reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czekamy na wieści o ukazaniu się numeru Faktu! Napewno zakupimy!! :) Całusy dla Mai i jej Rodziców!
Monika daj znać kiedy spotkanie z panem od imprezy harytatywnej. Chcieliyśmy z Rafałem w miarę możliwości podjechać, aczkolwiek taki mi się tydzień zwalił, że nie wiem, czy nam się uda... Czeka mnie lekarz, wyjazd do Chorzowa itp. :(

reklama
Lapisku super pomysł z tą aukcją ja juz zalicytowałam:):-)

Buziaki dla Mońcik i jej dzielnej córeczki.

mam pytanie, czy wiadomo gdzie dokładnie miałaby się ta operacja odbyć , bo taki mi przyszedł pomysł do głowy żeby uderzyc na tamtejszą polonię np na gazetę polską. Może rodacy za granicą beda hojniejsi
Jak tylko zapoznam się bliżej z historią Mai to coś pokombinuje

Hanieniu z tego co wiem to spotkanie ma być w środę - godzinę i miejsce mam nadzieję, że Marcin nam poda :)

do zobaczenia zatem na miejscu :)

pozdrowionka :)

Hanieniu z tego co wiem to spotkanie ma być w środę - godzinę i miejsce mam nadzieję, że Marcin nam poda :)

do zobaczenia zatem na miejscu :)

pozdrowionka :)

Kurcze nie wiem, czy dam radę... Dzisiaj jadę do Chorzowa po pracy, a na dodatem mama ma urodziny, więc nie wiem, czy jeszcze zdążę przyjechać do Gliwic. :(

Dziewczyny, a nie możnaby przesyłać kasę przez sms ... mi i mojemu małżowi co miesiąc tyle przepada i moglibysmy wysyłać, bo kaską nie śmierdzimy :baffled:

Obawiam sie, ze takie specjalne smsy nie zawieraja sie do pakietu darmowych minut - sa osobno naliczane i zawsze dodatkowo platne.

mąż ma na kartę, a ja mixa i pod koniec miesiąca wysyłamy własnie tego typu smsy :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry