) Majeczko Pamietamy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry