reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hanuś, nie martw się tak. Na pewno wszystko będzie dobrze, wiesz jak jest z tymi urządzeniami. Kubuś według USG miał urodzic się większy niż się potem okazało. Na pewno kolejne badanie wyjdzie pomyślnie. Będę się za to modlic!!!

li-6403.png

reklama
To super,że Majcikiem lepiej,choć smutno.Ale nabiera sił i to najważniejsze !!!
Mońcik,dacie radę,już będzie tylko lepiej:tak:
Hanuś,nie martw się.U mnie w ciąży z M też różne cuda niewidy na usg były;-) naprawdę lekkie drgnięcie ręki i już wymiar inny wychodzi,a przcież to są takie malutkie rozmiary.Po za tym dzieci wcale równomiernie nie rosną,i raz coś jest za duże,coś za małe.Będzie dobrze.:blink:
Pa.

Hanus oczywiście ze sie pomodle. U nas też były przeboje...z rozmiarami w ciaży.Fifi cały czas był za mały. W dzień porodu miałam usg i waga wychodziła 2.900...i jakimś cudem kilka godzin później Filip się urodził 3.570....szybko nadrobił heheh
Poważnie te urządzenia mają czasem gorsze dni...:) Będzie dobrze!!!

tak przy zmanie tematu u mnie jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza :szok::-D:-D

Majuniu pszczólko trzymaj sie i nabieraj sil bo Twoja Mamulinka tęskni za przytulankami z Tobą

jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza :szok::-D:-D

LOL :-) teraz sie ubawiłam , :-)

super, ze coraz lepiej z majeczką, bardzo sie cieszę i przesyłam mnóóóóstwo buziaków :-D

reklama
Ciekawe jak tam wizyta.... mam nadzieję, że się dziewczyny soba nacieszą ;)

A tak na marginesie, w przed dzien porodu na USG wyszło, że Michaś waży 3400, a na drugi dzień juz po porodzie ważył 4200 :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry