reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czekamy na wieści o ukazaniu się numeru Faktu! Napewno zakupimy!! :) Całusy dla Mai i jej Rodziców!
Monika daj znać kiedy spotkanie z panem od imprezy harytatywnej. Chcieliyśmy z Rafałem w miarę możliwości podjechać, aczkolwiek taki mi się tydzień zwalił, że nie wiem, czy nam się uda... Czeka mnie lekarz, wyjazd do Chorzowa itp. :(

reklama
Lapisku super pomysł z tą aukcją ja juz zalicytowałam:):-)

Buziaki dla Mońcik i jej dzielnej córeczki.

mam pytanie, czy wiadomo gdzie dokładnie miałaby się ta operacja odbyć , bo taki mi przyszedł pomysł do głowy żeby uderzyc na tamtejszą polonię np na gazetę polską. Może rodacy za granicą beda hojniejsi
Jak tylko zapoznam się bliżej z historią Mai to coś pokombinuje

Hanieniu z tego co wiem to spotkanie ma być w środę - godzinę i miejsce mam nadzieję, że Marcin nam poda :)

do zobaczenia zatem na miejscu :)

pozdrowionka :)

Hanieniu z tego co wiem to spotkanie ma być w środę - godzinę i miejsce mam nadzieję, że Marcin nam poda :)

do zobaczenia zatem na miejscu :)

pozdrowionka :)

Kurcze nie wiem, czy dam radę... Dzisiaj jadę do Chorzowa po pracy, a na dodatem mama ma urodziny, więc nie wiem, czy jeszcze zdążę przyjechać do Gliwic. :(

Dziewczyny, a nie możnaby przesyłać kasę przez sms ... mi i mojemu małżowi co miesiąc tyle przepada i moglibysmy wysyłać, bo kaską nie śmierdzimy :baffled:

Obawiam sie, ze takie specjalne smsy nie zawieraja sie do pakietu darmowych minut - sa osobno naliczane i zawsze dodatkowo platne.

mąż ma na kartę, a ja mixa i pod koniec miesiąca wysyłamy własnie tego typu smsy :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry