- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To super,że Majcikiem lepiej,choć smutno.Ale nabiera sił i to najważniejsze !!!
Mońcik,dacie radę,już będzie tylko lepiej
Hanuś,nie martw się.U mnie w ciąży z M też różne cuda niewidy na usg były;-) naprawdę lekkie drgnięcie ręki i już wymiar inny wychodzi,a przcież to są takie malutkie rozmiary.Po za tym dzieci wcale równomiernie nie rosną,i raz coś jest za duże,coś za małe.Będzie dobrze.
Pa.
Mońcik,dacie radę,już będzie tylko lepiej
Hanuś,nie martw się.U mnie w ciąży z M też różne cuda niewidy na usg były;-) naprawdę lekkie drgnięcie ręki i już wymiar inny wychodzi,a przcież to są takie malutkie rozmiary.Po za tym dzieci wcale równomiernie nie rosną,i raz coś jest za duże,coś za małe.Będzie dobrze.
Pa.
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziękuję Dziewczyny!!! Naprawdę to ważne... No i liczę, że to faktycznie błąd urządzenia...
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
NikaMD braliście z Mężem ślub tydzień przed nami. W tym samym dniu co moja Przyjaciółka. ))
NikaMD braliście z Mężem ślub tydzień przed nami. W tym samym dniu co moja Przyjaciółka. ))
Faktycznie ;-):-)
madzia8310
Fanka BB :)
Hanus oczywiście ze sie pomodle. U nas też były przeboje...z rozmiarami w ciaży.Fifi cały czas był za mały. W dzień porodu miałam usg i waga wychodziła 2.900...i jakimś cudem kilka godzin później Filip się urodził 3.570....szybko nadrobił heheh
Poważnie te urządzenia mają czasem gorsze dni... Będzie dobrze!!!
Poważnie te urządzenia mają czasem gorsze dni... Będzie dobrze!!!
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
tak przy zmanie tematu u mnie jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza
Majuniu pszczólko trzymaj sie i nabieraj sil bo Twoja Mamulinka tęskni za przytulankami z Tobą
Majuniu pszczólko trzymaj sie i nabieraj sil bo Twoja Mamulinka tęskni za przytulankami z Tobą
jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza
LOL :-) teraz sie ubawiłam , :-)
super, ze coraz lepiej z majeczką, bardzo sie cieszę i przesyłam mnóóóóstwo buziaków
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.